Ewunka
Fanka BB :)
A ja się cieszę że będzie sobota i mój wreszcie w domuNie zabrałby mojego po drodze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się cieszę że będzie sobota i mój wreszcie w domuNie zabrałby mojego po drodze?
To nie wie co to smaczny majonezOna sama robi majonez
zgadza sieTo nie wie co to smaczny majonez
Musiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcamWow, umiesz tynkować . Nigdy nie w próbowałam ale to chyba trudne, co
U nas to też ja sama maluję bo mężowi po prostu nie ufam . On by tak zrobił nie dokładnie. Ale zawsze mi taśmę przykleja bo ja nienawidzę.
Na jakie kolory malujesz?
Jeezuuu sto lat takiego robionego nie jadlam. Pyyszka [emoji39][emoji39]Ona sama robi majonez
A ja nie cierpie, dla mnie za kwasny [emoji38]Tylko kielecki! [emoji12]
Ja to moglabym wszystko z majonezem ograniczam bo waga go nie lubiA ja nie cierpie, dla mnie za kwasny [emoji38]
Choc i tak lepszy niz hiszpanski [emoji4]
Kuwa, normalnie musisz do mnie przyjechać . Mnie właśnie kusi żeby salon pomalować albo na granat albo na jakiś niebieski. Z bielą to ssuper wygląda Nigdy nie miałam niebieskiegoMusiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcam
A tym razem malowałam jedna ściana cala na granat i dwie na biel a ostatnia to picasso w różnych odcieniach
Uwielbiam malować i zmieniać pomieszczenia już jadę a tak serio to naprawdę nie myślałam że tak fajnie wyjdzie biel i granat i te wzory aż miło tam siedzieć hehe a drugi pokój maluję na szaro i pomarańczowo bo taka mam na jednej ścianie tapetę i tylko te 2 kolory mogą zostać bez pozbywania się tapety dotychczas był cały pomarańczowy pokój ale mam go dość i zostawiam jedna ścianę w tym a reszta szaraKuwa, normalnie musisz do mnie przyjechać . Mnie właśnie kusi żeby salon pomalować albo na granat albo na jakiś niebieski. Z bielą to ssuper wygląda Nigdy nie miałam niebieskiego