reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To historia jak z filmu - prawie sie poryczalam ale brdziej jestem wystraszona niz wzruszona :o:o:o claxene to heparyna tak? Ja ja caly czas wstrzykuje tylko fraxi.
Nie martw się, ja wzięłam neoporin wieczorem a rano miałam cięcie. W sumie minęło jakieś 12 godzin, rzeczywiście nie powinnam brać ale nie wiem dlaczego lekarz kazał sobie zapodać😱 jeśli z szyjką się nic nie dzieje to raczej szybkiej akcji porodowej nie będziesz miała.

heheheheeh no my we dwie takie ciagle zmeczone 😂 😂 😂 my tylko kilka sztuk zrobilismy na probe nie ma co mrozic. Ja godzine temu wzialm sobie juz prysznic i przebralam sie w pizamke :zawstydzona/y:ale tak mi jakos milo i tak mam zamiar spedzic niedziele ;) Oczywiscie ogladam youtuba a Łukasz pojechal mi do sklepu po lizaki nimm2 - teraz na to mam zajawke ;) Byl tez na stacji BP i tam sie ekspedientki wypytywaly co bedzie - chlopiec czy dziewczynka - poczym stwierdzily ze oby do mamy byla podobna 👍a nastepnie sie zapytala ILE MONIKA PRZYTYLA ? 😂😂😂 Dziewczyny polecacie cos na netflix - bo my od poczatku ogladamy wiedzmina - czasami takie gow....no jest nateflixie ze nie ma co ogladac.
[/QUOTE
Zawsze mozna liczyc na inne kobiety-najwazniejsze ile przytyla😁
Ja napewno jyz do konca ciazy ruskich nie bede robic,stanie i lepienie to mnie tak wykancza.Jak bylam u tescia to tam akurst bylo 6 chlopa plus 2dzieci i 2 kobity i musialam nalepic ponad 100 i to sama.Tak mnie po tym rwa zlapala ze juz nie mam zamiaru tam lepic.
A ogladalas Hause od cards?

@Per Em Wszystkiego najlpeszego!!!!!!!! 🥳 🥳 🥳 🥳 🥂 🥂 🥂 🥂 🥂 😍😍😍😍😍👑👑👑👑👑🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭

Jestem pewna ze to bedzie wyjatkowy dla Ciebie rok 🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀🌠🌠🤱🤱🤱🤰🤰🤰🤰

Co tam dzisiaj masz w planach - zrob zdjecie torcika ;)
Nie robiłam torcika 🙃 beziki i ciasto takie z budyniem i karmelem, plus bita na herbatnikach 🙃
Rodzice i rodzeństwo przyjechali. Powiedzieliśmy też wczoraj teściom o nowinach, swoim jeszcze nie chciałam. Trochę posiedzieliśmy, nawet miło było ☺️
Ale zdjęcia mam tylko dzisiejsze, totalnie nie insta i takie tak 🤣 w trakcie jedzenia, a bezik już pognieciony, więc wyślę w trakcie pieczenia

Załączniki

• Screenshot_2021-01-31-19-29-05-715_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-01-31-19-29-05-715_com.miui.gallery.jpg
    248,6 KB · Wyświetleń: 95
  • Screenshot_2021-01-31-19-31-14-229_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-01-31-19-31-14-229_com.miui.gallery.jpg
    239,7 KB · Wyświetleń: 94
@fredka84 @mala_Mi 80 @Wesoła_Aga @Evela.6 to będzie magiczny rok, zobaczycie... W tym roku nasze największe marzenie się spełni... Zobaczycie... Ten rok będzie bardzo dorodny w ciążę i w małe różowe bobasy 🥰🥰☺️ powiem wam tak, nie ma rzeczy niemożliwych... Niektóre nam się takie wydają... Ale tylko nasza głową przeszkadza nam w spełnianiu ich...

reklama
Do góry