reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosiu, możemy sobie teraz rękę podać ❤️
Wiesz, że wcale bym tego nie chciała ❤️...
Chciałabym żebyś miała tyle szans żeby czuć się bezpiecznie. I wiem że w czyjeś powodzenie łatwiej wierzyć niż we własne. Więc umówmy się że ty będziesz wierzyć w moje, a ja Twoje... Kiedy mniej więcej będziesz transferować? Ja jutro idę na badania, 2-3 tygodnie czekam na wyniki i wszystko zależy od nich. Paśnik mówił że dobrze byłoby zmieścić się w 3 miesiące od poprzedniego transferu...

Szkoda gadać 😔. Teraz to już po ptakach, moje tak długo odkładane pieniądze i szły się j.ebac po prostu.
Dzięki Wam dziewczyny ❤️. Wiem, że uważacie,że powinnam się cieszyć że choć jeden jest... Ale ja już po prostu nic nie wiem 🤦.
Na razie sobie wymyśliłam, że napiszę Paśnikowi żeby oprócz szczepień dowalił leczenie z grubej rury. Podobnie ma teraz Akate. Będzie większa szansa.
Wczoraj na imprezie jedna znajoma mówi że jej córka wpadła - dlaczego ja kuwa tyle lat nie mogę wpaść. Sorki za smucenie ale dobija mnie że nie będę mieć drugiej szansy 🤷
Ja Ci nie mówię, ze powinnaś się cieszyć bo z czego..? Jak się uda to możesz :p co najwyżej. Trudna droga, jeden zarodek no trzeba skrajnie wszystko idealizować, żeby teraz się cieszyć:-) Ja pamietam, ze bardzo się bałam czy coś z tego będzie, bo kolejnej porażki bym nie zniosła w tamtym czasie. Trzeba być wdzięcznym losowi, ze dał chociaż tego jednego, ze dał szanse. No, ale mógł dać więcej i tu jest tez jakaś strata. I tę stratę tez trzeba przeżyć :-* Jeszcze wszystko dobrze może się skończyć, oby los był łaskawy :-)

Wiesz, że wcale bym tego nie chciała ❤️...
Chciałabym żebyś miała tyle szans żeby czuć się bezpiecznie. I wiem że w czyjeś powodzenie łatwiej wierzyć niż we własne. Więc umówmy się że ty będziesz wierzyć w moje, a ja Twoje... Kiedy mniej więcej będziesz transferować? Ja jutro idę na badania, 2-3 tygodnie czekam na wyniki i wszystko zależy od nich. Paśnik mówił że dobrze byłoby zmieścić się w 3 miesiące od poprzedniego transferu...
Ok, to jesteśmy umówione ❤️.
Jutro zapisuje męża na badania krwi i wysyłam je Paśnikowi, on da wtedy skierowanie. Dziewczyny z innego forum pisały że się miesiąc czeka na pierwsze szczepienie. Obstawiam wiosnę ma transfer...

Szkoda gadać 😔. Teraz to już po ptakach, moje tak długo odkładane pieniądze i szły się j.ebac po prostu.
Dzięki Wam dziewczyny ❤️. Wiem, że uważacie,że powinnam się cieszyć że choć jeden jest... Ale ja już po prostu nic nie wiem 🤦.
Na razie sobie wymyśliłam, że napiszę Paśnikowi żeby oprócz szczepień dowalił leczenie z grubej rury. Podobnie ma teraz Akate. Będzie większa szansa.
Wczoraj na imprezie jedna znajoma mówi że jej córka wpadła - dlaczego ja kuwa tyle lat nie mogę wpaść. Sorki za smucenie ale dobija mnie że nie będę mieć drugiej szansy 🤷
Wkurwiaj....jest to ciągle wydawanie kasy kiedy można na coś innego:( juz wolę nie pytać ile do tej pory wydałaś. Zapewne gdyby ktoś powiedział wydaj jeszcze 20 tys ale się uda to pewnie byłoby łatwiej. Jeszcze tak sobie myślę że komroki masz całkiem dobre skoro z dwóch zapłodnionych masz jedną blastke.

Hej kochane. Przepraszam że tyle się nie odzywałam ale jakoś .... Brak czasu i chyba mózg zeruje ... Po grudniowej histerioskopii stoję w miejscu .... Muszę zrobić badanie jakieś immunologiczne bo prosiła mnie moją miejscowa dr no ale albo jechać do łodzi albo do Warszawy a czasu brak tyle roboty.... No i jeszcze utrafić w druga połowę cyklu.... Niewiem kiedy się zabiorę za jakiś transfer wszystkie badania będę musiała ponowić .... Niewiem czy mam jeszcze siły na to
MASZ 💗 czekamy tu za Toba ;)

reklama
Właśnie sobie przetrawiam w głowie że muszę przestawić swoje myślenie i oczekiwania.
@bazylia128 wyśle mi baniak wody ze świętego źródełka to oprócz szczepień ochlam się cudownej wody i będzie gitara 😂
Wkurwiaj....jest to ciągle wydawanie kasy kiedy można na coś innego:( juz wolę nie pytać ile do tej pory wydałaś. Zapewne gdyby ktoś powiedział wydaj jeszcze 20 tys ale się uda to pewnie byłoby łatwiej. Jeszcze tak sobie myślę że komroki masz całkiem dobre skoro z dwóch zapłodnionych masz jedną blastke.

Do góry