reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciezko powiedziec - ja mysle ze warto takie objawy jednak konsultowac z lekarzem - ja poczatkowo tez o wszystko zawsze do niego dzwonilam. W ciazy zdarzaja sie rozne bole o ktorych ja nie mialam pojecia a ktore podobno okazwyaly sie naturalne - tam sie wszystko rozciaga, napina, przesuwa. Dziecko moze tez uciskac. A nie mialas wczesnie problemow z rwa kulszowa?
Właśnie nie miałam nigdy tak... jutro będę robić mocz i morfologie jak dalej się gorzej poczuje to zadzwonię 😔

Wiem kochana tak wlasnie myslalam o tobie nawet sie ciebie kiedys pytalam ;) Tylko wiesz co ja nie mam problemu z przegroda - nigdy nie mialam tez takch problemow - u mnie to wyglada bardziej na grzybicze zapalenie ze niby jak to lekarz stwierdzil powiklania po covid - no bo tez wszystko sie zaczelo od covida ;( On mi w piatek tez bedzie robil cos - odblokowywal, przeplukiwal - oby pomoglo. Do tego caly czas jednak biore jakies leki antygrzybicze i nawilzajace sluzowke - dzisiaj ten bol jest chociaz mniejszy ale jednak nos caly czas niestety zapchany. Łukasz mi wypozyczyl dzisiaj tez z osrodka taka lampe rozgrzewajaca solarna czy cos takiego i mam tym naswietlac zatoki.
U mnie małżowiny swoja droga,a krzywa przegroda swoją. Jeżeli mówisz że bez znieczulenia to ponyslalam, ze to to. Bo tu powinno być znieczulenie, a zwykle przeplukiwanie to nic nie boli i jezeli jest wszystko opuchniete to nie pomoże. Jak to moj lekarz mówi mam przewlekly stan zapalny w nosie. A u laryngologa tl moglabym mieć karte stalego klienta. Mnie zatkalo bez powodu, poprostu w ciąży,zero objawów chorobowych.

U mnie małżowiny swoja droga,a krzywa przegroda swoją. Jeżeli mówisz że bez znieczulenia to ponyslalam, ze to to. Bo tu powinno być znieczulenie, a zwykle przeplukiwanie to nic nie boli i jezeli jest wszystko opuchniete to nie pomoże. Jak to moj lekarz mówi mam przewlekly stan zapalny w nosie. A u laryngologa tl moglabym mieć karte stalego klienta. Mnie zatkalo bez powodu, poprostu w ciąży,zero objawów chorobowych.
No to wlasnie czekamy az stan zapalny ma przejsc i zejsc ten obrzek i rany. Mowi ze przejdzie. Takie przeplukiwanie to ja sobie moge zrobic w domu i rozmawialam z nim o tym ze robilam to mowil zeby juz tego nie robic bo wlasnie nie pomoze a jeszcze zwiekszy ten obrzek. W piatek sie dowiem co mi zrobi ;)

No to wlasnie czekamy az stan zapalny ma przejsc i zejsc ten obrzek i rany. Mowi ze przejdzie. Takie przeplukiwanie to ja sobie moge zrobic w domu i rozmawialam z nim o tym ze robilam to mowil zeby juz tego nie robic bo wlasnie nie pomoze a jeszcze zwiekszy ten obrzek. W piatek sie dowiem co mi zrobi ;)
A i wiesz co ja do tego jestem tez straszliwie zachrypnieta - robie trzy razy dziennie takie plukanki co mi w aptece specjalnie robili. Do tego jezyk jakby caly oszroniony.

Nats jest na wczasach 😜. Byczy się w Meksyku 🤩.
@Natsnats sprzedałam Cię ❤️
Ty łajzo kochana ;) leżę na plaży właśnie i czytam ;) póki co tylko jeden dzień udało mi się nie alkoholizowac...No a wczoraj były walentynki to wiadomo, trzeba było świętować :) Ty fredzioch widzę, ze pojechałaś po bandzie ze świętowaniem 🤣🤣🤣

A ja sie wczoraj źle czułam, wiec zupełnie odpuściliśmy walentynki, ale planujemy nadrobić w tygodniu lub w nastepny weekend.
No i muszę się pochwalić brzuszkiem, bo mam już ogromny jak 20 tydz+5 :)

Załączniki

• 2021-02-12.jpg
    2021-02-12.jpg
    136 KB · Wyświetleń: 146
Dziewczyny ja od wczoraj wieczór miałam straszny rwiący ból podbrzucha promieniowalo na biodro do pachwin i krzyż jakby korzonki mnie brały czasami zakuł tempo brzuch i po kończeniu sikania takie straszne rozdzieranie w prawej stronie brzucha dziś 22+1 bardzo się wystraszyłam teraz jest już trochę lepiej co myślicie??
Ja często miewałam bóle pleców wydawało mi się, ze to kręgosłup. Potem okazało się, ze to skurcze. Urodziłam o czasie, wiec nie straszę, ale ja bym skonsultowała to z lekarzem. Każdy ból wymaga badania, lepiej zrobić o jedno za dużo, niż za mało. Takie bóle to może być wszystko od zapalenia pęcherza po rozciągającą się macice bo dziecko szybko rośnie.

reklama
Ty łajzo kochana ;) leżę na plaży właśnie i czytam ;) póki co tylko jeden dzień udało mi się nie alkoholizowac...No a wczoraj były walentynki to wiadomo, trzeba było świętować :) Ty fredzioch widzę, ze pojechałaś po bandzie ze świętowaniem 🤣🤣🤣
Duuuzzzo masz tam słoneczka? My sniegi za oknem a ty lezysz pewnie w stroju kapielowym na piasku ;)

Do góry