Dzięki za odpowiedź, a powiedzcie mi czy to normalne, że wizytę.sprawdzająca mam mieć dopiero w 11 dniu cyklu. Teraz biorę 2 razy po 1 tabletce, a od 6 dnia mam brać 3 razy dziennie po 1.estrofem tak jak by ma za zadanie wprowadzic cie w sztuczna menopauze - masz prawo zle sie po nim czuc, zwlaszcza glowa moze bolec. Zastanawia mnie czy tak juz po jednej tabletce moga byc objawy. Mnie glowa tez bardzo bolala ale to juz tak po jakims tygodniu a pozniej do tego dochodzil bol piersi. Obserwuj sie - jak nie masz goraczki to jest dobrze
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
tak - estrofem ma wplynac na grubosc twojego endometrium i wtedy tez bedzie na usg sprawdzac czy jest wystarczajaco odpowiednie upasione zeby zrobic transfer zaordka Wazne jest tez zeby nie bylo zbyt przerosniete Ogolnie chyba powinno byc od 9 mm do 13 mm - ale nie jestem pewna - najlpiej chyba w tym przedzialeDzięki za odpowiedź, a powiedzcie mi czy to normalne, że wizytę.sprawdzająca mam mieć dopiero w 11 dniu cyklu. Teraz biorę 2 razy po 1 tabletce, a od 6 dnia mam brać 3 razy dziennie po 1.
Jakim fartuszku . Jest -5 stopni i stoję w kurtce a psy leżą. Mężu włączył nagrzewnicę, taką na olej napędowy więc nie jest źle . Właśnie skończyłam i weszłam do pachnącego domku - nie jebiacego cebuląnie przepadam za łazankami Zawsze sobie ciebie wyobrazam w tym garazu z cebula w fartuszku Psy czy koty za toba stoja?
Super też trzymam kciuki za Ciebie Ty idziesz długim protokołem czy krótkim???@klarks powodzenia ja też za parę dni ruszam w końcu
bazylia128
hehehehe no ty jestes niemozliwaJakim fartuszku . Jest -5 stopni i stoję w kurtce a psy leżą. Mężu włączył nagrzewnicę, taką na olej napędowy więc nie jest źle . Właśnie skończyłam i weszłam do pachnącego domku - nie jebiacego cebulą
motylek24
a czapkę załoożyłaś , bo wiesz włosy będą śmierdziały hehe....ja dziś bez weny. Syn mnie obudził na kartkówkę z biologii, kuwa 4 dostałam, ani dobrej oceny ani się nie wyspałam.Jakim fartuszku . Jest -5 stopni i stoję w kurtce a psy leżą. Mężu włączył nagrzewnicę, taką na olej napędowy więc nie jest źle . Właśnie skończyłam i weszłam do pachnącego domku - nie jebiacego cebulą
gratulacje! super ze zdrowe.Dziewczyny help ! Moje dwa zarodeczki wróciły z badań i są zdrowe. To dobra wiadomość. Zła jest taka, że mają marne oceny : 3BB i 2/3CB - obydwa z 6 dnia hodowli. Czy miał tu ktoś takie słabe oceny a mimo to dały ciążę ? Jakie jest ryzyko, że zdegradują po rozmrozeniu ?
annemarie
Mozesz miec napady dusznosci,kolatanie serca,poty,podwyzszone cisnienie,plus to co piszesz.Dziwne tylko ze tak szybko cie chwycilo.Cześć dziewczyny, ja Was podczytuje cały czas i przeżywam wasze historie. Mam pytanie jaknsiw czulyscie po estrofemie, ja pierwszy raz przygotowuje sie do krio i rano wzięłam pierwsza tabletkę i teraz czuje się bardzo zle, bili mnie glowa i slaba jestem .Zastanwiam się czy to skutek uboczny czy jeszcze gorzej np covid.
reklama
No właśnie o włosach nie pomyślałama czapkę załoożyłaś , bo wiesz włosy będą śmierdziały hehe....ja dziś bez weny. Syn mnie obudził na kartkówkę z biologii, kuwa 4 dostałam, ani dobrej oceny ani się nie wyspałam.
Weź teraz pomóż dzieciakowi . Wg mnie one mają za dużo nauki.
Podziel się: