nieagatka
Fanka BB :)
Tez tak mam i totez dlatego sie ciesze, ze tebn tutejszy mi nie smakuje [emoji38][emoji38]Ja to moglabym wszystko z majonezem ograniczam bo waga go nie lubi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mam i totez dlatego sie ciesze, ze tebn tutejszy mi nie smakuje [emoji38][emoji38]Ja to moglabym wszystko z majonezem ograniczam bo waga go nie lubi
Nooo, fajnie ci wyszły te wzorki . Ja jeszcze lubię naklejki. Mam takie jakby szare pnie drzew z kilkoma listkami. Jarałam się nimi a nikomu się nie podobały . Też lubię kombinować i szybko mi się nudzi.Uwielbiam malować i zmieniać pomieszczenia już jadę a tak serio to naprawdę nie myślałam że tak fajnie wyjdzie biel i granat i te wzory aż miło tam siedzieć hehe a drugi pokój maluję na szaro i pomarańczowo bo taka mam na jednej ścianie tapetę i tylko te 2 kolory mogą zostać bez pozbywania się tapety dotychczas był cały pomarańczowy pokój ale mam go dość i zostawiam jedna ścianę w tym a reszta szara
wow ale super Ja ostatnio kazalam Łukaszowi cala gore pomalowac na bialą satyne i bardzo mi sie podoba Przynajmniej malo oklejania byloMusiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcam
A tym razem malowałam jedna ściana cala na granat i dwie na biel a ostatnia to picasso w różnych odcieniach
A ty gdzie sie dzisiaj zapodzialas? W ciazy wlasnie nie mozna swojego majonezu - tak mamaginekolog pisze.Jeezuuu sto lat takiego robionego nie jadlam. Pyyszka [emoji39][emoji39]
Ja bym na wstępie zrobila kariotyp. On jest bezterminowy a najdłużej się czeka na niego... Lepiej teraz zrobić póki czekasz na wizytę niż później czekać na wynik i wszystko będzie się w czasie odwlekaćTak nasza pierwsza, męża to wydaje mi się że mam komplet wraz z genetycznymi bo zlecal mu androlog a swoje to mam ale robilam pol roku temu...
Też uwielbiam DIY. Kiedyś jeszcze na studiach kupiłam szablon i mała puszke farby i w salonie zrobiłam sobie takie wzorki. Koleżanka przyszła, otworzyliśmy wino, ja dumna jak paw a ona mówi ale żeś sobie regionalizmy pier*******Nooo, fajnie ci wyszły te wzorki . Ja jeszcze lubię naklejki. Mam takie jakby szare pnie drzew z kilkoma listkami. Jarałam się nimi a nikomu się nie podobały . Też lubię kombinować i szybko mi się nudzi.
Pomarańczowy to ukochany kolor mojego męża
Mój stwierdził że nie bedzie oklejać i jak robiłam sypialnie niedawno to kupił listwy sufitowewow ale super Ja ostatnio kazalam Łukaszowi cala gore pomalowac na bialą satyne i bardzo mi sie podoba Przynajmniej malo oklejania bylo
Kusisz, normalnie kusisz chyba jeszcze raz się wezmę za bezeJa dzisiaj znowu BEZOWO Rekaw kiedys kupilam w TK Maxx - dziewczyny bo nie ma tego sklepu on line ale nie wiecie czy juz normalnie wgaleraich funkcjonuje - tak bym sobie tam pojechala
O superMoj maz powiedzial ze musisz byc uzdolniona plastycznie-a on sie znaMusiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcam
A tym razem malowałam jedna ściana cala na granat i dwie na biel a ostatnia to picasso w różnych odcieniach