Super bardzo się cieszę że wszystko dobrze u Ciebie i widziałaś już serduszko Moja wizyta w piątek, już nie mogę się doczekać.A moja fasolka nadal rośnie i poniekąd szybciej o dwa dni, niż aplikacja mówi widziałam serduszko. Jakie to było cudowne! Taką ulgę poczułam! Dziękuję za wszystkie kciuki
@Evela.6 wpisz mnie proszę na wizytę za dwa tygodnie, 24.02 poniekąd ma to być ostatnia w klinice dostałam skierowanie na badania z krwi i moczu, mam je mieć na następną wizytę.
No i mam szukać lekarza. Miałam w planach tego, który pracuje na Starynkiewicza też, myślałam że ten szpital byłby dobrym wyborem. A doktorek dzisiaj polecał Karową i żeby szukać jakiegoś lekarza, który z tym szpitalem jest związany, bo że ma dobry oddział i nigdy nie odmawiają przyjęcia, gdy dzieje się coś złego.
No i nie wiem teraz, jeden i drugi był gdzieś w moich planach, plus żelazna... Ale chyba jednak wolałbym zostać przy moim Godku, taki pozytywny facet.
Ja tez się zastanawiam nad zmianą lekarza. Moja lekarka w klinice prowadzi ciąże, ale nie pracuje w szpitalu. Wolałabym wrócić do mojego poprzedniego lekarza który pracuje w szpitalu ale nie wiem jak lekarka z kliniki na to zareaguje.