reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chyba każda mówi tutaj o tym kaftanie 🙃 bo wiecie, najgorszy jest u nas ten nadmiar wiedzy. Te dziewczyny, które nie siedzą w temacie tyle, co my, są zdecydowanie szczęśliwsze. Bo nie wiedzą, że coś tam może być złe, czego się bać na tym etapie. Mojej szwagierce np nie przeszło przez myśl, że może serduszko się nie pojawić, a ja tylko tą myślą poniekąd żyje. Ona wtedy była na etapie- jak ja urodzę, nie dam rady 🙃 a ja mam w dupie to, jakoś to będzie, gorzej lub trochę lepiej, ale najważniejsze, żeby dotrwać w dwupaku do tego 9 miesiąca...
W każdym razie ona martwiła się raczej tymi genetycznymi, połówkowymi itp.
ja tam dziś wprost poszłam do ginki, którą mam w pakiecie (czyli powiedzmy usg za free). Jakaś nowa, siadam i mówię Pani doktor mam taką a taką historię i przede wszystkim mam schizę, potrzebuję zobaczyć, czy ta moja Malutka jeszcze żyje. :D :p Na szczęście trafiłam na mega spoko gin, usg zrobiła i zbadała dodatkowo - Mała fika i ma się dobrze, a ja zrobiłam kolejne uff, pewnie na jakiś tydzień:p ale za półtora mam u gin prowadzącej to może wytrzymam :p Także kaftany, kaftanami, ale schize prawo mamy my tu wszystkie mieć. :)

reklama
Majonezem Kieleckim? Mam nadzieję.....
Bo inny to nie majonez 🤣😉
He he he 😜. Czasem sama robię ale już tak się przyzwyczaiłam do chemii, że lepiej mi kupny smakuje
Właśnie zabieram się za rurki z kremem - taaaak znowu 😜. Mega mi posmakowały. Mąż wyjeżdża na weekend i będę miała wszystkie tylko dla siebie 😁

Dziewczyny mam pytanie. Gdzie i za ile kupujecie Lutinus? W tej ilości, ktora mam do aplilowania jedno opakowanie wystarcza mi na 3.5 dnia... a nie znalazlam taniej niz 160 za pudełko :/
Ja kupowałam lutinus w aptece Dr. Max 124zl za opakowanie. Taniej nigdzie nie znalazłam.
Wszystkie śpią czy jak?
U nas też zima, w sumie to od początku stycznia ciągle leży śnieg ❤️. Ja lubię jak jest tak porzadna zima, ale do pracy to dziś po lodowisku jechałam 😱
Ja od tygodnia bawię się w malarza i tynkarza czyli robię remont w domu. SAMA! I jeden pokój zrobiłam, drugi jest w połowie 😁💪

Ja kupowałam lutinus w aptece Dr. Max 124zl za opakowanie. Taniej nigdzie nie znalazłam.

Ja od tygodnia bawię się w malarza i tynkarza czyli robię remont w domu. SAMA! I jeden pokój zrobiłam, drugi jest w połowie 😁💪
Dzwonilam dzis do Dr. Max na Bratyslawskiej. Juz maja po 150 zl opakowanie :(

Wow, umiesz tynkować 😁. Nigdy nie w próbowałam ale to chyba trudne, co🤔
U nas to też ja sama maluję bo mężowi po prostu nie ufam 😜. On by tak zrobił nie dokładnie. Ale zawsze mi taśmę przykleja bo ja nienawidzę.
Na jakie kolory malujesz?

reklama
He he he 😜. Czasem sama robię ale już tak się przyzwyczaiłam do chemii, że lepiej mi kupny smakuje
Właśnie zabieram się za rurki z kremem - taaaak znowu 😜. Mega mi posmakowały. Mąż wyjeżdża na weekend i będę miała wszystkie tylko dla siebie 😁
Mój stary też robi ja tam wolę że słoika 😁
Kielecki i tylko Kielecki.
Mam chęć przez Ciebie .... A tu do Polskiego sklepu daleko....A zresztą wieś mam zamknięta i nie mogę jej opuścić....
Także proszę mi przysłać 😁

Do góry