Ja mam tylko prysznicMusze kupic elektryczna maszynke wczoraj troche poczytalam.Rany jak mi juz ciezko nawet wstac z kanapy, przewracam sie jak wor kartofli.Jesssuuuuu czemu nie pisalas wczesniej? Koniecznie daj znac jak juz bedziesz po - ale jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze Wiesz ja zawsze bylam pedantyczna pod wzgledem depilacji zwlaszcza w okolicach mojej psioszki Ale jak juz nie dawalam rady to myslalam ze Łukasz bedzie mi pomagal a jdenak wole sama - jakos sie boje Zazwyczaj biore prysznic ale jak mam wizyte to wchodze do wanny. W wannie p srodku nog na sciance mam taki wiekszy metalowy korek co sie nim wypuszcza wode. Podnosze troche dupke do gory i sie widze w tym korku i jade z koksem Wszystko pieknie mi sie odbija i jest mi latwiej Dlugo to trwa ale daje rade - zwasze mozesz wziac lusterko
Zawsze jak ide do lekarza to sie stresuje i maz tez ale dzisiaj to wazne badanie i stres wiekszy.Ale z drugiej strony nie moge sie doczekac ja zobacze niunie i dostsne pena i pokaze mezowi bo on za kazdym razem mnie pyta o film z usg