reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam takie staruszka już zaraz będzie miał 17 lat ( ale trzyma się dzielnie i chwilami zachowuje się jak by miał z 2 lata) 🙈 i kota i 2 króliki 🙈 ale to wszystko zawdzięczam tylko moim teścia 🤬 gdyż jak mąż był maly nie pozwalali mu trzymać żadnych zwierząt... Teraz jak by mógł wszystkie by do domu przyprowadził 🙈 tak ze ten... Pozwalajcie mieć dziecia zwierzęta bo później będą mieli jak ja (czytaj jak w małym zoo) 🙈🙈🙈
@Mirka30 ma cudnego krolika w domu ;)

reklama
Ja dzis dopiero 4dpt ale powiem szczerze, ze nie wiem jak Wam ale mi sie straaaasznie czas wlecze. Nie wiem jak doczekam przyszlej soboty... myslicie, ze przy blastce 5-dniowej moge probowac robic test wczesniej? Wczoraj i dzis czuje, ze tak mnie rozpiera cos od srodka, brzuch boli troche jak na okres, troche tak cmi. Ale caly czas pelna nadziei 🥰 w ogóle przyznam Wam sie, ze wczoraj ogladalam lozeczka... 🙊 boje sie tylko, ze zapesze..
Taaaa, ja wózek mam wybrany od... Listopada. Ale tak, to przeglądałam to wszystko już ze 2,5 roku.
Łóżeczko też, aczkolwiek chyba będę miała kołyskę po szwagierce, a ona taka mniejsza, bardziej by mi pasowała do naszych 11m² sypialni.
Więc spoko, mistrzynią zapeszania, to jestem ja 🤣 ale co poradzę, że mnie kręcą te wszystkie rzeczy...

Taaaa, ja wózek mam wybrany od... Listopada. Ale tak, to przeglądałam to wszystko już ze 2,5 roku.
Łóżeczko też, aczkolwiek chyba będę miała kołyskę po szwagierce, a ona taka mniejsza, bardziej by mi pasowała do naszych 11m² sypialni.
Więc spoko, mistrzynią zapeszania, to jestem ja 🤣 ale co poradzę, że mnie kręcą te wszystkie rzeczy...
Ja mam wozek wybrany od jakiś 3 lat 🤣🤣🤣🤣🙈 a łóżeczko od 2 🙈 i tu hit kołyskę mam od roku, tylko wymaga odświeżenia 🙈 mąż po pierwszej becie chciał już ja malować 😔

reklama
Do góry