reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki!
Wlasnie wracam od lekarza. Widac bylo, ze mu jest glupio, ze sie nie udalo. Skierowal mnie na konsultacje z immunologiem. Udało mi sie umowic na 18.03 do dr Sydora. Więc juz za mc!
Pytalam go jakie badania zrobic, ale powiedział, ze nie chce nic zlecac bo nie wie jakie dr bedzie potrzebować a to sa zbyt drogie badania, zeby robic nie te co trzeba. Zrobie chyba te podstawowe, zeby cos juz miec.
Dodatkowo zrobi mi histeroskopie ze scratchingiem ale w mc poprzedzajacym transfer. Mowi, ze teraz nie ma sensu. Wiec najpierw immunolog, później zabieg. I bedzie myslec co dalej. Czy cos jeszcze zrobic dodatkowo.
Grunt, ze do przodu! ❤
Będzie dobrze 😍

Zawsze myślę, że jesteś wielką szczęściarą, że masz tego swojego Łukasza 🙂
Nioooo nie wiem kto by mial tyle cierpliwosci do mnie - chyba tylko jeszcze moi rodzice ;) Ale on tez ma ze mna wesolo ;) Dobrze nam razem - Czesto mu mowie ze go Kocham albo mu wpieram ze on mnie juz wcale nie kocha 😂 👍 albo ze nigdy wiecej sie do niego nie odezwe On mi ze jestem niemozliwa albo ze kazdy sad go uniewinni i przyzna mu racje. Ciekawie u nas jest - nie ma nudy ;) Jak sie poklocimy i posciele mu kanape na dole to i tak sie w nocy budze w sypialni obok niego. I nikt naprawde zaufaj mi nikt nie jest w stanie mnie tak zdenerwowac jak ON !!!! Ale tez nikt nie jest w stanie rozsmieszyc tak jak ON ;)

Pod wpływem Waszych postów wzięłam cennik mojej kliniki, żeby sprawdzić ile zapłacę za ten mój transfer. I o naiwności moja... myslałam, że tak jak świeży, ale zadzwoniłam do nich i pani mi powiedziała, kwotę, którą znałam, ale zapytałam, czy to są wszystkie koszty crio transferu, po chwili usłyszałam, że nieee... jeszcze 1000 trzeba dopłacić za rozmrożenie... Płacz i płać człowieku... Mam wrażenie, że wszystko jest drobnym druczkiem i z maleńka gwiazdką.
Tak samo z tymi różnymi badaniami, czasem sobie myślę, że to tylko wywalanie kasy, bo odpowiedź jest zwykle "tak, ale", albo "nie , ale". Żadnej jednoznaczności.

Jeszcze taka rzecz mnie interesuje, jeśli ja mam zamrożony jeden zarodek i zapłaciłam 1320 za mrożenie i przechowywanie roczne, tzn. że jak bym miała 5 to byłoby pięć razy tyle?

Jestem wysmarowana etaixilem - nie ma prawa nic powstać pod paszką🤣
Ej kupilam sobie takie fajne waciki bambusowe wielokrotnego uzytku do demakijazu z woreczkiem do prania - ja pierdziele jakie to fajne !!!!!!! :p:p:p🤩🤩🤩🤩 u mnie tch zwyklych platkow kosmetycznych idzie na tony bo uzywam do zatsrzykow. To tak z nowosci :p

reklama
Do góry