reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny , 8 dni temu byłam na USG i puszczała nam serduszko a dzisiaj pojechałam prywatnie na USG i nie zdążyłam się odezwać i znowu nam puściła . Czy nie zaszkodzilam tym dziecku ? Bo teraz siedzę i świruje ,że moze to za duże obciążenie i że coś się stanie ....

No ty to potrafisz zaskoczyc - to ja juz wiem dlaczego nie pijesz ponad dwa lata - jak zaczniesz to juz skonczyc nie mozesz 😂 oczywiscie wiesz ze to zart 👍
Powoli trenuje 😂😂😂 ogólnie najgorzej nie pić jak wszyscy inni piją. Ja to i tak grzeczna jestem 😅 kiedyś jedziemy pociągiem na lotnisko , szef z samego rana podaje mi napój w butelce, zgadnij co tam w środku było 🙊 o mało żeśmy na samolot się nie spóźnili. O takie mamy klimaty, mus się dostosować 😁

Dziewczyny , 8 dni temu byłam na USG i puszczała nam serduszko a dzisiaj pojechałam prywatnie na USG i nie zdążyłam się odezwać i znowu nam puściła . Czy nie zaszkodzilam tym dziecku ? Bo teraz siedzę i świruje ,że moze to za duże obciążenie i że coś się stanie ....
Wielu lekarzy ogranicza to badanie, ale jakoś nie mieści się to w mojej głowie, że to może zaszkodzić. Niektórzy zdecydowanie puszczają i nic się nie dzieje.

Wielu lekarzy ogranicza to badanie, ale jakoś nie mieści się to w mojej głowie, że to może zaszkodzić. Niektórzy zdecydowanie puszczają i nic się nie dzieje.
Do 10tc najlepiej jest nie włączać doplerra bo to podgrzewa zarodek. Później juz mniejsze ryzyko

Już się stało nie rozmyślaj. Kiedyś słuchano, teraz nie.... są różne stanowiska na ten temat. Ja miałam tak od 8 tc i nic się nie działo złego.

W obu ciazach w 6tc w klinice i w 9tc u mojej gin włączali mi serce, zawsze tylko momencik, ale jednak.

no nie tylko, co nowego w ikeach i innych sklepach, swoich youtuberow i tylko czekam jak wrzuca kolejnego vlooogaaaaa ;) recenzje roznych produktow. Ostatnio upowalam dodatek do sims (tak wiem jak dziecko ale w simsy gram juz chyba z 10 lat) to najpierw ogladalam first look ;) sukienki, ubrania, przepisy kiulinarne, wszystkie przepisy z termomixa - j chyba juz wszystko na YT ogladam ;)
Ja w Ikei bylam w niedziele i szczerze mowiac kiedys bylo lepiej.Teraz to nawet nie ma takich aranzacji pokoju dzieciecego-tacy bylismy z mezem rozszczarowani i wiecej tam nie pojedziemy🥴
Ja tez mam swoich ulubionych youtuberow hehehe👍

Czekam na to dostosowanie się. Bo o ile każdego poprzedniego dnia marzyłam o zostaniu w domu, leżenie sprawiało mi przyjemność i nie widziałam końca tej przyjemności, to od wczoraj nie mogę się w tym totalnie odnaleźć. No dziwna jestem! Ja, która nie rozumiałam słowa "nudzę się", bo świetnie czułam się z robieniem niczego.
Włączyłam pralkę, sprzątnęłam kuchnię i od razu mi lepiej, ale i tak jestem niespokojna z tym leżeniem. Ale cóż, już jestem grzeczna.
Mi to zajęło 2 tygodnie wiec jeszcze masz czas. Poza tym jak widzisz, ze coś Ci nie służy typu już było dobrze a teraz od nowa :-( To leżysz w tym łóżku choć żal Ci doope ściska bo można tyle rzeczy zrobić. Ja wyciągnęłam roombe i odkurza :-) nie lubię tego robota bo jest niedokładny, ale teraz wychodzę z założenia byleby było zrobione:-) no i jaka jestem wtedy z siebie dumna :p bo posprzątane. Szkoda, ze nie mam toomby z mopem ....

reklama
Ja tam słuchałam, oglądałam syna często :-) a ze ginekolog tez ma poczucie humoru to mi nawet zdjęcia jego siusiaka zrobiła;-) mam do tej pory będę ryfę synowi robic. Nic mu nie jest;-)

Do góry