reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W tamtym sezonie latem się uspokoiło, może teraz też nie będzie tak źle. Dlaczego szczepienia nic nie zmienią?
Miałam na myśli, że zanim szczepienia coś zmienią to minie bardzo dużo czasu. A ja czasu nie mam więc nie liczę na nie.
Ale obyś miała rację, jak nie to bilet w jedną stronę i bardzo długie wakacje

Dziewczyny zadam teraz debilne pytanie ale naprawdę nie wiem.
Otóż mam zawsze późne owulacje, około 18-19dc. A jak mnie stymulowali to punkcja zawsze była około 13-14dc. Czy przy tak późnych owulacjach ta punkcja nie powinna być troszkę później? Czy to kompletnie nie ma znaczenia bo przecież takie dawki leków. Bo za każdym razem mam dużo jajek ale zawsze połowa niedojrzała
Jeśli komórki są dojrzałe to jest ok. Ja też połowę miałam niedojrzałych , trochę taki mój urok. Jednak wszystkie się zapłodnily czyli 8. Dwie padły po 3 dobie, 4 padły w piątej dobie. Dwie blastki się ostały. Lekarz przedłużył stymulację o jeden dzień.
Mysle że już nie podchodź w tej klinice. Coś muszą zmienić, inne leki i ogólnie inne spojrzenie.

reklama
Do góry