reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O super👍Moj maz powiedzial ze musisz byc uzdolniona plastycznie-a on sie zna 🙂
Dziękuję, to bardzo miłe ☺️☺️

A wiesz jaka przy tym wyszła smieszna sytuacja 😂 projektowałam z miarą w ręce cała ścianę co do milimetra i wyszło idealnie a jak wieszałam szafkę z mężem to się walnęłam w pomiarze o całe 10cm i trzeba było druga dziurę wiercic🙈🙈 a mąż do mnie tekstem "ja nie wiem jak Ty ta ścianę wymalowałas tak równo jak tutaj przy dwóch dziurkach walnelas się o 10 cm" 😂😂😂

A ja się cieszę że będzie sobota i mój wreszcie w domu 😁
Nie wiem czy Wam pisałam, ale przed pandemia dużo wyjeżdżałam służbowo... Co najmniej 2 noce poza domem w tygodniu. Od roku nigdzie nie wyjeżdżałam... Trochę się czuję uwięziona... No i czasem warto odpocząć od gorszej połowy 😉

Ja bym na wstępie zrobila kariotyp. On jest bezterminowy a najdłużej się czeka na niego... Lepiej teraz zrobić póki czekasz na wizytę niż później czekać na wynik i wszystko będzie się w czasie odwlekać
Dziękuję Ci kochana mamy kariotyp,cftr oraz azf ale męża. Swojego kariotypu nie robiłam, czy on też będzie potrzebny na mur beton? To też będę musiala zrobić jeśli tak

Dziękuję Ci kochana mamy kariotyp,cftr oraz azf ale męża. Swojego kariotypu nie robiłam, czy on też będzie potrzebny na mur beton? To też będę musiala zrobić jeśli tak
Warto mieć zrobiony. Jeśli u męża zrobiony to przynajmniej macie pewność, że dziecko nie będzie miało mukowiscydozy, ale u Ciebie mogą być jakieś translokacje (najpewniej nie będą, większość ludzi mi prawidłowy kariotyp).

Warto mieć zrobiony. Jeśli u męża zrobiony to przynajmniej macie pewność, że dziecko nie będzie miało mukowiscydozy, ale u Ciebie mogą być jakieś translokacje (najpewniej nie będą, większość ludzi mi prawidłowy kariotyp).
U męża zrobiony bo androlog szukal przyczyny oligozoospermi, no ale nic tam nir wyszlo... ale dziękuję, zrobię jak najszybciej

Ja kupowałam lutinus w aptece Dr. Max 124zl za opakowanie. Taniej nigdzie nie znalazłam.

Ja od tygodnia bawię się w malarza i tynkarza czyli robię remont w domu. SAMA! I jeden pokój zrobiłam, drugi jest w połowie 😁💪
Ja jakieś półtora roku temu malowałam salon i przedpokój. Poprawki gipsowe też. Ale nie uważam, aby to było mądre z mojej strony, bo pewnych rzeczy się nie powinno pokazywać, że możemy zrobić same 🙃
No ale że się prosiłam już tyle czasu i doprosić nie mogłam... Cóż, moja wina, bo się umówiliśmy, że remont na wiosnę, ale na którą, to już nie 🤣

Też się pochwale swoim wieczornym wypiekiem [emoji2956] przedstawiam Wam drozdzowki z czarną porzeczka [emoji3590] na kolacje gorące wciągnęliśmy [emoji85]
IMG_20210204_193052.jpeg

reklama
Do góry