reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mieszkam na Bemowie i kocham ta dzielnice i tez szukamy z mezem czegos wiekszego i to wlasnue w tej dzielnicy.Dookola mam zlobki i przedszkola a z okien widac podstawowke doslownie mam naprzeciwko.Komunikacja jest super ale korki sa nawet jak jezdze do pracy do sasiedniej dzielnicy.Matko my marzymy o 3 pokojowym mieszkaniu bo teraz tylko 2 pokoje.Jak bylismy sami to ok ale teraz to juz niekoniecznie🥴
Ja też mieszkam na Bemowie i tez mamy 2 pokoje. Z bliznietami bedzie ciężko. Szukaliśmy 4 pokoi ale ceny mnie zabiły i poki co dałam se siana.wychowalam sie tu i tez inna dzielnica nie wchodzi w gre😊

reklama
Hej, czy zdarzyło Wam się mieć przeziernosc karkowa mierzona wcześniej okolo 10tc ? Dzis mialam ostatnie usg przed wyjazdem, dziecko ponad 3cm w całej okazałości i zmierzył nawet NT które wyniki 0.9mm, mówił że max między 11 a 13tc to 2.5mm wiec ten wynik dobrze wróży bo jest niski na tym etapie a dziś 9t6d.. Trochę się uspokoiłam po wizycie a wieczorem natrafiłam na dwa posty o braku tętna płodu w 13tc i już mnie z nerwow nosi... Ja chyba muszę internet sobie odłączyć. Zawsze po badaniu natrafiam na podobny post :hmm:
musisz odłączyć;) No ale Adus takie fakty. Zdarzyc sie moze wszystko przez nast 7 mcy. Jakos trzeba ten lęk oswoic bo zwariujesz. :) no takie mierzenie jest niemiarodajne. Jedyne co to wcześniej lekarz może sobie sprawdzać wymiary i czy nie ma obrzęku.

Chłopkowi pogorszyło się nasienie z 3% morfologi do 2%. Eh te chłopy.

Halo halo! Pączki napieczone na jutrzejszą wyżerkę? 😎😊🤗

A ja tam nic nie robię. Szybkie spanie po nocy i idę po najlepsze pączki na globie w kawiarni ;) przepis dziada pra dziada (właściwie babci ale w powiedzeniu to dziad sobie przyw łazszcza jak to dziad)

Ja też mieszkam na Bemowie i tez mamy 2 pokoje. Z bliznietami bedzie ciężko. Szukaliśmy 4 pokoi ale ceny mnie zabiły i poki co dałam se siana.wychowalam sie tu i tez inna dzielnica nie wchodzi w gre😊
Przez metro ceny tak poszybowaly ze masakra Co prawda wartosc mojego mieszkania tez ale my go nie chcemy sprzedawac tylko kupic drugie wieksze.A w ktorej czesci mieszjasz bo ja na Jelonkach obok bloku mam Park Gorczewska.Kocham Bemowo❤❤

Ja mieszkam na Bemowie i kocham ta dzielnice i tez szukamy z mezem czegos wiekszego i to wlasnue w tej dzielnicy.Dookola mam zlobki i przedszkola a z okien widac podstawowke doslownie mam naprzeciwko.Komunikacja jest super ale korki sa nawet jak jezdze do pracy do sasiedniej dzielnicy.Matko my marzymy o 3 pokojowym mieszkaniu bo teraz tylko 2 pokoje.Jak bylismy sami to ok ale teraz to juz niekoniecznie🥴
Też mamy 2 pokoje... Kiedy kupowałam sama, wydawało się wystarczające... Teraz chciałabym mieć większe, niezależnie od tego czy będzie dziecko czy nie...

Dziewcxyny chciałam się pochwalić. Po moim 9 dniowym oczyszczanie z toksyn spadło 2.5 kg łącznie w cm straciłam 17 z poszczególnych miejsc(biodra,ramie,uda,talia,lydk)
Zyskałam duzo.energii i czuje się mega świetnie.Tak jak powiedziala znajoma bedzie mi tego brakować i tak jest.
A jakie oczyszczanie robiłaś? Jakaś specjalna dieta?

Przez metro ceny tak poszybowaly ze masakra Co prawda wartosc mojego mieszkania tez ale my go nie chcemy sprzedawac tylko kupic drugie wieksze.A w ktorej czesci mieszjasz bo ja na Jelonkach obok bloku mam Park Gorczewska.Kocham Bemowo❤❤
Hehe jeszcze się okaże, że wszystkie 3 mieszkamy dość blisko siebie 😂

W grudniu, w Wołominie np można było rodzic rodzinnie. No ale później na sali już sama aż do wyjścia. Cały czas trzeba śledzić i sprawdzać
Trzymam kciuki, abyś mogła być z mężem, jest to nieoceniona pomoc i wsparcie.
Edit: teraz doczytałam, że w Warszawie jest podobnie 🙃
Na SN trochę zluzowali, ale mnie bardziej interesuje rodzinne CC a chyba wszędzie nie pozwalają żeby partner był.

reklama
Do góry