reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A moja fasolka nadal rośnie i poniekąd szybciej o dwa dni, niż aplikacja mówi 😀 widziałam serduszko. Jakie to było cudowne! Taką ulgę poczułam! Dziękuję za wszystkie kciuki ❤️
@Evela.6 wpisz mnie proszę na wizytę za dwa tygodnie, 24.02 poniekąd ma to być ostatnia w klinice 🙃 dostałam skierowanie na badania z krwi i moczu, mam je mieć na następną wizytę.
No i mam szukać lekarza. Miałam w planach tego, który pracuje na Starynkiewicza też, myślałam że ten szpital byłby dobrym wyborem. A doktorek dzisiaj polecał Karową i żeby szukać jakiegoś lekarza, który z tym szpitalem jest związany, bo że ma dobry oddział i nigdy nie odmawiają przyjęcia, gdy dzieje się coś złego.
No i nie wiem teraz, jeden i drugi był gdzieś w moich planach, plus żelazna... Ale chyba jednak wolałbym zostać przy moim Godku, taki pozytywny facet.
Super bardzo się cieszę że wszystko dobrze u Ciebie i widziałaś już serduszko😁 Moja wizyta w piątek, już nie mogę się doczekać.
Ja tez się zastanawiam nad zmianą lekarza. Moja lekarka w klinice prowadzi ciąże, ale nie pracuje w szpitalu. Wolałabym wrócić do mojego poprzedniego lekarza który pracuje w szpitalu ale nie wiem jak lekarka z kliniki na to zareaguje.

reklama
Ja z pytanie do tych po poronieniach. Sama jestem po 5tym ale pierwszym po invitro i wszystko wyglądało inaczej niż wcześniej. Dziś jest mój 33dc więc liczyłam na okres. Kazano mi robić testy ciążowe (zalecenia ze szpitala w UK) więc co tydzień je powtarzałam. Testy są ciągle pozytywne[emoji2368]a dziś nawet wyraźniejszy niż tydz temu... Wczoraj skończyłam kwarantanne więc nie miałam jak robić bety. Na piątek umówiłam się do gin żeby mnie sprawdził czy wszystko ok. Ale zastanawia mnie czy Wam też beta tak długo spadala?Po poronieniach naturalnych ciąż wszystko wracało do normy jak w zegarku dlatego jest to dla mnie coś nowego, [emoji2368]
Kochana a powiedz mi jaka ty miałaś ostatnia betę? U mnie @ przyszedł 5 dni spóźniony z tym że moja ostatnia beta która sprawdzałam była 3785 chyba, później pewnie jeszcze rosła ale nie sprawdzałam wartości bo tydzień później lekarz kazal odstawić. Może jakiś naturalsik się trafił?? 🤔

Kochana a powiedz mi jaka ty miałaś ostatnia betę? U mnie @ przyszedł 5 dni spóźniony z tym że moja ostatnia beta która sprawdzałam była 3785 chyba, później pewnie jeszcze rosła ale nie sprawdzałam wartości bo tydzień później lekarz kazal odstawić. Może jakiś naturalsik się trafił?? [emoji848]
Kochana ostatnia beta robiona w dniu odstawienia tabletki była ponad 8tys.[emoji2368] Hm... Wiesz, stęskniliśmy się za sobą po 2 miesiącach rozłąki ale żeby od razu taki bonus nam się trafił ?! :) [emoji1787] nawet mi to przez głowie nie przeszło, szczerze mówiąc [emoji6]

Kochana ostatnia beta robiona w dniu odstawienia tabletki była ponad 8tys.[emoji2368] Hm... Wiesz, stęskniliśmy się za sobą po 2 miesiącach rozłąki ale żeby od razu taki bonus nam się trafił ?! :) [emoji1787] nawet mi to przez głowie nie przeszło, szczerze mówiąc [emoji6]
Oj wszystko jest możliwe❤️❤️✊✊✊ 🙈 boziu caly dzien nie miałam jak wejść na forum bo przygotowywałam rodzinę na jutrzejszy tłusty czwartek i tyle się nazbierało że dopiero skonczylam czytać 🙈
Standardowo zdjęcie moich wypieków 🙈 no. Przecież ono musi być 🤣🤣🤣🤣🙈

Załączniki

• Screenshot_20210210_212751_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210210_212751_com.android.gallery3d.jpg
    297,6 KB · Wyświetleń: 89
Hej, czy zdarzyło Wam się mieć przeziernosc karkowa mierzona wcześniej okolo 10tc ? Dzis mialam ostatnie usg przed wyjazdem, dziecko ponad 3cm w całej okazałości i zmierzył nawet NT które wyniki 0.9mm, mówił że max między 11 a 13tc to 2.5mm wiec ten wynik dobrze wróży bo jest niski na tym etapie a dziś 9t6d.. Trochę się uspokoiłam po wizycie a wieczorem natrafiłam na dwa posty o braku tętna płodu w 13tc i już mnie z nerwow nosi... Ja chyba muszę internet sobie odłączyć. Zawsze po badaniu natrafiam na podobny post :hmm:

Hej, czy zdarzyło Wam się mieć przeziernosc karkowa mierzona wcześniej okolo 10tc ? Dzis mialam ostatnie usg przed wyjazdem, dziecko ponad 3cm w całej okazałości i zmierzył nawet NT które wyniki 0.9mm, mówił że max między 11 a 13tc to 2.5mm wiec ten wynik dobrze wróży bo jest niski na tym etapie a dziś 9t6d.. Trochę się uspokoiłam po wizycie a wieczorem natrafiłam na dwa posty o braku tętna płodu w 13tc i już mnie z nerwow nosi... Ja chyba muszę internet sobie odłączyć. Zawsze po badaniu natrafiam na podobny post :hmm:
Jest bardzo dobrze. Zatrzymanie tętna na tym etapie jest naprawdę rzadkie. Nie myśl już o niczym. Przezierność jest ok. Napisz czasem co tam u was😃

reklama
Oj wszystko jest możliwe❤️❤️✊✊✊ 🙈 boziu caly dzien nie miałam jak wejść na forum bo przygotowywałam rodzinę na jutrzejszy tłusty czwartek i tyle się nazbierało że dopiero skonczylam czytać 🙈
Standardowo zdjęcie moich wypieków 🙈 no. Przecież ono musi być 🤣🤣🤣🤣🙈
O nie pierdziele nie wchodzę jutro tutaj bo będą same paczki heheh zart....sama zrobiłam faworki i nawet zjadłam 2 abjutro paczka tez wciągnąć trzeba

Do góry