reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję. Jestem załamana teraz 😥. Zobaczę co Paśnik odpisze 😥
Kochana, głową do góry. Wierzę ze on coś wymyśli ✊✊✊✊ i za niedługo będziesz się przygotowywać do transferu, który oczywiście będzie udany ✊✊✊✊✊✊ jeśli już będzie musiał mieć to szczepienie to może się uda w tych 21 dniach się zmieścić. Chodź jeszcze nic nie jest przesadzone. 3 głębokie wdechy, piersi do przodu i walczymy dalej oczekując wieści od Paśnikowego Pana doktorka 🤗🤗

reklama
Tak pytam z czystej ciekawości, bo u mnie zamrozili mojego Jedynaka. W Novu m, mrożenie zarodków 770, a przechowywanie roczne 550, tylko zastanawiałam się czy 1 czy 5 to tyle samo się płaci.
ja płaciłam tyle samo za 10 zarodków. Ale u mnie było mega zamieszanie z tymi płatnościami, więc już nawet potem mi się nie chciało wyjaśniać, i tak zarobili, bo zabrałam zarodki po 2 miesiącach.

Kochana, głową do góry. Wierzę ze on coś wymyśli ✊✊✊✊ i za niedługo będziesz się przygotowywać do transferu, który oczywiście będzie udany ✊✊✊✊✊✊ jeśli już będzie musiał mieć to szczepienie to może się uda w tych 21 dniach się zmieścić. Chodź jeszcze nic nie jest przesadzone. 3 głębokie wdechy, piersi do przodu i walczymy dalej oczekując wieści od Paśnikowego Pana doktorka 🤗🤗
Już sobie w razie czego zanotowalam co pisałaś ❤️. Ale normalnie wiecznie pod górkę 🙁. Miesiąc wytrzymam ale pół roku to sobie nie wyobrażam. Ja czekam na to wszystko od września 😭

Właśnie dzwoniłam i baba mówi że nie był szczepiony. Kuwa, nie wiem co teraz. Napiszę do Paśnika 🤔. Ja pierdziulę, przecież jak będzie kazał mu się szczepić to chyba są na to aż 3 dawki, nie?
Sa trzy dawki ale chyba juz po jedenj sa jakies przeciwciala. Mnie na to rodzice szczepili chyba mialam wtedy 17 lat - bo dentysta i fryzjer mozna sie zarazic to mnie zasczepili. Moj brat chyba po jedenj dawce juz mogl miec operacje ale pozniej musial uzupelnic te dwie.

będe w ciązy około 20tygodnia . to 2 połowa ciąży . połówkowe już można zrobić tak mówił lekarz . Bo sugerowane połówkowe jest między 05,03,2021-20,03,2021. dlatego mam 5marca bo do tego czasu mam chorobowe i będe na wizycie w klinice .
a no 20 tc już ok. tak niby jest ze 18-22, ale właśnie 20-22 to lepiej, bo dziecko większe. Także fajnie:)

Tak, Paśnik napisał że wysokie. Nawet nie wiesz który to wynik bo jakieś inne nazwy mam na badaniach.
Napisałam mu że nie chcę czekać teraz pół roku na szczepienia męża 😭.
Może mi na limfocyty dawcy pozwoli. Nie wiem jak to wygląda tam u nich
Jeśli nie był szczepiony to niestety ale był jest ??? chory na żółtaczkę typu b, zapewne o nią chodzi. Zaczekaj co odpisze. Mąż miał moze kiedyś jakiś zabieg?

Tak pytam z czystej ciekawości, bo u mnie zamrozili mojego Jedynaka. W Novu m, mrożenie zarodków 770, a przechowywanie roczne 550, tylko zastanawiałam się czy 1 czy 5 to tyle samo się płaci.

w zeszłym roku za zamrożone 4 zarodków + nasienie dawcy zapłaciłam 400zł
w tym roku zamrożone 2 zarodki + nasienie dawcy do zapłaty mam 500zł
bo ja korzystałam z 2 zarodków i jest sukces . dlatego zostały mi tylko dwa
w klinice Invicta Gdańsk

Jeśli nie był szczepiony to niestety ale był jest ??? chory na żółtaczkę typu b, zapewne o nią chodzi. Zaczekaj co odpisze. Mąż miał moze kiedyś jakiś zabieg?
Poczekaj bo ja już się gubię. Nie miał zabiegu raczej nigdy 🤔.
Weź zobacz czy to chodzi o tą przed ostatnią pozycję

Załączniki

• Screenshot_20210217-133351_Gallery.jpg
    Screenshot_20210217-133351_Gallery.jpg
    275,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry