Już zrobiłam screena z tytułem, żeby nie zapomniećaaa a to jak tak to też rano obeszlismy w takim razie mnie też dom z papieru nie urzekł. Snowpiercer jesli nie oglasalas to jest fajny ( jest serial i film).
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Noooo łukasz mi wczoraj to kupil takie co sie wpuszcza z butelki do jedenj dziurki i wylatuje druga irigasin. I oczywiscie panika przy tym byla no nienawidze jak mi cos tam przez nos przejsc albo jak mi ktos tam dlubie - poprrostu nienawidze - tak jak przy pepku. JPRDL co ten Łuaksz ze mna ma - po calej lazience mu uciekalam z ta rurka w nosie!!!! W koncu mnie przekupil bo powiedzial ze jak sie bede go sluchac to mnie zabierze na zakupy do rosmana a dodatkowo obejrzy marley i ja (on tego nigdy nie chce ze mna ogladac bo mowi ze sie poryczy przy tym i straci autorytet) ALE jak mi to wyplukal to poczulam sie jeszcze gorzej i jak to lekarz powiedzial jeszcze bardziej to wszystko poranilam bo tam jednak ranyz krwia sa a irigasin to przeciez sol - no i masz. Marleya nie moglismy znalezc to wykupil ten prime videeo i teraz to ogladamy.O kurde, ale Cię siekło . A możesz robić takie płukanki na zatoki?
bazylia128
No przecie z co pisalam ze kilka razy probowalam nawet mnie @Natsnats namawiala to jej pbiecalam ze obejrze 5 odcinkow ale jakos po tym tez mnie nie wciagnelo.My w nocy obchodziliśmy walentynki kilka razy . Na pogodzenie
Ja oglądam w końcu ten Dom z papieru i powiem Wam, że nie wciąga mnie
bazylia128
Jak pierwszy sezon Cię nie wciągnie to kolejne tez nie, bo im bardziej w las tym gorzej.
Mi podobała się połowa pierwszego sezonu tylko. Ale ja jestem dziwna
Wolę tematykę True Crime (książki, podcasty itd),a moje ulubione seriale to Miasteczko Twin Peaks, Rodzina Soprano i Bo Jack Horseman.
bazylia128
Miasteczko twin peaks ogladalam za dziecka a jakies trzy lata temy ogoladlismy z mezem od pierwszego odcnika - baaaarddzzooo milo to wspominam
Ja pierdziulę, Ty jesteś jedyna w swoim rodzaju .Noooo łukasz mi wczoraj to kupil takie co sie wpuszcza z butelki do jedenj dziurki i wylatuje druga irigasin. I oczywiscie panika przy tym byla no nienawidze jak mi cos tam przez nos przejsc albo jak mi ktos tam dlubie - poprrostu nienawidze - tak jak przy pepku. JPRDL co ten Łuaksz ze mna ma - po calej lazience mu uciekalam z ta rurka w nosie!!!! W koncu mnie przekupil bo powiedzial ze jak sie bede go sluchac to mnie zabierze na zakupy do rosmana a dodatkowo obejrzy marley i ja (on tego nigdy nie chce ze mna ogladac bo mowi ze sie poryczy przy tym i straci autorytet) ALE jak mi to wyplukal to poczulam sie jeszcze gorzej i jak to lekarz powiedzial jeszcze bardziej to wszystko poranilam bo tam jednak ranyz krwia sa a irigasin to przeciez sol - no i masz. Marleya nie moglismy znalezc to wykupil ten prime videeo i teraz to ogladamy.
No faktycznie jak masz tam rany to ciulowy pomysł z płukaniem
Na Marleyu ryczę jak głupia
Wesoła_Aga
Co tu dziś tak pustawo . Walentynki obchodzą czy co
@bazylia128 co robisz? Tylko nie pisz, że lukier jesz
U nas typowa, nie romantyczna proza życia - mąż pojechał auto naprawiać a ja serial oglądam. Smażone ziemniaki już zjadłam ofkors . Ograniczam się z nimi - jem tylko kilka razy w miesiącu .
Ja trawie walentynkowy obiad faceta...
My w nocy obchodziliśmy walentynki kilka razy . Na pogodzenie
Ja oglądam w końcu ten Dom z papieru i powiem Wam, że nie wciąga mnie
widocznie nie Twoje klimaty
mi się chyba bardziej 2 sezon podobał
ja walentynki to pewnei będę miała dopiero wieczorem jak pójdę do roboty
Obiadek ci zrobił . Nie zjadliwe?Ja trawie walentynkowy obiad faceta...
widocznie nie Twoje klimaty
mi się chyba bardziej 2 sezon podobał
ja walentynki to pewnei będę miała dopiero wieczorem jak pójdę do roboty
Liczą się chęci
reklama
bazylia128
Ty mialas chyba uczulenie na luteina dopochwowa i sie drapalas po broszce? Cos tam dostalas czy poprostu czekalas az przejdzie jak odstawisz?Ja pierdziulę, Ty jesteś jedyna w swoim rodzaju .
No faktycznie jak masz tam rany to ciulowy pomysł z płukaniem
Na Marleyu ryczę jak głupia
Podziel się: