reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie bez nerwów 😉 z tego co wiem jeszcze na anty mozna przesuwać stymulacje ale biorąc np jeszcze dłużej. Ale jak przy tabletkach anty zobacz na ulotce chyba pominięcie tabletki w ostatniej dobie nie ma znaczenia 😉 wiec bez paniki ✊😘
Nie, ja nie pominęłam... Zawsze pilnuje tabletek które muszę brac i biorę z dokładnością co do minuty... Tylko wczoraj je mialam zakończyć... A dzis Jeszcze wzięłam... Bo ubzdurało mi się że do. Środy mam je brac... 🤦‍♀️ Głupia koza zemnie 🤦‍♀️ a już mogłam. W. Piątek zacząć się Kuc 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Ale jestem zła na siebie 🤬🤬🤬🤬🤬

Nie, ja nie pominęłam... Zawsze pilnuje tabletek które muszę brac i biorę z dokładnością co do minuty... Tylko wczoraj je mialam zakończyć... A dzis Jeszcze wzięłam... Bo ubzdurało mi się że do. Środy mam je brac... 🤦‍♀️ Głupia koza zemnie 🤦‍♀️ a już mogłam. W. Piątek zacząć się Kuc 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Ale jestem zła na siebie 🤬🤬🤬🤬🤬
Juz doczytałam Ale to i tak nic się nie stało spokojnie 😉

3 dawki... 🙈 Ale znalazłam coś takiego... Moze się uda i się wyrobicie. (. W wyjątkowych przypadkach, kiedy konieczne jest uzyskanie szybkiej ochrony przed zakażeniem HBV, u dorosłych można zastosować szczepienie w schemacie 0; 1; 21 dni, a następnie konieczna jest dawka przypominająca po 12 miesiącach od pierwszej dawki) Trzymam ✊✊✊✊✊✊

Tak pytam z czystej ciekawości, bo u mnie zamrozili mojego Jedynaka. W Novu m, mrożenie zarodków 770, a przechowywanie roczne 550, tylko zastanawiałam się czy 1 czy 5 to tyle samo się płaci.
Jak widać zależy to od kliniki, Mi pobrali po pierwszej punkcji 16 komórek, z czego okazało się że tylko 11 jest dojrzałych... Zapladnialismy wszystkie od razu i w związku z tym że wiedziałam od razu w dniu punkcji że transfer jest odwołany to musiałam płacić za mrożenie... Zapłaciłam 400 zł... A przecież mogło się okazać że np. 8 z tego będzie prawidłowych które nadadzą się do mrożenia... A jak czytam u niektórych zależy od ilości zarodkow... Więc co klinika to inne metody...

3 dawki... 🙈 Ale znalazłam coś takiego... Moze się uda i się wyrobicie. (. W wyjątkowych przypadkach, kiedy konieczne jest uzyskanie szybkiej ochrony przed zakażeniem HBV, u dorosłych można zastosować szczepienie w schemacie 0; 1; 21 dni, a następnie konieczna jest dawka przypominająca po 12 miesiącach od pierwszej dawki) Trzymam ✊✊✊✊✊✊
Dziękuję. Jestem załamana teraz 😥. Zobaczę co Paśnik odpisze 😥

mega wcześnie masz to polowkowe chyba nie.? W 18tc?
będe w ciązy około 20tygodnia . to 2 połowa ciąży . połówkowe już można zrobić tak mówił lekarz . Bo sugerowane połówkowe jest między 05,03,2021-20,03,2021. dlatego mam 5marca bo do tego czasu mam chorobowe i będe na wizycie w klinice .

reklama
Do góry