reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Można mieć całe stadko i nic z tego nie mieć, a czasem z jednego masz spełnienie marzeń... My mieliśmy 7 i zobacz... Twój na pewno jest mega wojownik 😘
Dokładnie tak jak mówisz :-) my mieliśmy 5 blastek i nic. Innym razem tylko jedną i to była właśnie ta. @fredka84 trzymam kciuki za siłacza :-)

reklama
Hej kochane. Przepraszam że tyle się nie odzywałam ale jakoś .... Brak czasu i chyba mózg zeruje ... Po grudniowej histerioskopii stoję w miejscu .... Muszę zrobić badanie jakieś immunologiczne bo prosiła mnie moją miejscowa dr no ale albo jechać do łodzi albo do Warszawy a czasu brak tyle roboty.... No i jeszcze utrafić w druga połowę cyklu.... Niewiem kiedy się zabiorę za jakiś transfer wszystkie badania będę musiała ponowić .... Niewiem czy mam jeszcze siły na to
masz kochana:) krok po kroczku😘

@Fredka coś zepsuli przy tej symulacji, to bez wątpienia. Z drugiej strony popatrz na to tak, blastocysta zawsze daje spory procent szans na ciążę.
Szkoda gadać 😔. Teraz to już po ptakach, moje tak długo odkładane pieniądze i szły się j.ebac po prostu.
Dzięki Wam dziewczyny ❤️. Wiem, że uważacie,że powinnam się cieszyć że choć jeden jest... Ale ja już po prostu nic nie wiem 🤦.
Na razie sobie wymyśliłam, że napiszę Paśnikowi żeby oprócz szczepień dowalił leczenie z grubej rury. Podobnie ma teraz Akate. Będzie większa szansa.
Wczoraj na imprezie jedna znajoma mówi że jej córka wpadła - dlaczego ja kuwa tyle lat nie mogę wpaść. Sorki za smucenie ale dobija mnie że nie będę mieć drugiej szansy 🤷

Oby to był ten jeden jedyny najlepszy. Co prawda nie znam Twojej historii leczenia, ale zastanawia mnie fakt, że miałaś tyle komórek a tylko 2zarodki uzyskali, fakt może przypadek czy pech, ale wiesz chociaż jakie te komórki były bo z tego co pamiętam moja miała jakiś opis dojrzałości, wiesz czy dawali coś na wspomaganie komórek w labo? Miałaś Ivf czy ICSI? W razie coś myślisz o innej klinice?
Ja właśnie przeszłam do nowej pięknej kliniki... Miałam zwykle ivf bez żadnych dodatkowych procedur bo nasienie mam bardzo dobre.
Dokumenty będę miała do odbioru na recepcji to dowiem się czegoś więcej.

Hej kochane. Przepraszam że tyle się nie odzywałam ale jakoś .... Brak czasu i chyba mózg zeruje ... Po grudniowej histerioskopii stoję w miejscu .... Muszę zrobić badanie jakieś immunologiczne bo prosiła mnie moją miejscowa dr no ale albo jechać do łodzi albo do Warszawy a czasu brak tyle roboty.... No i jeszcze utrafić w druga połowę cyklu.... Niewiem kiedy się zabiorę za jakiś transfer wszystkie badania będę musiała ponowić .... Niewiem czy mam jeszcze siły na to
Cześć kochanie ❤️
Odpocznij sobie i napewno znajdziesz siłę ❤️. A co wyszło na histeroskopi? Jak już napisałaś to zaraz doczytam😘

reklama
Do góry