reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Już sobie w razie czego zanotowalam co pisałaś ❤️. Ale normalnie wiecznie pod górkę 🙁. Miesiąc wytrzymam ale pół roku to sobie nie wyobrażam. Ja czekam na to wszystko od września 😭
Jestem pewna ze za to wszystko co przeszłaś, za Twoje oczekiwania los Ci wszystko wynagrodzi najpiękniejszym maleństwem świecie ✊❤️❤️❤️❤️ Wierzę w to ze masz dość czekania... Ja też 😔 jeszcze dalam dupy z tabletkami teraz i zamiast szybciej zacząć stymulacje, zacznę ja później 😭😭😭 a to wszystko z własnej głupoty 🤦‍♀️🤬🤬🤬🤬. Ale wierzę w to ze za to wszystko zaświeci dla nas najpiękniejsze słońce, i jak zobaczymy nasze maleństwa, to zapomnimy ile przeszłyśmy starając się o nie ❤️

reklama
Jeśli nie był szczepiony to niestety ale był jest ??? chory na żółtaczkę typu b, zapewne o nią chodzi. Zaczekaj co odpisze. Mąż miał moze kiedyś jakiś zabieg?
Mam jeszcze takie wyniki

Załączniki

• Screenshot_20210217-084215_Chrome.jpg
    Screenshot_20210217-084215_Chrome.jpg
    162,9 KB · Wyświetleń: 75
Właśnie dzwoniłam i baba mówi że nie był szczepiony. Kuwa, nie wiem co teraz. Napiszę do Paśnika 🤔. Ja pierdziulę, przecież jak będzie kazał mu się szczepić to chyba są na to aż 3 dawki, nie?
Jak ma wysokie przeciwciała to powinien być szczepiony. Rodzice męża nie mają może jego książeczki zdrowia? Tam powinno być, u nas było pod nazwą TWINRIX, z lat 90.

Jak widać zależy to od kliniki, Mi pobrali po pierwszej punkcji 16 komórek, z czego okazało się że tylko 11 jest dojrzałych... Zapladnialismy wszystkie od razu i w związku z tym że wiedziałam od razu w dniu punkcji że transfer jest odwołany to musiałam płacić za mrożenie... Zapłaciłam 400 zł... A przecież mogło się okazać że np. 8 z tego będzie prawidłowych które nadadzą się do mrożenia... A jak czytam u niektórych zależy od ilości zarodkow... Więc co klinika to inne metody...

ja miałam pobrane 16 komórek lecz zapłodnili 11 komórek ponieważ tak miałam na umowie z kliniką . Bo jak byłam na wizycie w klinice gdzie przygotowywałam się do pierwszego zabiegu in vitro to lekarz z nami podpisywał umowę i pytał się ile komórek ma być zapłodnionych a ile podanych w trakcie zabiegu tylko w tym temacie to nam podpowiadał jak było by dobrze . to zależy od kliniki .

Tak, Paśnik napisał że wysokie. Nawet nie wiesz który to wynik bo jakieś inne nazwy mam na badaniach.
Napisałam mu że nie chcę czekać teraz pół roku na szczepienia męża 😭.
Może mi na limfocyty dawcy pozwoli. Nie wiem jak to wygląda tam u nich
Chodzi o anty HBs

reklama
Do góry