reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Też się pochwale swoim wieczornym wypiekiem [emoji2956] przedstawiam Wam drozdzowki z czarną porzeczka [emoji3590] na kolacje gorące wciągnęliśmy [emoji85]Zobacz załącznik 1234664
Mniami ❤️ w tym tygodniu leżę bezwarunkowo, ale w przyszłym muszę coś ukręcić. Dostałam na urodziny właśnie dekorator/Ala rękaw ale też z funkcją robienia ciasteczek. Jednakże drożdżowki też za mną chodzą...
 
reklama
Mniami [emoji3590] w tym tygodniu leżę bezwarunkowo, ale w przyszłym muszę coś ukręcić. Dostałam na urodziny właśnie dekorator/Ala rękaw ale też z funkcją robienia ciasteczek. Jednakże drożdżowki też za mną chodzą...
Ja właśnie dziś miałam na nie mega smaka i mimo, że mąż jeszcze smaku nie ma to musiał mi zaufać na słowo, że wyszły pycha [emoji41][emoji2956]
 
Dziękuję Ci kochana mamy kariotyp,cftr oraz azf ale męża. Swojego kariotypu nie robiłam, czy on też będzie potrzebny na mur beton? To też będę musiala zrobić jeśli tak
Powiem tak co klinika to inne wymagania. Ja na dzień dobry dostałam w zaleceniach zrobić kariotyp. Miał być mój i męża, lecz w związku z tym że korzystamy z dawcy to tylko mój. Bez niego nie ruszyliśmy dalej
 
No nie a wy znowu o jedzeniu. Właśnie wracam z zakupów. Czy któraś używa pasty pistacjowej? Dobra jest? Do czego jej używacie. Nie kupiłam bo skład jakiś dziadowy, znaczy 45% pistacji reszta wypełniacze, ale smaka sobie narobiłam i poszukam z lepszym składem.
 
No nie a wy znowu o jedzeniu. Właśnie wracam z zakupów. Czy któraś używa pasty pistacjowej? Dobra jest? Do czego jej używacie. Nie kupiłam bo skład jakiś dziadowy, znaczy 45% pistacji reszta wypełniacze, ale smaka sobie narobiłam i poszukam z lepszym składem.
Ja jadlam maslo pistacjowe na Sycylii, to jest tam bardzo popularne, cos jak Nutella tylko zielone. Mega zajebiscie dobre [emoji39][emoji39][emoji39]
 
reklama
Do góry