Super, że wszystko okej! Ale nie rozumiem totalnie, jak to wszystko działa...Ja jestem po kontroli. Okresu ani widu ani słychu. Endometrium 9mm więc doktor powiedział, że jeszcze to potrwa a jeśli za 2 tyg się nie ruszy żeby przyjść po leki na wywołanie na lewym jajniku torbiel 4cm, za miesiąc kazał ja sprawdzić. Poza tym wszystko wygląda dobrze. Kazał koniecznie brakującą immunologie zrobić. Także teraz musimy znów czekać [emoji2368][emoji85] ehhh...dobrze ,ze chociaz'czysta'jestem.
reklama
G
gość2502
Gość
Dla nas Wawa czy Gdynia jest okej jeszcze chociaz wiadomo Torun-Bydgoszcz rzut beretem, moja znajoma jest w zaawansowanej ciąży po in vitro w Invikcie i chwali doktorka itd ale ceny w Invicta Bydgoszcz są koszmarne muszę przyznać bo wczoraj tak polukałam troche, a Wy jesteście już po 1 wizycie w Gamecie?Mam ten sam problem. Na początku myślałam o Warszawie bo duże miasto, konkurencja itd więc sobie tłumaczyłam że tam pewnie będzie najlepiej, niestety dojazd do Wawy to 3-4 godz w jedną stronę. Wizyty jeszcze pół biedy ale podczas stymulacji np co drugi dzień jeździć to trochę słabo. Padło na Gametę w Gdyni, chociaż odległość porównywalna to autostradą dojazd około 2 godz. Obym nie żałowała tej decyzji.
Zdecydowanie nie ma, będzie kiedy ma być, po prostu zwykła ciekawośćNie pokrywa się bo miałam wczesną punkcję i wczesny transfer. Lekarka mówi że ciąża jest starsza o 2 dni. Tak też ustawilam w aplikacji. A w karcie ciąży i tak mi wpisali od daty ostatniej miesiączki Nie rozumiem tego ale to chyba nie ma dzisiaj większego znaczenia
G
gość2502
Gość
Tak pierwsza wizytę mieliśmy w styczniu. U dr Śliw.ińskiego. Konkrety, bez owijania w bawełnę powiedział że tylko in vitro. Powiedział też, że jeśli wyjdzie coś w tych badaniach to będziemy myśleć co dalej, nie wspominał o dawcy ale zdajemy sobie sprawę, z tego że może będzie taka potrzeba. Powiedział tylko że jesteśmy w dobrej sytuacji ze względu na to że mam 27 lat i wszystko jest u mnie ok. Bo już wcześniej miałam robione badania przez moją ginekolog. Oczywiście i tak wszystko trzeba powtórzyć bo już nieaktualne ale powiedział że nie spodziewa się tam jakiś wielkich zmian.
Muszę tam zadzwonić chyba ;D kurde no sama nie wiem co robić... ja mam 25, mąż 29 to chyba jestem tu najmłodsza
G
gość2502
Gość
A na pierwszą wizyte duzo badan mialas zleconych?Tak pierwsza wizytę mieliśmy w styczniu. U dr Śliw.ińskiego. Konkrety, bez owijania w bawełnę powiedział że tylko in vitro. Powiedział też, że jeśli wyjdzie coś w tych badaniach to będziemy myśleć co dalej, nie wspominał o dawcy ale zdajemy sobie sprawę, z tego że może będzie taka potrzeba. Powiedział tylko że jesteśmy w dobrej sytuacji ze względu na to że mam 27 lat i wszystko jest u mnie ok. Bo już wcześniej miałam robione badania przez moją ginekolog. Oczywiście i tak wszystko trzeba powtórzyć bo już nieaktualne ale powiedział że nie spodziewa się tam jakiś wielkich zmian.
G
gość2502
Gość
Kochana gdzie sie leczycie? Na razie jestem jeszcze zielona troche jakto forum i nie bardzo ogarniam, one musza przetrwać do 5 doby? I wtedy robi sie blastocysta? I można je transferowac?Hej dziewczęta ja dzis dostalam info ze jest 6 komorko -plemniczkow w srode miałam pick up wiec dzis zaczyna się 3 doba. Oszaleje do poniedziałku, wtorku
reklama
G
gość2502
Gość
Hej dziewczęta ja dzis dostalam info ze jest 6 komorko -plemniczkow w srode miałam pick up wiec dzis zaczyna się 3 doba. Oszaleje do poniedziałku, wtorku
Nigdzie nie szalej tylko wycisz i przygotuj brzusio na transfer
Podziel się: