reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To historia jak z filmu - prawie sie poryczalam ale brdziej jestem wystraszona niz wzruszona :o:o:o claxene to heparyna tak? Ja ja caly czas wstrzykuje tylko fraxi.
Nie martw się, ja wzięłam neoporin wieczorem a rano miałam cięcie. W sumie minęło jakieś 12 godzin, rzeczywiście nie powinnam brać ale nie wiem dlaczego lekarz kazał sobie zapodać😱 jeśli z szyjką się nic nie dzieje to raczej szybkiej akcji porodowej nie będziesz miała.

heheheheeh no my we dwie takie ciagle zmeczone 😂 😂 😂 my tylko kilka sztuk zrobilismy na probe nie ma co mrozic. Ja godzine temu wzialm sobie juz prysznic i przebralam sie w pizamke :zawstydzona/y:ale tak mi jakos milo i tak mam zamiar spedzic niedziele ;) Oczywiscie ogladam youtuba a Łukasz pojechal mi do sklepu po lizaki nimm2 - teraz na to mam zajawke ;) Byl tez na stacji BP i tam sie ekspedientki wypytywaly co bedzie - chlopiec czy dziewczynka - poczym stwierdzily ze oby do mamy byla podobna 👍a nastepnie sie zapytala ILE MONIKA PRZYTYLA ? 😂😂😂 Dziewczyny polecacie cos na netflix - bo my od poczatku ogladamy wiedzmina - czasami takie gow....no jest nateflixie ze nie ma co ogladac.
[/QUOTE
Zawsze mozna liczyc na inne kobiety-najwazniejsze ile przytyla😁
Ja napewno jyz do konca ciazy ruskich nie bede robic,stanie i lepienie to mnie tak wykancza.Jak bylam u tescia to tam akurst bylo 6 chlopa plus 2dzieci i 2 kobity i musialam nalepic ponad 100 i to sama.Tak mnie po tym rwa zlapala ze juz nie mam zamiaru tam lepic.
A ogladalas Hause od cards?

@Per Em Wszystkiego najlpeszego!!!!!!!! 🥳 🥳 🥳 🥳 🥂 🥂 🥂 🥂 🥂 😍😍😍😍😍👑👑👑👑👑🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭

Jestem pewna ze to bedzie wyjatkowy dla Ciebie rok 🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀🌠🌠🤱🤱🤱🤰🤰🤰🤰

Co tam dzisiaj masz w planach - zrob zdjecie torcika ;)
Nie robiłam torcika 🙃 beziki i ciasto takie z budyniem i karmelem, plus bita na herbatnikach 🙃
Rodzice i rodzeństwo przyjechali. Powiedzieliśmy też wczoraj teściom o nowinach, swoim jeszcze nie chciałam. Trochę posiedzieliśmy, nawet miło było ☺️
Ale zdjęcia mam tylko dzisiejsze, totalnie nie insta i takie tak 🤣 w trakcie jedzenia, a bezik już pognieciony, więc wyślę w trakcie pieczenia

Załączniki

• Screenshot_2021-01-31-19-29-05-715_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-01-31-19-29-05-715_com.miui.gallery.jpg
    248,6 KB · Wyświetleń: 84
  • Screenshot_2021-01-31-19-31-14-229_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-01-31-19-31-14-229_com.miui.gallery.jpg
    239,7 KB · Wyświetleń: 85
@fredka84 @mala_Mi 80 @Wesoła_Aga @Evela.6 to będzie magiczny rok, zobaczycie... W tym roku nasze największe marzenie się spełni... Zobaczycie... Ten rok będzie bardzo dorodny w ciążę i w małe różowe bobasy 🥰🥰☺️ powiem wam tak, nie ma rzeczy niemożliwych... Niektóre nam się takie wydają... Ale tylko nasza głową przeszkadza nam w spełnianiu ich...

reklama
Do góry