reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znasz te trzy etapy życia człowieka?
Pierwszy - kiedy balujesz całą noc a wyglądasz i czujesz się jakbyś spała jak dziecko
Drugi - kiedy balujesz całą noc i wyglądasz jakbyś balowała całą noc
i
Trzeci - kiedy śpisz całą noc, a wyglądasz i czujesz się jakbyś balowała 😜
To umnie zdecydowanie trzeci etap zycia w pelni 😂 👍 🤪

pieknie wyglada ;) @fredka84 wyslij mi prosze ale tak szybciutko przepis na tortille bo ty kiedys robilas i co chwile to zarlas przy czym pokazywalas zdjecie swojej zylastej reki 🤪 a ja dzisiaj obiecalam zrobic - wszystko mam tylko moze ty lepsza robisz ;)
Jaka żylasta😱. Umięśniona 😜
Ja w sumie daje to co mam w lodówce, papryka, cebula czerwona, pomidor, ogórek i kurczak

Ja się wyleczyłam z ambicji odkąd krwawie. W nocy już nie mogę spać bo czuje zapach krwi no świruje :-) jakoś trudna ta ciąża. Podziwiam mojego M ze jakoś koncentruje się i pracuje... dostosowałam się do sytuacji i leżę i coraz głupsze rzeczy w TV oglądam :-)))))
Czekam na to dostosowanie się. Bo o ile każdego poprzedniego dnia marzyłam o zostaniu w domu, leżenie sprawiało mi przyjemność i nie widziałam końca tej przyjemności, to od wczoraj nie mogę się w tym totalnie odnaleźć. No dziwna jestem! Ja, która nie rozumiałam słowa "nudzę się", bo świetnie czułam się z robieniem niczego.
Włączyłam pralkę, sprzątnęłam kuchnię i od razu mi lepiej, ale i tak jestem niespokojna z tym leżeniem. Ale cóż, już jestem grzeczna.

no nie tylko, co nowego w ikeach i innych sklepach, swoich youtuberow i tylko czekam jak wrzuca kolejnego vlooogaaaaa ;) recenzje roznych produktow. Ostatnio upowalam dodatek do sims (tak wiem jak dziecko ale w simsy gram juz chyba z 10 lat) to najpierw ogladalam first look ;) sukienki, ubrania, przepisy kiulinarne, wszystkie przepisy z termomixa - j chyba juz wszystko na YT ogladam ;)

reklama
@Gonia0605 a tak propo pracy 😂 😂 😂 zdarzylo Wam sie kiedys isc na kacu do pracy? Bo mi tak 🤪 JPRDL pierdziuleee - chyba nie ma nic gorszego - kiedys myslalam ze sie poplacze👍 Jeszcze musiszgadac z szefem z klientami o_O A kiedys po jednej z workowych imprez Łukasz mnie zawiozil do pracy bo si ebalm ze jeszcze jakies procenty w sobie mam :o:o:o
Na kacu oczywiście że tak, a nawet piłam w pracy 😜 nie raz i nie dwa🙊

Do góry