Mniami w tym tygodniu leżę bezwarunkowo, ale w przyszłym muszę coś ukręcić. Dostałam na urodziny właśnie dekorator/Ala rękaw ale też z funkcją robienia ciasteczek. Jednakże drożdżowki też za mną chodzą...Też się pochwale swoim wieczornym wypiekiem [emoji2956] przedstawiam Wam drozdzowki z czarną porzeczka [emoji3590] na kolacje gorące wciągnęliśmy [emoji85]Zobacz załącznik 1234664
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Ja właśnie dziś miałam na nie mega smaka i mimo, że mąż jeszcze smaku nie ma to musiał mi zaufać na słowo, że wyszły pycha [emoji41][emoji2956]Mniami [emoji3590] w tym tygodniu leżę bezwarunkowo, ale w przyszłym muszę coś ukręcić. Dostałam na urodziny właśnie dekorator/Ala rękaw ale też z funkcją robienia ciasteczek. Jednakże drożdżowki też za mną chodzą...
JestemMama!
Powiem tak co klinika to inne wymagania. Ja na dzień dobry dostałam w zaleceniach zrobić kariotyp. Miał być mój i męża, lecz w związku z tym że korzystamy z dawcy to tylko mój. Bez niego nie ruszyliśmy dalejDziękuję Ci kochana mamy kariotyp,cftr oraz azf ale męża. Swojego kariotypu nie robiłam, czy on też będzie potrzebny na mur beton? To też będę musiala zrobić jeśli tak
motylek24
No nie a wy znowu o jedzeniu. Właśnie wracam z zakupów. Czy któraś używa pasty pistacjowej? Dobra jest? Do czego jej używacie. Nie kupiłam bo skład jakiś dziadowy, znaczy 45% pistacji reszta wypełniacze, ale smaka sobie narobiłam i poszukam z lepszym składem.
motylek24
Ja nie robiłam.Dziękuję Ci kochana mamy kariotyp,cftr oraz azf ale męża. Swojego kariotypu nie robiłam, czy on też będzie potrzebny na mur beton? To też będę musiala zrobić jeśli tak
nieagatka
Ja jadlam maslo pistacjowe na Sycylii, to jest tam bardzo popularne, cos jak Nutella tylko zielone. Mega zajebiscie dobre [emoji39][emoji39][emoji39]No nie a wy znowu o jedzeniu. Właśnie wracam z zakupów. Czy któraś używa pasty pistacjowej? Dobra jest? Do czego jej używacie. Nie kupiłam bo skład jakiś dziadowy, znaczy 45% pistacji reszta wypełniacze, ale smaka sobie narobiłam i poszukam z lepszym składem.
bazylia128
Jakos niedlugo tlusty czwrtek - to bedziemy paczki robicMniami w tym tygodniu leżę bezwarunkowo, ale w przyszłym muszę coś ukręcić. Dostałam na urodziny właśnie dekorator/Ala rękaw ale też z funkcją robienia ciasteczek. Jednakże drożdżowki też za mną chodzą...
JestemMama!
22 lutego, juz mi zamówienie rodzinka złożyła pół chce paczkow a pół faworkówJakos niedlugo tlusty czwrtek - to bedziemy paczki robic
reklama
JK♥️♥️
Ja również przed procedurą musiałam mieć kariotypy nas obojgaPowiem tak co klinika to inne wymagania. Ja na dzień dobry dostałam w zaleceniach zrobić kariotyp. Miał być mój i męża, lecz w związku z tym że korzystamy z dawcy to tylko mój. Bez niego nie ruszyliśmy dalej
Podziel się: