reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Uwielbiam malować i zmieniać pomieszczenia 😍😍 już jadę 🚗🚗😁 a tak serio to naprawdę nie myślałam że tak fajnie wyjdzie biel i granat i te wzory 😁 aż miło tam siedzieć hehe a drugi pokój maluję na szaro i pomarańczowo bo taka mam na jednej ścianie tapetę i tylko te 2 kolory mogą zostać bez pozbywania się tapety😂 dotychczas był cały pomarańczowy pokój ale mam go dość i zostawiam jedna ścianę w tym a reszta szara 💪💪
Nooo, fajnie ci wyszły te wzorki 😍. Ja jeszcze lubię naklejki. Mam takie jakby szare pnie drzew z kilkoma listkami. Jarałam się nimi a nikomu się nie podobały 😅. Też lubię kombinować i szybko mi się nudzi.
Pomarańczowy to ukochany kolor mojego męża 😜

Musiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcam 😂
A tym razem malowałam jedna ściana cala na granat i dwie na biel a ostatnia to picasso w różnych odcieniach 😜
wow ale super ;) Ja ostatnio kazalam Łukaszowi cala gore pomalowac na bialą satyne i bardzo mi sie podoba ;) Przynajmniej malo oklejania bylo ;)

Ja dzisiaj znowu BEZOWO ;) Rekaw kiedys kupilam w TK Maxx - dziewczyny bo nie ma tego sklepu on line ale nie wiecie czy juz normalnie wgaleraich funkcjonuje - tak bym sobie tam pojechala ;)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    210,1 KB · Wyświetleń: 65
  • 2.jpg
    2.jpg
    246,4 KB · Wyświetleń: 66
Tak nasza pierwsza, męża to wydaje mi się że mam komplet wraz z genetycznymi bo zlecal mu androlog a swoje to mam ale robilam pol roku temu...
Ja bym na wstępie zrobila kariotyp. On jest bezterminowy a najdłużej się czeka na niego... Lepiej teraz zrobić póki czekasz na wizytę niż później czekać na wynik i wszystko będzie się w czasie odwlekać

Nooo, fajnie ci wyszły te wzorki 😍. Ja jeszcze lubię naklejki. Mam takie jakby szare pnie drzew z kilkoma listkami. Jarałam się nimi a nikomu się nie podobały 😅. Też lubię kombinować i szybko mi się nudzi.
Pomarańczowy to ukochany kolor mojego męża 😜
Też uwielbiam DIY. Kiedyś jeszcze na studiach kupiłam szablon i mała puszke farby i w salonie zrobiłam sobie takie wzorki. Koleżanka przyszła, otworzyliśmy wino, ja dumna jak paw a ona mówi ale żeś sobie regionalizmy pier******* 😁😁😁

reklama
Musiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcam 😂
A tym razem malowałam jedna ściana cala na granat i dwie na biel a ostatnia to picasso w różnych odcieniach 😜
O super👍Moj maz powiedzial ze musisz byc uzdolniona plastycznie-a on sie zna 🙂

Do góry