reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja nie moge ale macie dzisiaj temat na tapecie - dalej o tym prasowaniu :szok: [emoji23][emoji23] Jedna bardziej uparta od drugiej [emoji14] ile byscie w tym czasie juz koszul wyprasowaly [emoji106]
Ja koszul nie prasuje [emoji23][emoji23]
Odkad chodzi w nich codziennie, nosi je sobie do pralni i z glowy [emoji16]
Ale jak na przykladna panią domu przystało o zgrozo zagroziłam rownouprawnieniu i zrobilam obiad dla wszytskich. I to pierogi [emoji79][emoji79][emoji79][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Wlasnie ja tez smiesznie wygladam :D dodatkowo jak tak jezdzi mi po brzuchu to tak dziwnie sie czuje ;)
Bossszzeeee ja na to mowie pierdy brzuszne - panicznie sie zawsze tego wstydzilam jak sie cicho robilo to jaak na zlosc cos mi brzuch wypierdzial. Kiedys bylismy z Łukaszem na mszy slubnej i akurat byla cisza a mi na caly Kosciol tak w brzuchu pojechalo :szok: :szok: :szok: oczywiscie ucieklam ;) Do tego zawsze dochodzi u mnie w nieodpowiednim momencie ;)

Ale jak na przykladna panią domu przystało o zgrozo zagroziłam rownouprawnieniu i zrobilam obiad dla wszytskich. I to pierogi [emoji79][emoji79][emoji79][emoji23][emoji23][emoji23]
No ja cie rozumiem a wiesz jaka mi przyjemność sprawia prasowanie ostatnich zakupow? ;) Siedzialam przed telewizorem i moglam, tak calymi dniami ;) Nawet mi mąż zdjecia robil na pamiatke ;)

Bossszzeeee ja na to mowie pierdy brzuszne - panicznie sie zawsze tego wstydzilam jak sie cicho robilo to jaak na zlosc cos mi brzuch wypierdzial. Kiedys bylismy z Łukaszem na mszy slubnej i akurat byla cisza a mi na caly Kosciol tak w brzuchu pojechalo :szok: :szok: :szok: oczywiscie ucieklam ;) Do tego zawsze dochodzi u mnie w nieodpowiednim momencie ;)
Hahahahah :D takie rzeczy zawsze znajda idealny moment :D
Teraz jeszcze dodatkowo mam takie "dzwieki" po lutinusie :D wczoraj zaaplikowalam i poszlam do sklepu. Dobrze, ze nikt obok mnie nie szedl bo rozne dzwieki sie ze mnie wydobywaly :D

Boszzzzz, powiedz jeszcze że ruskie...

W Pl raczej nie chcę, mam już wstępnie wybrane 2 kliniki w Czechach. Wszystko pamiętam, ba mam nawet zapisane bo trochę nieładnie nagrywałam wszystkie wizyty żeby mi nic nie umknęło. Także jeszcze tylko kopię wyników i będę gotowa. Tyle że za chwilę mają zakazać lotów międzynarodowych a jak już ktoś poleci to potem kwarantanna w hotelu za 1500 funtów za głowę. Więc jak już polecę to pewnie nie wrócę conajmniej pół roku no i stracę pracę. Czyli potrzebuję duuużo kasy
Jej,opowiadaj ,ktore kliniki,maja plan naprawczy na Ciebie😊?

No jak widze dziecko w pogniecionym ubraniu to zakladam, ze matka mu tego ubrania nie wyprasowala. Niekoniecznie mysle o tym od razu w kategorii winy. I luz - nie chcesz tego robić to nie robisz. Ja nie mam z tym problemu. Ja staje przy desce do prasowania i prasuje wszytskim domownikom, podobnie np z nastawianiem prania, on jedzie na zakupy i kupuje jedzenie wszytskim, albo gotuje obiad tez wszytskim. Dla mnie to partnerstwo. Jak chcesz sobie szukac drugiego dna to spox. Nie moja broszka.
Jeny nie szukam drugiego dna. Denerwują mnie właśnie teksty typu bo matka czegoś nie zrobiła, sama tak napisałaś, albo kobieta nie wyprasowała koszuli facetowi i jak on wygląda.... jeszcze kiedyś teściowa kazała kupować ubrania dla męża 😂😂😂 spoko nie ma co zaśmiecać forum .

reklama
Hej 🙂 Jestem właśnie po wizycie
Dzisiaj ostatnie prenatalne były ✅
Misia zdrowiutka i spokojna 🙂👌
Waży 1800g 💪 i do 40tyg może ważyć ok 4kg💁‍♀️😀
Ma piękne długie rzęsy 👁️włoski na główce 👧i dluugie nóżki🦵
Jak ją podglądaliśmy otwierała oczka i dłubała w nosku😋Położona jest główka do dołu 👍
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia 😘❤️

Zobacz załącznik 1232289
Zobacz załącznik 1232292
Jaka sliczna i jaku cudowny maly nosek❤
Moja niunia tez bedzie Michalinka😍

Do góry