Przepraszam, ale rozśmieszyła mnie mimo całej tej masakry sytuacja ganiania po łazienceNoooo łukasz mi wczoraj to kupil takie co sie wpuszcza z butelki do jedenj dziurki i wylatuje druga irigasin. I oczywiscie panika przy tym byla no nienawidze jak mi cos tam przez nos przejsc albo jak mi ktos tam dlubie - poprrostu nienawidze - tak jak przy pepku. JPRDL co ten Łuaksz ze mna ma - po calej lazience mu uciekalam z ta rurka w nosie!!!! W koncu mnie przekupil bo powiedzial ze jak sie bede go sluchac to mnie zabierze na zakupy do rosmana a dodatkowo obejrzy marley i ja (on tego nigdy nie chce ze mna ogladac bo mowi ze sie poryczy przy tym i straci autorytet) ALE jak mi to wyplukal to poczulam sie jeszcze gorzej i jak to lekarz powiedzial jeszcze bardziej to wszystko poranilam bo tam jednak ranyz krwia sa a irigasin to przeciez sol - no i masz. Marleya nie moglismy znalezc to wykupil ten prime videeo i teraz to ogladamy.
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
To na 3 dopiero czekamyJa myslalam ze trzeci to ostatni - tak cos pisali
A co za zabieg bez znieczulenia bedziesz miala?Ja nie wiedzialam ze Genialna przyjaciolka miala premiere 2 sezonu No iprzez to wykupilam HBO - trudno i tak spac w nocy nie moge to bede ogladac
pauli890
Dobrze wiedzieć do kogo się udać w razie cośja lecze się w klinice Invicta Gdańsk a mieszkam blisko golubia-dobrzynia . jak zaczełam leczenie to kliniki w bydgoszczy nie mieli ,kilka razy byłam w bydgoszczy odac krew do badania jak miałam konsultacje telefoniczne . na dzień dzisiejszy nie zmieniła bym . lekarz u którego chodziłam na leczenie jest obecnie prowadzacym moja ciążę i nie zmieniam na razie . moze kiedyś zmienię lekarza prowadzacego . jestem w 4 miesiącu ciąży . Doktor Sieg .
Polecam ZmijowiskoKobietki a polecicie jakiś serial kryminał ? Obejrzałam już Prokurator , Zabójcy ,W głębi lasu skończyłam wczoraj i na dziś nic nie mam A Małż w pracy mała zaraz kładę spać i coś by obejrzał ??
O czym ten serial jest ?Dobrze wiedzieć do kogo się udać w razie coś
Polecam Zmijowisko
O cytam ksiazke. Serial tez chętnie obejrzę. To kryminalO czym ten serial jest ?
pauli890
Kryminał, w którym Paweł Domagała w roli ojca usiluje wyjaśnić wraz z grupą znajomych tajemnicze zaginięcie córki sprzed roku. Tytułowe zmijowisko to miejsce gdzie się toczy akcja.O czym ten serial jest ?
Ja stabilnością tez nie grzeszę :-) no cóż miałam nadzieje, ze to normuje się z wiekiem. Jednak rozwiałaś moje nadzieje:-)Stabilna chociaz nie umyslowo i pozwiedzala troszke ale to nie cieszyło juz. Tylko dzidzi do szczęścia bylo mi potrzena
bazylia128
bedzie mi udraznial zatokiA co za zabieg bez znieczulenia bedziesz miala?
reklama
bazylia128
a plsatusia przeczytalas?O cytam ksiazke. Serial tez chętnie obejrzę. To kryminal
Ostatnia edycja:
Podziel się: