reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja sie wczoraj źle czułam, wiec zupełnie odpuściliśmy walentynki, ale planujemy nadrobić w tygodniu lub w nastepny weekend.
No i muszę się pochwalić brzuszkiem, bo mam już ogromny jak 20 tydz+5 :)
Boziuuuniu i ty tyle dzieci urodzilas ;) wygladasz pieknie ;) Ja to juz nie pamietam jak to jest sie dobrze czuc ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Rany ja 22+5tc i mam mniejszy😱Ale ladny brzusio🤩🤰
Co robilas w walentynki? A dzisiaj co robilas? Ja sie naswietlam lampą, posprzatalam kuchnie, przeszlam sie wokol domu, wzielam kapiel i wlaczylam sobie szum deszczu i strzelajace pioruny 👍 Bylam u jubilera w sklpie bo wczoraj na walnetynki postanowilam zalozyc pierscionek zareczynowy. Zawsze nosilam na srodkowym palcu ale mam tak paluchy popuchniete ze nie bardzo chcialwejsc wiec go sobie wepchlam na sile. Wczoraj wieczorem juz nie zdjelam a dzisiaj mi caly paluch popecznial 😰😨😭 no i znowu panika bo nie chcialo zejsc nawet na plynie i jakis smarach ktore Łukasz musial pozyczyc bo oczywiscie on takich rzeczy nie ma. No i pojechalismy do pana ktory takim fajnym narzedziem(taka jakby podkładka pod palec zeby go nie uszkodzic i strzypce) rozcial pierscionek :o ale nie uszkodzil i za tydzien bedzie do odbioru ;) Wiecie co ja juz sama nie mam do siebie sily ;( Moze mnie ktos zauroczyl czy co - tak powiedziala Łukaszowi nasza madra sasiadka ;)Teraz juz leze pije melise bede sie opychac mandarynkami bo kupilam ze 3 kg i bedziemy ogladac cos na HBO ;) nie wstaje juz z łozka dzisiaj pierdziele bo sie jesczze znowu cos do mnie przyklei - w nocy pewnie tez nie bede spac to bede titanica ogladac ;)

Ostatnia edycja:
Co robilas w walentynki? A dzisiaj co robilas? Ja sie naswietlalm lampą, posprzatalam kuchnie, przeszlam sie wokol domu, wzielam kapiel i wlaczylam sobie szum deszczu i strzelajace pioruny 👍 Bylam u jubilera w sklpeie bo wczoraj na walnetynki postanowilam zalozyc pierscionek zareczynowy. Zawsze nosilam na srodkowym palcu ale mam tak paluchy popuchniete ze nie bardzo chcialwejsc wiec go sobie wepchlam na sile. Wczoraj wieczorem juz nie zdjelam a dzisiaj mi caly paluch popecznial 😰😨😭 no i znowu panika bo nie chcialo zejsc nawet na plynie i jakis smarach ktore Łukasz musial pozyczyc bo oczywiscie on takich rzeczy nie ma. No i pojechalismy do pana ktory takim fajnym narzedziem(taka jakby podkładka pod palec zeby go nie uszkodzic i strzypce) rozcial pierscionek :o ale nie uszkodzil i za tydzien bedzie do odbioru ;) Wiecie co ja juz sama nie mam do siebie sily ;( Moze mnie ktos zauroczyl czy co - tak powiedziala Łukaszowi nasza madra sasiadka ;)Teraz juz leze pije melise bede sie opychac mandarynkami bo kupilam ze 3 kg i bedziemy ogladac cos na HBO ;) nie wstaje juz z łozka dzisiaj pierdziele bo sie jesczze znowu cos do mnie przyklei - w nocy pewnie tez nie bede spac to bede titanica ogladac ;)
Tylko Ty mozesz muec takie historie😄
Walentynek nie obchodzimy maz nie uznaje.
A dzis zaczal sie remont sypialni,wiec bylismy w Cadtoramie a poznirj maz kul,wiercil i gladzil az zabraklo mu towaru hehe Ha troche ogarnialam bo syf w calych 46m😪
Ja nie nosze obraczki zareczynowego bo jak schudlam to mi spadaly i raz to prawie a bym zgubila

Tylko Ty mozesz muec takie historie😄
Walentynek nie obchodzimy maz nie uznaje.
A dzis zaczal sie remont sypialni,wiec bylismy w Cadtoramie a poznirj maz kul,wiercil i gladzil az zabraklo mu towaru hehe Ha troche ogarnialam bo syf w calych 46m😪
Ja nie nosze obraczki zareczynowego bo jak schudlam to mi spadaly i raz to prawie a bym zgubila
Ja raz zgubilam w Kostrzyniu nad Odrą na woodstocku - ale dostalam nowy - dobrze bo tamten jakis nie fajny byl ;)

reklama
Do góry