reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem wiem, przyda się... a może podpowiecie mi z czym najlepiej udać sie na taką pierwszą wizytę w sensie badania, tak bym była jak najlepiej przygotowana z mężem?
To jest pierwsza w klinice niepłodności tak? Jeśli tak to zbierz badania które do tej pory robiliście. Będą pytań o historie, ciąż,poronien, długości staran itp. choroby jakie macie. Dopiero po tej wizycie zleci Wam badania- teoretycznie są badania które można przewidziec jakie zleca (ch9c noe wszystkie) ale nie wiem czy nie lepiej je robić jak już lekarz się określi znając Wasza historię.

To jest pierwsza w klinice niepłodności tak? Jeśli tak to zbierz badania które do tej pory robiliście. Będą pytań o historie, ciąż,poronien, długości staran itp. choroby jakie macie. Dopiero po tej wizycie zleci Wam badania- teoretycznie są badania które można przewidziec jakie zleca (ch9c noe wszystkie) ale nie wiem czy nie lepiej je robić jak już lekarz się określi znając Wasza historię.
Tak nasza pierwsza, męża to wydaje mi się że mam komplet wraz z genetycznymi bo zlecal mu androlog a swoje to mam ale robilam pol roku temu...

reklama
Zazdroszczę Wam, że jesteście już na tak zaawansowanych etapach! Ja dopiero mam w marcu wizytę w klinice, nasza pierwsza :(

Pociesze Cie, ze nie wszytskie dziewczyny tu sa na tak zaawansowanych etapach . My moze i pierwsze wizyty mamy za soba i pierwsze in vitro ale teraz znow czekanie przed nami zanim cos sie ruszy . W tym procesie nic sie nie przyspieszy dlatego trzeba cwiczyc cierpliwosc ;) ja z natury w goracej wodzie kapana wiec chcialabym miec wszytsko na juz ale juz mnie walka o dziecko nauczyla czekania .

Do góry