reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak pierwszy sezon Cię nie wciągnie to kolejne tez nie, bo im bardziej w las tym gorzej.

Mi podobała się połowa pierwszego sezonu tylko. Ale ja jestem dziwna;)
Wolę tematykę True Crime (książki, podcasty itd),a moje ulubione seriale to Miasteczko Twin Peaks, Rodzina Soprano i Bo Jack Horseman.
Soprano sa super.
Broudchurch i Line of duty na Netflixie sa spoko. Wciągają i sa niebanalne.

reklama
hehehehehe a czemu plakalas? Ja tez caly weekend przeryczalam tylko moj mnie nie chcial brac wiesz jak sexi wygladam z tym nosem ? 😂 😂 😂 Polacz ropne gluty i placz!!!! Chociaz dzisiaj jak mi sie troche samopoczucie poprawilo bo mam nadzieje ze juz w koncu jestem na dobrej drodze leczenia tego nosa - To mnie rozsmieszal i mowil ze my jestesmy jak Al Bano i Romina Power - to ci co spiwali felicita 😂😂😂 a na walentynki dostalam fererro roshe ze sklepiku ABC 👍😂
Alkohol płakał 😂. Romino😂😂😂

U mnie we wtorek 7dpt.
Ja już też raz byłam, ale zakończyło się poronieniem w 9tc. Wtedy pierwsza jakąkolwiek zmiana to były widoczne żyły na piersiach. Ale nie biore tego za pewny obiad, tylko Beta prawdę powie...
Napewno tylko ,beta 😊
Oby nam ładnie się pokazały i rosły.
Nie dobrze ,że karzą robić betę tak wcześnie, człowiek się tylko denerwuje.
Oby jutro z kliniki zadzwonili ,ale z tych moich wyników to nie wiem czy coś jeszcze stwierdza.
Jeszcze raz spojrzałam na będę to wynosi <2.3 czyli jest niższa niż 2,3 w 3dpt(Jak dobrze rozumiem) ,to oni czułość chyba mają dopiero od 2,3?

Napewno tylko ,beta 😊
Oby jutro z kliniki zadzwonili ,ale z tych moich wyników to nie wiem czy coś jeszcze stwierdza.
Jeszcze raz spojrzałam na będę to wynosi <2.3 czyli jest niższa niż 2,3 w 3dpt(Jak dobrze rozumiem) ,to oni czułość chyba mają dopiero od 2,3?
Nie analizuj tyle ;) u mnie w 3 dpt była beta 0 a w ciąży jestem. :)

Mi też robili w 3dpt i było 0 i ja oczywiście zaraz panika, ale powiedzieli mi, że ta beta w 3dpt nic nie znaczy i oni w sumie w ogóle na nią nie patrzą. Niby to wiedziałam, ale nerwy są i tak jak się takie zero widzi.
W jakiej klinice jesteś?
Napewno tylko ,beta [emoji4]
Jeszcze raz spojrzałam na będę to wynosi QUOTE]

reklama
Do góry