Nooo, ty wiesz jak lubię ziemniaczki . Kotleciki tym bardziejTeraz też mogę coś czasm ugotować przygotowane do pieczenia ziemniaczki i kotlet z mielonego kurczakowego z papryką. Do tego gotowany brokuł
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
To umnie zdecydowanie trzeci etap zycia w pelniZnasz te trzy etapy życia człowieka?
Pierwszy - kiedy balujesz całą noc a wyglądasz i czujesz się jakbyś spała jak dziecko
Drugi - kiedy balujesz całą noc i wyglądasz jakbyś balowała całą noc
i
Trzeci - kiedy śpisz całą noc, a wyglądasz i czujesz się jakbyś balowała
Te psy i koty?Ja tam ogladam ciekawsze rzeczy
Jaka żylasta. Umięśnionapieknie wyglada @fredka84 wyslij mi prosze ale tak szybciutko przepis na tortille bo ty kiedys robilas i co chwile to zarlas przy czym pokazywalas zdjecie swojej zylastej reki a ja dzisiaj obiecalam zrobic - wszystko mam tylko moze ty lepsza robisz
Ja w sumie daje to co mam w lodówce, papryka, cebula czerwona, pomidor, ogórek i kurczak
Psy, koty i modelkiJa tam ogladam ciekawsze rzeczy
Czekam na to dostosowanie się. Bo o ile każdego poprzedniego dnia marzyłam o zostaniu w domu, leżenie sprawiało mi przyjemność i nie widziałam końca tej przyjemności, to od wczoraj nie mogę się w tym totalnie odnaleźć. No dziwna jestem! Ja, która nie rozumiałam słowa "nudzę się", bo świetnie czułam się z robieniem niczego.Ja się wyleczyłam z ambicji odkąd krwawie. W nocy już nie mogę spać bo czuje zapach krwi no świruje :-) jakoś trudna ta ciąża. Podziwiam mojego M ze jakoś koncentruje się i pracuje... dostosowałam się do sytuacji i leżę i coraz głupsze rzeczy w TV oglądam :-)))))
Włączyłam pralkę, sprzątnęłam kuchnię i od razu mi lepiej, ale i tak jestem niespokojna z tym leżeniem. Ale cóż, już jestem grzeczna.
No właśnie o tym samym pomyślałamTe psy i koty?
bazylia128
no nie tylko, co nowego w ikeach i innych sklepach, swoich youtuberow i tylko czekam jak wrzuca kolejnego vlooogaaaaa recenzje roznych produktow. Ostatnio upowalam dodatek do sims (tak wiem jak dziecko ale w simsy gram juz chyba z 10 lat) to najpierw ogladalam first look sukienki, ubrania, przepisy kiulinarne, wszystkie przepisy z termomixa - j chyba juz wszystko na YT ogladamTe psy i koty?
bazylia128
no ale robisz sosy - bo ja oczywiscie zrobie czosnkowy i czy jak juz zainiesz to zawinątko to smazysz je jeszcze na patelnie - czy sam placek smazysz?Jaka żylasta. Umięśniona
Ja w sumie daje to co mam w lodówce, papryka, cebula czerwona, pomidor, ogórek i kurczak
reklama
motylek24
Na kacu oczywiście że tak, a nawet piłam w pracy nie raz i nie dwa@Gonia0605 a tak propo pracy zdarzylo Wam sie kiedys isc na kacu do pracy? Bo mi tak JPRDL pierdziuleee - chyba nie ma nic gorszego - kiedys myslalam ze sie poplacze Jeszcze musiszgadac z szefem z klientami A kiedys po jednej z workowych imprez Łukasz mnie zawiozil do pracy bo si ebalm ze jeszcze jakies procenty w sobie mam
Podziel się: