Ja też mieszkam na Bemowie i tez mamy 2 pokoje. Z bliznietami bedzie ciężko. Szukaliśmy 4 pokoi ale ceny mnie zabiły i poki co dałam se siana.wychowalam sie tu i tez inna dzielnica nie wchodzi w greJa mieszkam na Bemowie i kocham ta dzielnice i tez szukamy z mezem czegos wiekszego i to wlasnue w tej dzielnicy.Dookola mam zlobki i przedszkola a z okien widac podstawowke doslownie mam naprzeciwko.Komunikacja jest super ale korki sa nawet jak jezdze do pracy do sasiedniej dzielnicy.Matko my marzymy o 3 pokojowym mieszkaniu bo teraz tylko 2 pokoje.Jak bylismy sami to ok ale teraz to juz niekoniecznie
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
musisz odłączyć No ale Adus takie fakty. Zdarzyc sie moze wszystko przez nast 7 mcy. Jakos trzeba ten lęk oswoic bo zwariujesz. no takie mierzenie jest niemiarodajne. Jedyne co to wcześniej lekarz może sobie sprawdzać wymiary i czy nie ma obrzęku.Hej, czy zdarzyło Wam się mieć przeziernosc karkowa mierzona wcześniej okolo 10tc ? Dzis mialam ostatnie usg przed wyjazdem, dziecko ponad 3cm w całej okazałości i zmierzył nawet NT które wyniki 0.9mm, mówił że max między 11 a 13tc to 2.5mm wiec ten wynik dobrze wróży bo jest niski na tym etapie a dziś 9t6d.. Trochę się uspokoiłam po wizycie a wieczorem natrafiłam na dwa posty o braku tętna płodu w 13tc i już mnie z nerwow nosi... Ja chyba muszę internet sobie odłączyć. Zawsze po badaniu natrafiam na podobny post
Wesoła_Aga
Chłopkowi pogorszyło się nasienie z 3% morfologi do 2%. Eh te chłopy.
A ja tam nic nie robię. Szybkie spanie po nocy i idę po najlepsze pączki na globie w kawiarni przepis dziada pra dziada (właściwie babci ale w powiedzeniu to dziad sobie przyw łazszcza jak to dziad)
Halo halo! Pączki napieczone na jutrzejszą wyżerkę?
A ja tam nic nie robię. Szybkie spanie po nocy i idę po najlepsze pączki na globie w kawiarni przepis dziada pra dziada (właściwie babci ale w powiedzeniu to dziad sobie przyw łazszcza jak to dziad)
Przez metro ceny tak poszybowaly ze masakra Co prawda wartosc mojego mieszkania tez ale my go nie chcemy sprzedawac tylko kupic drugie wieksze.A w ktorej czesci mieszjasz bo ja na Jelonkach obok bloku mam Park Gorczewska.Kocham Bemowo❤❤Ja też mieszkam na Bemowie i tez mamy 2 pokoje. Z bliznietami bedzie ciężko. Szukaliśmy 4 pokoi ale ceny mnie zabiły i poki co dałam se siana.wychowalam sie tu i tez inna dzielnica nie wchodzi w gre
Gonia0605
Też mamy 2 pokoje... Kiedy kupowałam sama, wydawało się wystarczające... Teraz chciałabym mieć większe, niezależnie od tego czy będzie dziecko czy nie...Ja mieszkam na Bemowie i kocham ta dzielnice i tez szukamy z mezem czegos wiekszego i to wlasnue w tej dzielnicy.Dookola mam zlobki i przedszkola a z okien widac podstawowke doslownie mam naprzeciwko.Komunikacja jest super ale korki sa nawet jak jezdze do pracy do sasiedniej dzielnicy.Matko my marzymy o 3 pokojowym mieszkaniu bo teraz tylko 2 pokoje.Jak bylismy sami to ok ale teraz to juz niekoniecznie
Gonia0605
A jakie oczyszczanie robiłaś? Jakaś specjalna dieta?Dziewcxyny chciałam się pochwalić. Po moim 9 dniowym oczyszczanie z toksyn spadło 2.5 kg łącznie w cm straciłam 17 z poszczególnych miejsc(biodra,ramie,uda,talia,lydk)
Zyskałam duzo.energii i czuje się mega świetnie.Tak jak powiedziala znajoma bedzie mi tego brakować i tak jest.
katarzyna86
Hehe jeszcze się okaże, że wszystkie 3 mieszkamy dość blisko siebiePrzez metro ceny tak poszybowaly ze masakra Co prawda wartosc mojego mieszkania tez ale my go nie chcemy sprzedawac tylko kupic drugie wieksze.A w ktorej czesci mieszjasz bo ja na Jelonkach obok bloku mam Park Gorczewska.Kocham Bemowo❤❤
katarzyna86
Na SN trochę zluzowali, ale mnie bardziej interesuje rodzinne CC a chyba wszędzie nie pozwalają żeby partner był.W grudniu, w Wołominie np można było rodzic rodzinnie. No ale później na sali już sama aż do wyjścia. Cały czas trzeba śledzić i sprawdzać
Trzymam kciuki, abyś mogła być z mężem, jest to nieoceniona pomoc i wsparcie.
Edit: teraz doczytałam, że w Warszawie jest podobnie
reklama
I może się kojarzycie z twarzy .Hehe jeszcze się okaże, że wszystkie 3 mieszkamy dość blisko siebie
Fajnie byłoby się spotkać z kimś z forum . Ja do wszystkich mam mega daleko
Podziel się: