reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

estrofem tak jak by ma za zadanie wprowadzic cie w sztuczna menopauze - masz prawo zle sie po nim czuc, zwlaszcza glowa moze bolec. Zastanawia mnie czy tak juz po jednej tabletce moga byc objawy. Mnie glowa tez bardzo bolala ale to juz tak po jakims tygodniu a pozniej do tego dochodzil bol piersi. Obserwuj sie - jak nie masz goraczki to jest dobrze ;)
Dzięki za odpowiedź, a powiedzcie mi czy to normalne, że wizytę.sprawdzająca mam mieć dopiero w 11 dniu cyklu. Teraz biorę 2 razy po 1 tabletce, a od 6 dnia mam brać 3 razy dziennie po 1.

reklama
Dzięki za odpowiedź, a powiedzcie mi czy to normalne, że wizytę.sprawdzająca mam mieć dopiero w 11 dniu cyklu. Teraz biorę 2 razy po 1 tabletce, a od 6 dnia mam brać 3 razy dziennie po 1.
tak - estrofem ma wplynac na grubosc twojego endometrium i wtedy tez bedzie na usg sprawdzac czy jest wystarczajaco odpowiednie upasione zeby zrobic transfer zaordka ;) Wazne jest tez zeby nie bylo zbyt przerosniete ;) Ogolnie chyba powinno byc od 9 mm do 13 mm - ale nie jestem pewna - najlpiej chyba w tym przedziale ;)

nie przepadam za łazankami ;) Zawsze sobie ciebie wyobrazam w tym garazu z cebula w fartuszku ;) Psy czy koty za toba stoja?
Jakim fartuszku 😱😂😂. Jest -5 stopni i stoję w kurtce a psy leżą. Mężu włączył nagrzewnicę, taką na olej napędowy więc nie jest źle 😎. Właśnie skończyłam i weszłam do pachnącego domku - nie jebiacego cebulą 😜

Jakim fartuszku 😱😂😂. Jest -5 stopni i stoję w kurtce a psy leżą. Mężu włączył nagrzewnicę, taką na olej napędowy więc nie jest źle 😎. Właśnie skończyłam i weszłam do pachnącego domku - nie jebiacego cebulą 😜
a czapkę załoożyłaś , bo wiesz włosy będą śmierdziały hehe....ja dziś bez weny. Syn mnie obudził na kartkówkę z biologii, kuwa 4 dostałam, ani dobrej oceny ani się nie wyspałam.

Dziewczyny help ! Moje dwa zarodeczki wróciły z badań i są zdrowe. To dobra wiadomość. Zła jest taka, że mają marne oceny : 3BB i 2/3CB - obydwa z 6 dnia hodowli. Czy miał tu ktoś takie słabe oceny a mimo to dały ciążę ? Jakie jest ryzyko, że zdegradują po rozmrozeniu ?
gratulacje! super ze zdrowe.

Cześć dziewczyny, ja Was podczytuje cały czas i przeżywam wasze historie. Mam pytanie jaknsiw czulyscie po estrofemie, ja pierwszy raz przygotowuje sie do krio i rano wzięłam pierwsza tabletkę i teraz czuje się bardzo zle, bili mnie glowa i slaba jestem .Zastanwiam się czy to skutek uboczny czy jeszcze gorzej np covid.
Mozesz miec napady dusznosci,kolatanie serca,poty,podwyzszone cisnienie,plus to co piszesz.Dziwne tylko ze tak szybko cie chwycilo.

Troszkę słońca dla Was moje kochane 😍

Załączniki

• 8DCE9113-4B65-4C4D-B645-BD99EC0D71CD.jpeg
    8DCE9113-4B65-4C4D-B645-BD99EC0D71CD.jpeg
    614,3 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry