reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak pierwszy sezon Cię nie wciągnie to kolejne tez nie, bo im bardziej w las tym gorzej.

Mi podobała się połowa pierwszego sezonu tylko. Ale ja jestem dziwna;)
Wolę tematykę True Crime (książki, podcasty itd),a moje ulubione seriale to Miasteczko Twin Peaks, Rodzina Soprano i Bo Jack Horseman.
Soprano sa super.
Broudchurch i Line of duty na Netflixie sa spoko. Wciągają i sa niebanalne.

reklama
hehehehehe a czemu plakalas? Ja tez caly weekend przeryczalam tylko moj mnie nie chcial brac wiesz jak sexi wygladam z tym nosem ? 😂 😂 😂 Polacz ropne gluty i placz!!!! Chociaz dzisiaj jak mi sie troche samopoczucie poprawilo bo mam nadzieje ze juz w koncu jestem na dobrej drodze leczenia tego nosa - To mnie rozsmieszal i mowil ze my jestesmy jak Al Bano i Romina Power - to ci co spiwali felicita 😂😂😂 a na walentynki dostalam fererro roshe ze sklepiku ABC 👍😂
Alkohol płakał 😂. Romino😂😂😂

U mnie we wtorek 7dpt.
Ja już też raz byłam, ale zakończyło się poronieniem w 9tc. Wtedy pierwsza jakąkolwiek zmiana to były widoczne żyły na piersiach. Ale nie biore tego za pewny obiad, tylko Beta prawdę powie...
Napewno tylko ,beta 😊
Oby nam ładnie się pokazały i rosły.
Nie dobrze ,że karzą robić betę tak wcześnie, człowiek się tylko denerwuje.
Oby jutro z kliniki zadzwonili ,ale z tych moich wyników to nie wiem czy coś jeszcze stwierdza.
Jeszcze raz spojrzałam na będę to wynosi <2.3 czyli jest niższa niż 2,3 w 3dpt(Jak dobrze rozumiem) ,to oni czułość chyba mają dopiero od 2,3?

Napewno tylko ,beta 😊
Oby jutro z kliniki zadzwonili ,ale z tych moich wyników to nie wiem czy coś jeszcze stwierdza.
Jeszcze raz spojrzałam na będę to wynosi <2.3 czyli jest niższa niż 2,3 w 3dpt(Jak dobrze rozumiem) ,to oni czułość chyba mają dopiero od 2,3?
Nie analizuj tyle ;) u mnie w 3 dpt była beta 0 a w ciąży jestem. :)

Mi też robili w 3dpt i było 0 i ja oczywiście zaraz panika, ale powiedzieli mi, że ta beta w 3dpt nic nie znaczy i oni w sumie w ogóle na nią nie patrzą. Niby to wiedziałam, ale nerwy są i tak jak się takie zero widzi.
W jakiej klinice jesteś?
Napewno tylko ,beta [emoji4]
Jeszcze raz spojrzałam na będę to wynosi QUOTE]

reklama
Do góry