reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nioooo nie wiem kto by mial tyle cierpliwosci do mnie - chyba tylko jeszcze moi rodzice ;) Ale on tez ma ze mna wesolo ;) Dobrze nam razem - Czesto mu mowie ze go Kocham albo mu wpieram ze on mnie juz wcale nie kocha 😂 👍 albo ze nigdy wiecej sie do niego nie odezwe On mi ze jestem niemozliwa albo ze kazdy sad go uniewinni i przyzna mu racje. Ciekawie u nas jest - nie ma nudy ;) Jak sie poklocimy i posciele mu kanape na dole to i tak sie w nocy budze w sypialni obok niego. I nikt naprawde zaufaj mi nikt nie jest w stanie mnie tak zdenerwowac jak ON !!!! Ale tez nikt nie jest w stanie rozsmieszyc tak jak ON ;)
to jak się pokłócicie to i tak Ty mu ścielesz? to musi być miłość :p 🤪 😁

reklama
Pod wpływem Waszych postów wzięłam cennik mojej kliniki, żeby sprawdzić ile zapłacę za ten mój transfer. I o naiwności moja... myslałam, że tak jak świeży, ale zadzwoniłam do nich i pani mi powiedziała, kwotę, którą znałam, ale zapytałam, czy to są wszystkie koszty crio transferu, po chwili usłyszałam, że nieee... jeszcze 1000 trzeba dopłacić za rozmrożenie... Płacz i płać człowieku... Mam wrażenie, że wszystko jest drobnym druczkiem i z maleńka gwiazdką.
Tak samo z tymi różnymi badaniami, czasem sobie myślę, że to tylko wywalanie kasy, bo odpowiedź jest zwykle "tak, ale", albo "nie , ale". Żadnej jednoznaczności.

Jeszcze taka rzecz mnie interesuje, jeśli ja mam zamrożony jeden zarodek i zapłaciłam 1320 za mrożenie i przechowywanie roczne, tzn. że jak bym miała 5 to byłoby pięć razy tyle?
to jest jakoś tak, że oni je trzymają po kilka w jednej lokalizacji - w invicta chyba 3 trzymają razem i wtedy masz 1 platność, a powyżej więcej.

Bojku aż ja wzięłam swój cennik ( 9 wzięłam najnowszy) i teraz tak patrzę, ceny macie kolosalne 😱🙈 seriooo, owszem u mnie też jest różnica między mrożonym a świeżym transferem ale nie aż tak duża jak u was.... Tak wygląda cennik u mnie w klinice i nie mam tam żadnych ukrytych kosztów. Tyle co na kartce tyle place

Załączniki

• IMG_20210217_125101.jpg
    IMG_20210217_125101.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 66
to jak się pokłócicie to i tak Ty mu ścielesz? to musi być miłość :p 🤪 😁
no pewnie - jak bym mu na kanapie nie poscielila to nigdy by na to nie wpadl ze nie chce go w łózku ;) A zebys widziala moja mine jak ide z posciela na dol i sie na niego patrze :p Musze byc wtedy piekna ;) Caly zabieg sprawia ze czuje sie o wiele lepiej: co s w tylu TERAZ TO MU POKAZALAM :realmad:😂😂

reklama
Do góry