No, miałam i to ostro mnie i swedzialo i piekło . Miałam wtedy maść albo Vagisil albo ProvagTy mialas chyba uczulenie na luteina dopochwowa i sie drapalas po broszce? Cos tam dostalas czy poprostu czekalas az przejdzie jak odstawisz?
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Obiadek ci zrobił . Nie zjadliwe?
Liczą się chęci
żyje
wiadomo, że chęci dlatego zjadłam
ze 3 razy na rok coś ugotuje, także czasem strach jest
bazylia128
A ty psioszko co tak w nocy z mezem wojowaliscie co? To chyba po tym likierku Ale tak caly czas pod rzad czy rozlozylicie to na cala noc? Rozumiem ze przepraszalas za CZESC Mialas owulacje?No, miałam i to ostro mnie i swedzialo i piekło . Miałam wtedy maść albo Vagisil albo Provag
Jestem przed owulką. I kuwa za nic nie przepraszałam . Głównie on przepraszał a ja płakałam pijana . Jessssu, ale patolaA ty psioszko co tak w nocy z mezem wojowaliscie co? To chyba po tym likierku Ale tak caly czas pod rzad czy rozlozylicie to na cala noc? Rozumiem ze przepraszalas za CZESC Mialas owulacje?
katarzyna86
Po luteinie grzybica jest często tak mówił mój gin jak brałam, na grzyba skuteczna jest maść clotrimazolum.Ty mialas chyba uczulenie na luteina dopochwowa i sie drapalas po broszce? Cos tam dostalas czy poprostu czekalas az przejdzie jak odstawisz?
katarzyna86
Serial - polecam Genialna Przyjaciółka. Taki lekki, przyjemny, mój mąż mówi, że interesujący mimo, że babski.
ZapisaneSerial - polecam Genialna Przyjaciółka. Taki lekki, przyjemny, mój mąż mówi, że interesujący mimo, że babski.
bazylia128
hehehehehe a czemu plakalas? Ja tez caly weekend przeryczalam tylko moj mnie nie chcial brac wiesz jak sexi wygladam z tym nosem ? Polacz ropne gluty i placz!!!! Chociaz dzisiaj jak mi sie troche samopoczucie poprawilo bo mam nadzieje ze juz w koncu jestem na dobrej drodze leczenia tego nosa - To mnie rozsmieszal i mowil ze my jestesmy jak Al Bano i Romina Power - to ci co spiwali felicita a na walentynki dostalam fererro roshe ze sklepiku ABCJestem przed owulką. I kuwa za nic nie przepraszałam . Głównie on przepraszał a ja płakałam pijana . Jessssu, ale patola
bazylia128
Ogladalam Genialan przyjaciolka - GENIALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie wlasnie seriale lubie - to chyba na HBO GO - kuwa jeszzce raz bym obejrzala ale nie mam HBO odkad sie gra o tron skonczyla.Zapisane
reklama
nieagatka
Mowilam [emoji14]My w nocy obchodziliśmy walentynki kilka razy [emoji12]. Na pogodzenie [emoji12]
Ja oglądam w końcu ten Dom z papieru i powiem Wam, że nie wciąga mnie
Podziel się: