reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, właśnie dzwonili... Jest tylko jeden i aż jeden
Oby to był ten jeden jedyny najlepszy. Co prawda nie znam Twojej historii leczenia, ale zastanawia mnie fakt, że miałaś tyle komórek a tylko 2zarodki uzyskali, fakt może przypadek czy pech, ale wiesz chociaż jakie te komórki były bo z tego co pamiętam moja miała jakiś opis dojrzałości, wiesz czy dawali coś na wspomaganie komórek w labo? Miałaś Ivf czy ICSI? W razie coś myślisz o innej klinice?

Hej kochane. Przepraszam że tyle się nie odzywałam ale jakoś .... Brak czasu i chyba mózg zeruje ... Po grudniowej histerioskopii stoję w miejscu .... Muszę zrobić badanie jakieś immunologiczne bo prosiła mnie moją miejscowa dr no ale albo jechać do łodzi albo do Warszawy a czasu brak tyle roboty.... No i jeszcze utrafić w druga połowę cyklu.... Niewiem kiedy się zabiorę za jakiś transfer wszystkie badania będę musiała ponowić .... Niewiem czy mam jeszcze siły na to

reklama
Do góry