reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O kurde, ale Cię siekło 😱. A możesz robić takie płukanki na zatoki?
Noooo łukasz mi wczoraj to kupil takie co sie wpuszcza z butelki do jedenj dziurki i wylatuje druga irigasin. I oczywiscie panika przy tym byla 🤪 o_O o_O no nienawidze jak mi cos tam przez nos przejsc albo jak mi ktos tam dlubie - poprrostu nienawidze - tak jak przy pepku. JPRDL co ten Łuaksz ze mna ma - po calej lazience mu uciekalam z ta rurka w nosie!!!! W koncu mnie przekupil bo powiedzial ze jak sie bede go sluchac to mnie zabierze na zakupy do rosmana 👍 a dodatkowo obejrzy marley i ja (on tego nigdy nie chce ze mna ogladac bo mowi ze sie poryczy przy tym i straci autorytet) 👍ALE jak mi to wyplukal to poczulam sie jeszcze gorzej i jak to lekarz powiedzial jeszcze bardziej to wszystko poranilam bo tam jednak ranyz krwia sa a irigasin to przeciez sol - no i masz. Marleya nie moglismy znalezc to wykupil ten prime videeo i teraz to ogladamy.

Jak pierwszy sezon Cię nie wciągnie to kolejne tez nie, bo im bardziej w las tym gorzej.

Mi podobała się połowa pierwszego sezonu tylko. Ale ja jestem dziwna;)
Wolę tematykę True Crime (książki, podcasty itd),a moje ulubione seriale to Miasteczko Twin Peaks, Rodzina Soprano i Bo Jack Horseman.

Noooo łukasz mi wczoraj to kupil takie co sie wpuszcza z butelki do jedenj dziurki i wylatuje druga irigasin. I oczywiscie panika przy tym byla 🤪 o_O o_O no nienawidze jak mi cos tam przez nos przejsc albo jak mi ktos tam dlubie - poprrostu nienawidze - tak jak przy pepku. JPRDL co ten Łuaksz ze mna ma - po calej lazience mu uciekalam z ta rurka w nosie!!!! W koncu mnie przekupil bo powiedzial ze jak sie bede go sluchac to mnie zabierze na zakupy do rosmana 👍 a dodatkowo obejrzy marley i ja (on tego nigdy nie chce ze mna ogladac bo mowi ze sie poryczy przy tym i straci autorytet) 👍ALE jak mi to wyplukal to poczulam sie jeszcze gorzej i jak to lekarz powiedzial jeszcze bardziej to wszystko poranilam bo tam jednak ranyz krwia sa a irigasin to przeciez sol - no i masz. Marleya nie moglismy znalezc to wykupil ten prime videeo i teraz to ogladamy.
Ja pierdziulę, Ty jesteś jedyna w swoim rodzaju 😂.
No faktycznie jak masz tam rany to ciulowy pomysł z płukaniem
Na Marleyu ryczę jak głupia 😱

Co tu dziś tak pustawo 🤔. Walentynki obchodzą czy co😜
@bazylia128 co robisz? Tylko nie pisz, że lukier jesz 😜
U nas typowa, nie romantyczna proza życia - mąż pojechał auto naprawiać a ja serial oglądam. Smażone ziemniaki już zjadłam ofkors 😎. Ograniczam się z nimi - jem tylko kilka razy w miesiącu 😊.

Ja trawie walentynkowy obiad faceta... 🤢🤢🤢

My w nocy obchodziliśmy walentynki kilka razy 😜. Na pogodzenie 😜
Ja oglądam w końcu ten Dom z papieru i powiem Wam, że nie wciąga mnie

widocznie nie Twoje klimaty

mi się chyba bardziej 2 sezon podobał ;)

ja walentynki to pewnei będę miała dopiero wieczorem jak pójdę do roboty 🙄🙄

reklama
Do góry