reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak. Tak samo jak to czy moje dziecko pojdzie w brudnym czy wymietym ubraniu do szkoly swiadczy o mnie, tak samo mam z mezem. Skoro piore i prasuje swoje i dzieci ubrania to meza tez. Proste.
Czyli jak widzisz dziecko albo fecta w pogniecionej koszulce to wina kobiety, świadczy to o niej. Ja myślę że każdy dorosły człowiek potrafi sam się ogarnąć, jak tego nie robi to jest fleja i brudas. Mój mąż był po prostu wygodny, prasowałam ale przyszedł dzień w którym powiedziałam stop. O nagle okazało się że umie i chce dobrze wyglądać.

Czyli jak widzisz dziecko albo fecta w pogniecionej koszulce to wina kobiety, świadczy to o niej. Ja myślę że każdy dorosły człowiek potrafi sam się ogarnąć, jak tego nie robi to jest fleja i brudas. Mój mąż był po prostu wygodny, prasowałam ale przyszedł dzień w którym powiedziałam stop. O nagle okazało się że umie i chce dobrze wyglądać.
No jak widze dziecko w pogniecionym ubraniu to zakladam, ze matka mu tego ubrania nie wyprasowala. Niekoniecznie mysle o tym od razu w kategorii winy. I luz - nie chcesz tego robić to nie robisz. Ja nie mam z tym problemu. Ja staje przy desce do prasowania i prasuje wszytskim domownikom, podobnie np z nastawianiem prania, on jedzie na zakupy i kupuje jedzenie wszytskim, albo gotuje obiad tez wszytskim. Dla mnie to partnerstwo. Jak chcesz sobie szukac drugiego dna to spox. Nie moja broszka.

Nie masz opcji pracy zdalnej?

I wlasnie sobie przypomnialam, ze ja przed punkcja oprocz ovitrelle dostalam tez decapeptyl. Jak zapytalam czemu to powiedzieli, ze wg badan, ktore prowadzą taki mix daje szanse na wiecej dojrzalych komorek.
Niestety, potrzebują mnie na miejscu.
Też już kiedyś słyszałam o tym decapeptylu. Tak Was trochę wypytuję bo lubię wiedzieć o co pytać lekarzy. Nie lubię tylko słuchać

reklama
ja nie moge ale macie dzisiaj temat na tapecie - dalej o tym prasowaniu :szok: 😂😂 Jedna bardziej uparta od drugiej :p ile byscie w tym czasie juz koszul wyprasowaly 👍

Do góry