reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A nie lepiej pieska kupic? 😂 podziwiam ;)
Mam takie staruszka już zaraz będzie miał 17 lat ( ale trzyma się dzielnie i chwilami zachowuje się jak by miał z 2 lata) 🙈 i kota i 2 króliki 🙈 ale to wszystko zawdzięczam tylko moim teścia 🤬 gdyż jak mąż był maly nie pozwalali mu trzymać żadnych zwierząt... Teraz jak by mógł wszystkie by do domu przyprowadził 🙈 tak ze ten... Pozwalajcie mieć dziecia zwierzęta bo później będą mieli jak ja (czytaj jak w małym zoo) 🙈🙈🙈

U mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤
Jejku, co za niespodzianka! Jak się cieszę! Trzymam kciuki za Was, ten wojownik na pewno będzie chciał walczyć dalej! ❤️❤️❤️
@fredka84 wiem, że dla Ciebie to tylko jeden,ale to aż jeden. Bardzo się cieszę i wierzę, że to ten szczęśliwy robaczek! ❤️💚❤️
@Mirka30 współczuję... Ale to prawda, w trzecim trymestrze najlepiej jest przechodzić, jeśli to to. Będzie dobrze 💙

A wszystkim hurtowo dziękuję za życzenia! Oby się spełniły, a oczywiście to jedno szczególnie, niech ta moja fasolka rośnie, wierzę w nią 💚 wczoraj mi taki prezent zrobiła na urodziny, pierwsze 🤢 mam za sobą 🙃 pierwszy raz cieszę się z wymiotów, to chyba nie do końca jest normalne 🤣

Mam takie staruszka już zaraz będzie miał 17 lat ( ale trzyma się dzielnie i chwilami zachowuje się jak by miał z 2 lata) 🙈 i kota i 2 króliki 🙈 ale to wszystko zawdzięczam tylko moim teścia 🤬 gdyż jak mąż był maly nie pozwalali mu trzymać żadnych zwierząt... Teraz jak by mógł wszystkie by do domu przyprowadził 🙈 tak ze ten... Pozwalajcie mieć dziecia zwierzęta bo później będą mieli jak ja (czytaj jak w małym zoo) 🙈🙈🙈
No agamy to nie mój styl... Ale wszystko inne futrzaste tak ☺️
Jednakże u mnie rodzice pozwalali, do dzisiaj mam (co prawda został u rodziców) chyba już 19 letniego żółwia, były rybki, chomiki, kraby, ślimaki, królik, no i psy i koty na podwórku. W mieszkaniu mam psa, mąż chce raz na jakiś czas ryby, ale się buntuję 🙃

no pieknie ;) Moje pierogi to dopiero wyszly insta 😂 😂 😂 co wy z tymi bezami - chyba sama sprobuje ;)
Ja rok temu miałam postanowienie na 2020,że nauczę się robić piękną bezę 🙃 i tak piekłam co jakiś czas 🙃 teraz przerzuciłam się na takie a'la ciastka po prostu 🙃
Polecam, dla mnie nic trudnego. Wyjątkowo, bo generalnie jakoś pieczenie ciast mi nie idzie, wszystko, tylko nie ciasta.
@Brakujemiwiary ja piekę zawsze z przepisu Ani Starmach.
Moim zdaniem kluczem jest spokój (umiarkowany, bo ja przecież muszę wszystko teraz zaraz 🤣) czyli powoli ten cukier wsypywać, jak już przestaje się rozpuszczać, to dać spokój z nim, pilnować, by żółtko przypadkiem się nie dostało do białek (ale i to przerobiłam, dłubałam i wyjmowałam 🤷 raz nie wyszło, ale mimo nieubicia, były fajne beziki)
Włączam piekarnik na 200 termoobieg, po włożeniu blachy zmniejszam na jakieś 130/120 zależy jak mi się chce. Małe beziki godzinę, pavlova wg przepisu.

reklama
No agamy to nie mój styl... Ale wszystko inne futrzaste tak ☺️
Jednakże u mnie rodzice pozwalali, do dzisiaj mam (co prawda został u rodziców) chyba już 19 letniego żółwia, były rybki, chomiki, kraby, ślimaki, królik, no i psy i koty na podwórku. W mieszkaniu mam psa, mąż chce raz na jakiś czas ryby, ale się buntuję 🙃
Też tak myślałam, pierw do domu przyniósł najstarsza 10'letnia... Pozniej pojechaliśmy po kolejna ( w sumie wtedy przywieźliśmy 3 🙈 bo ja się zakochałam w maluszkach) i jakoś tak w międzyczasie 2 uratował bo facet głodził 😥 jedna była chora i niestety musieliśmy się z nią pożegnać 😥 A ta 6 w sumie nie wiem skąd ma 🙈🤣🤣🤣 ja też w dzieciństwie mialam duzooo zwierząt, tu rybki, pies (były momenty ze nawet 3 mialam 🙈) swinki morskie, chomiki, ptaszki, patyczaki... Ale jakoś nie mam serca mu odmówić jak chce kolejne... Chociaż ostatnio powoedzialam dość bo chciał kolejnego psa przynieść do domu... Ale bałam się o mojego staruszka... Zreszta gdzie tyle zwierząt na 80 metrach... Bądź co bądź już miejsca nam brakuje 🙈

Do góry