reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny help ! Moje dwa zarodeczki wróciły z badań i są zdrowe. To dobra wiadomość. Zła jest taka, że mają marne oceny : 3BB i 2/3CB - obydwa z 6 dnia hodowli. Czy miał tu ktoś takie słabe oceny a mimo to dały ciążę ? Jakie jest ryzyko, że zdegradują po rozmrozeniu ?

Ty łajzo kochana ;) leżę na plaży właśnie i czytam ;) póki co tylko jeden dzień udało mi się nie alkoholizowac...No a wczoraj były walentynki to wiadomo, trzeba było świętować :) Ty fredzioch widzę, ze pojechałaś po bandzie ze świętowaniem 🤣🤣🤣
Ze ty sie Boga nie boisz i piszesz tu takie rzecz😅😅😅" leze na plazy" dawaj jakies foty,nawet piasku😂
U mnie sie tony sniegu rozplywaja,jest ciemno,zimno i do doopy.
BAW SIE DOBRZE🏖🏜🏝

Cześć dziewczyny, ja Was podczytuje cały czas i przeżywam wasze historie. Mam pytanie jaknsiw czulyscie po estrofemie, ja pierwszy raz przygotowuje sie do krio i rano wzięłam pierwsza tabletkę i teraz czuje się bardzo zle, bili mnie glowa i slaba jestem .Zastanwiam się czy to skutek uboczny czy jeszcze gorzej np covid.

Cześć dziewczyny, ja Was podczytuje cały czas i przeżywam wasze historie. Mam pytanie jaknsiw czulyscie po estrofemie, ja pierwszy raz przygotowuje sie do krio i rano wzięłam pierwsza tabletkę i teraz czuje się bardzo zle, bili mnie glowa i slaba jestem .Zastanwiam się czy to skutek uboczny czy jeszcze gorzej np covid.
estrofem tak jak by ma za zadanie wprowadzic cie w sztuczna menopauze - masz prawo zle sie po nim czuc, zwlaszcza glowa moze bolec. Zastanawia mnie czy tak juz po jednej tabletce moga byc objawy. Mnie glowa tez bardzo bolala ale to juz tak po jakims tygodniu a pozniej do tego dochodzil bol piersi. Obserwuj sie - jak nie masz goraczki to jest dobrze ;)

Dziewczyny help ! Moje dwa zarodeczki wróciły z badań i są zdrowe. To dobra wiadomość. Zła jest taka, że mają marne oceny : 3BB i 2/3CB - obydwa z 6 dnia hodowli. Czy miał tu ktoś takie słabe oceny a mimo to dały ciążę ? Jakie jest ryzyko, że zdegradują po rozmrozeniu ?
jak zdrowe to tylko się cieszyć. Zawsze to duży plus. Zarodki od 3BB są dobre. W tym przypadku jak są zdrowe to morfologią się nie przejmuj.

Ja miałam zamrożone 3 x 3BC wszystkie się ładnie rozmroziły. Dziewczyny mają dzieci z takich zarodkow:-) najważniejsze, ze są zdrowe:-) morfologia już mniej istotna ;-) a co z resztą zarodków?

reklama
Do góry