Tak w cookidoo ja codziennie podczytuje tylko cicha jestemw cocidoo jest? brzmi przepysznie - nigdy nie jadlam pikantnych ziemnaokow A ty gdzie bylas?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Tak w cookidoo ja codziennie podczytuje tylko cicha jestem
To napewno tak jak @sandra777.12Tak w cookidoo ja codziennie podczytuje tylko cicha jestem
Ruda08
Ciiiiichhooooooo, bo mnie wydaszTo napewno tak jak @sandra777.12
Nadrabiam przy cyckowaniu
JK♥️♥️
Oba bardzo mi się podobały a z polskich jest jeszcze Wataha, Pakt, Kruk, Rojst Ślepnąc od świateł ale to już dla mocnych nerwówW głębi lasu super. Ktoś tu lubi moje klimaty.
To oglądnij sobie:
Zabójcy
Na granicy
Lost (Zagubieni)
127 h
A co do zdjęcia - musiałam !
JK♥️♥️
Mnie by nawet kasa za soki nie przekonała do niejedzenia pierogów i dalej twierdzę że tych od mamusi i babci nikt ich nigdy nie przebijaco masz na tym oczyszczaniu ? Soki?
Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny. Pomóżcie mi proszę, staramy się z mężem o dzieciątko pół roku, dla świętego spokoju zrobiliśmy badanie nasienia, niestety wynik nas bardzo zaskoczył i nie ukrywam, zasmucił.
Koncetracja - 18mln/ml
Ruchliwość 28%, postępowy 13,5%, niepostępowy 14,5% = nieruchliwe 72%
Morfologia 0%, diagnoza Asthenozoospermia.
Czy to Waszym zdaniem jest to wskazanie to In vitro czy inseminacja tutaj podoła? Z jakimi parametrami nasienia startujecie z partnerami do In vitro? Nie mam zupełnie rozeznania, podpowiedźcie proszę. Pozdrawiam
Koncetracja - 18mln/ml
Ruchliwość 28%, postępowy 13,5%, niepostępowy 14,5% = nieruchliwe 72%
Morfologia 0%, diagnoza Asthenozoospermia.
Czy to Waszym zdaniem jest to wskazanie to In vitro czy inseminacja tutaj podoła? Z jakimi parametrami nasienia startujecie z partnerami do In vitro? Nie mam zupełnie rozeznania, podpowiedźcie proszę. Pozdrawiam
JestemMama!
Ja mialam raz i nie wiem czy pomogę w mojej klinice mam wziąść tylko wodę ze sobą. Nic więcej. "piżamę" dostaje jednorazowa i w nią mam się przebrać... No ewentualnie skarpetki gdyż może być Ci zimno. Wiem że dziewczyny piszą o piżamach, kapciach itp. U mnie nic takiego się nie bierze.Witam Dziewczęta Ja z takim nietypowym pytaniem. Co zabrać na pick up ? Tzn chodzi mi o odzież nigdy nie miałam do czynienia z takim zabiegiem a chce wyeliminować jak najwięcej dyskomfortu pomożecie?
I zobacz jaka czujna jestTo napewno tak jak @sandra777.12
reklama
JK♥️♥️
Dziękuję skarpetki na pewno zabiorę bo w stopy zawsze jest mi zimno wiec nie ma innej opcji. Zastanawialam się wlasnie nad klapkami i piżama/koszulą. Do gin zawsze chodzę w sukience i ze swoimi skarpetkami i mam większy komfort psychiczny. A tutaj juz ta narkoza jest dla mnie obłędem a co dopiero nagość. Powiem ze jak byłam w szpitalu na oddziale gdzie Panie mialy zabiegi i widzialam ta przezroczysta piżamkę to masakra a do tego jestem zmarzlakiem do potegi n i coś czuję że po przebudzeniu dostane drgawek i wiem wiem pikuś to w porównaniu z innymi rzeczami i problemami ale jak jest możliwość wyeliminowanie dyskomfortu to ja skorzystamJa mialam raz i nie wiem czy pomogę w mojej klinice mam wziąść tylko wodę ze sobą. Nic więcej. "piżamę" dostaje jednorazowa i w nią mam się przebrać... No ewentualnie skarpetki gdyż może być Ci zimno. Wiem że dziewczyny piszą o piżamach, kapciach itp. U mnie nic takiego się nie bierze.
Podziel się: