reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój mąż oczywiście wyorasuje sobie koszule na wyjście. Jednak jeśli to ma świadczyć o mnie gdyby poszedł w pogniecionej....no proszę cię. Serio tak myślisz. Zdziwiona jestem bo myślałam że jesteś za równouprawnieniem kobiet.
A co ma jedno do drugiego? Oczywiscie, ze jestem. Po prostu lubie jak moj maz dobrze wyglada, tak samo jak ja czy corki. I dlatego prasuje wszytsko, nie wiem dlaczego nie mialabym prasowac wlasnemu mezowi. On mi gotuje i nikt o równouprawnieniu nie sapie.

reklama
Co wczoraj robilas? Po mnie moja mam przyjechala bo ja juz nie jezdze samochodem ;) a troche sie stesknilam za domem rodzinnym. Padal snieg i poszlysmy na chwile do lasu potem oczywiscie jadlam i tylko kanapy zmienialam do lezenia :zawstydzona/y::-p pozniejprzyjechal po mnie Łukasz i znowu jadlam i ogladalismy netflixa a pozniej zasnelam moze o 2 w nocy ;) Troche mnie zmartfil fakt ze od ostatniej wizyty u lekarza nie przytylam nawet pol kg - to bedzie jakies 2 tygodnie. Dziewczyny czy na takim etapie tak moze być?
U mnie dzien jak codzien😉Biedra,obiad-gotowanie,tel.do mamy,lezenie i yotube😁Pozniej przyszedl maz,zjedlismy co zrobilam i wspolne ogladanie seriali i na necie tapet do kacika malej🙂a o 22 lulu.
Dzisiaj mam o 15.30 polowkowe i jestem zestresowana.
Jak wy duzobrzyszne radzicie sobie z depilacja okolic intymnych bo ja jeszcze brzuch mam w miare maly a juz ledwo daje rade i wczoraj mowie do meza ze chyba on bedzie mnie golil a on az sie wzdrygnal hehe i zaczelam szukac golarki elektrycznej moze z nia bedzie lepiej

Czemu nie jezdzisz samochodem? Boisz sie?

Wg mnie to nie powod do zmartwien. Mniej bedzie do zrzucenia potem.
No troche sie boje ;( Ja mam taki dosc niski samochod i zawsze siedzenie bliziutko kier a ze wzgledu na brzuszek musialam sie oddalic od kier i nogi mi juz tak dokladnie i stabilnie nie dosiegaja pedalow. Poza tym juz od jakiegos czasu zwyczajnie sie troche boje ;) No wiem ze nie powinnam jakos super tyc tylko chodzi mi o to ze teraz dzidzius pisalyscie najwiecej przybiera na wadze to i chyba ja tez powinnam? Dzisiaj juz gotuje rosolek :D:D:D:D:D:p:p:p:p:p pachnie w calym domku - uwielbiam ;)

U mnie dzien jak codzien😉Biedra,obiad-gotowanie,tel.do mamy,lezenie i yotube😁Pozniej przyszedl maz,zjedlismy co zrobilam i wspolne ogladanie seriali i na necie tapet do kacika malej🙂a o 22 lulu.
Jak wy duzobrzyszne radzicie sobie z depilacja okolic intymnych bo ja jeszcze brzuch mam w miare maly a juz ledwo daje rade i wczoraj mowie do meza ze chyba on bedzie mnie golil a on az sie wzdrygnal hehe i zaczelam szukac golarki elektrycznej moze z nia bedzie lepiej
Ja za tydzień połówkowe ale rzuch też jesscze bez problemu pozwala na depilacje chociaz i tak robię to maszynką elektryczna po całości i tylko boki zwykłą "na gladko" bo elektryczna jest nawet na 0 ustawiona to zostawia 1mm wlos.
Mój to tylko czeka żeby móc mnie golić, już teraz mówi" chodź ci pomogę bo nie widzisz dobrze:D"

No troche sie boje ;( Ja mam taki dosc niski samochod i zawsze siedzenie bliziutko kier a ze wzgledu na brzuszek musialam sie oddalic od kier i nogi mi juz tak dokladnie i stabilnie nie dosiegaja pedalow. Poza tym juz od jakiegos czasu zwyczajnie sie troche boje ;) No wiem ze nie powinnam jakos super tyc tylko chodzi mi o to ze teraz dzidzius pisalyscie najwiecej przybiera na wadze to i chyba ja tez powinnam? Dzisiaj juz gotuje rosolek :D:D:D:D:D:p:p:p:p:p pachnie w calym domku - uwielbiam ;)
Ja jezdzilam do porodu, ale rozumiem, bo bylam malo skoncentrowana i w sumie gdyby nei to, ze musialam to pewnie na koncowce bym odpuscila.
To czy Ty tyjesz nie ma na dziecko wplywu, ono sobie i tak wyciagnie to, czego potrzebuje. No stress.

Trzymam mocno kciuki kochana za połówkowe ✊😘

reklama
Bardzo mi przykro:-( ale która to doba dzisiaj i jakiej są morfologii?
Dzisiaj 3 doba, jeden ma 4 komórki a drugi 5. Nic więcej nie wiem bo tylko do mnie dzwonili. Jak będę miała spotkanie z embriologiem to może powiedzą coś więcej chociaż oni ciagle powtarzają że nie wiedzą dlaczego, nic dziwnego przecież nie robili większości badań

Do góry