reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Taaaa, ja wózek mam wybrany od... Listopada. Ale tak, to przeglądałam to wszystko już ze 2,5 roku.
Łóżeczko też, aczkolwiek chyba będę miała kołyskę po szwagierce, a ona taka mniejsza, bardziej by mi pasowała do naszych 11m² sypialni.
Więc spoko, mistrzynią zapeszania, to jestem ja 🤣 ale co poradzę, że mnie kręcą te wszystkie rzeczy...
Mam to samo :D uwielbiam takie rzeczy i po prostu nie moge sie doczekac :D
Fajny pomysl z kolyska. Ja jeszcze nie wybrałam. Na razie niesmialo zagladam 😂

reklama
Dorcia kiedy bedziesz testować? Ile proga bierzesz?
Trzymam kciuki za Twojego kropcia ✊
Tak się ucieszyłam, że postanowił zrobić psikusa i dał się zabrać do jedynego, właściwego Domku. Biorę trzy razy dziennie Lutinus 100 mg i Luteine też 3×100 mg. Mam zrobić betę 12 lutego, bo to dwudniowy zarodek. Mam maleńką nadzieję, że stanie się Cud.

heheheheeh no my we dwie takie ciagle zmeczone 😂 😂 😂 my tylko kilka sztuk zrobilismy na probe nie ma co mrozic. Ja godzine temu wzialm sobie juz prysznic i przebralam sie w pizamke :zawstydzona/y:ale tak mi jakos milo i tak mam zamiar spedzic niedziele ;) Oczywiscie ogladam youtuba a Łukasz pojechal mi do sklepu po lizaki nimm2 - teraz na to mam zajawke ;) Byl tez na stacji BP i tam sie ekspedientki wypytywaly co bedzie - chlopiec czy dziewczynka - poczym stwierdzily ze oby do mamy byla podobna 👍a nastepnie sie zapytala ILE MONIKA PRZYTYLA ? 😂😂😂 Dziewczyny polecacie cos na netflix - bo my od poczatku ogladamy wiedzmina - czasami takie gow....no jest nateflixie ze nie ma co ogladac.
Polecam serial „Dom z Papieru” albo „Córka innej Matki” albo” Prokurator” 🤪🤪”Dom z Papieru” pierwszy odcinek lipny ale potem jest ciekawie .Ciężko jest skończyć oglądać, 3 sezony w 5 dni obejrzałam z mężem 🤣🤣

Ostatnia edycja:
Ja tez chyba będę rozkminiać, przy synu nie braliśmy pod uwagę przechowywania. No, ale to mój mąż jakoś mowil, ze nie ma sensu itp. Teraz po 11 latach nauczyłam się go nie słuchać i robić swoje :p wiec poczytam i pomyśle, ale ja mam jeszcze czas:-) A Ty który to już tydzień?
Zaczęłam 32😊😊

Polecam serial „Dom z Papieru” albo „Córka innej Matki” albo” Prokurator” 🤪🤪”Dom z Papieru” pierwszy odcinek lipny ale potem jest ciekawie .Ciężko jest skończyć oglądać, 3 sezony w 5 dni obejrzałam z mężem 🤣🤣
Właśnie brat wczoraj polecił mi prokuratora mialam zapodac i okazało się że netflix mi się spoerdaczyl i dooooopa.to jest kryminal polski?

Jeszcze nie ma ciąży i nie wiadomo czy w ogóle, a ja nie mogę spać i latam często do łazienki.Zaraz po transferze pojechałam do mamy, która o niczym nie wie i już zaczęłam żałować, bo pyta się czy przeziębiłam pęcherz.
Dziewczyny czy Wy też po transferze Tak biegałyście siusiu?

reklama
Jeszcze nie ma ciąży i nie wiadomo czy w ogóle, a ja nie mogę spać i latam często do łazienki.Zaraz po transferze pojechałam do mamy, która o niczym nie wie i już zaczęłam żałować, bo pyta się czy przeziębiłam pęcherz.
Dziewczyny czy Wy też po transferze Tak biegałyście siusiu?
Co tu dziś tak pusto?
Ja przy transferach miałam wszystkie świata ale siku nie biegałam

Do góry