reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój mąż oczywiście wyorasuje sobie koszule na wyjście. Jednak jeśli to ma świadczyć o mnie gdyby poszedł w pogniecionej....no proszę cię. Serio tak myślisz. Zdziwiona jestem bo myślałam że jesteś za równouprawnieniem kobiet.
A co ma jedno do drugiego? Oczywiscie, ze jestem. Po prostu lubie jak moj maz dobrze wyglada, tak samo jak ja czy corki. I dlatego prasuje wszytsko, nie wiem dlaczego nie mialabym prasowac wlasnemu mezowi. On mi gotuje i nikt o równouprawnieniu nie sapie.

reklama
Co wczoraj robilas? Po mnie moja mam przyjechala bo ja juz nie jezdze samochodem ;) a troche sie stesknilam za domem rodzinnym. Padal snieg i poszlysmy na chwile do lasu potem oczywiscie jadlam i tylko kanapy zmienialam do lezenia :zawstydzona/y::-p pozniejprzyjechal po mnie Łukasz i znowu jadlam i ogladalismy netflixa a pozniej zasnelam moze o 2 w nocy ;) Troche mnie zmartfil fakt ze od ostatniej wizyty u lekarza nie przytylam nawet pol kg - to bedzie jakies 2 tygodnie. Dziewczyny czy na takim etapie tak moze być?
U mnie dzien jak codzien😉Biedra,obiad-gotowanie,tel.do mamy,lezenie i yotube😁Pozniej przyszedl maz,zjedlismy co zrobilam i wspolne ogladanie seriali i na necie tapet do kacika malej🙂a o 22 lulu.
Dzisiaj mam o 15.30 polowkowe i jestem zestresowana.
Jak wy duzobrzyszne radzicie sobie z depilacja okolic intymnych bo ja jeszcze brzuch mam w miare maly a juz ledwo daje rade i wczoraj mowie do meza ze chyba on bedzie mnie golil a on az sie wzdrygnal hehe i zaczelam szukac golarki elektrycznej moze z nia bedzie lepiej

Czemu nie jezdzisz samochodem? Boisz sie?

Wg mnie to nie powod do zmartwien. Mniej bedzie do zrzucenia potem.
No troche sie boje ;( Ja mam taki dosc niski samochod i zawsze siedzenie bliziutko kier a ze wzgledu na brzuszek musialam sie oddalic od kier i nogi mi juz tak dokladnie i stabilnie nie dosiegaja pedalow. Poza tym juz od jakiegos czasu zwyczajnie sie troche boje ;) No wiem ze nie powinnam jakos super tyc tylko chodzi mi o to ze teraz dzidzius pisalyscie najwiecej przybiera na wadze to i chyba ja tez powinnam? Dzisiaj juz gotuje rosolek :D:D:D:D:D:p:p:p:p:p pachnie w calym domku - uwielbiam ;)

U mnie dzien jak codzien😉Biedra,obiad-gotowanie,tel.do mamy,lezenie i yotube😁Pozniej przyszedl maz,zjedlismy co zrobilam i wspolne ogladanie seriali i na necie tapet do kacika malej🙂a o 22 lulu.
Jak wy duzobrzyszne radzicie sobie z depilacja okolic intymnych bo ja jeszcze brzuch mam w miare maly a juz ledwo daje rade i wczoraj mowie do meza ze chyba on bedzie mnie golil a on az sie wzdrygnal hehe i zaczelam szukac golarki elektrycznej moze z nia bedzie lepiej
Ja za tydzień połówkowe ale rzuch też jesscze bez problemu pozwala na depilacje chociaz i tak robię to maszynką elektryczna po całości i tylko boki zwykłą "na gladko" bo elektryczna jest nawet na 0 ustawiona to zostawia 1mm wlos.
Mój to tylko czeka żeby móc mnie golić, już teraz mówi" chodź ci pomogę bo nie widzisz dobrze:D"

No troche sie boje ;( Ja mam taki dosc niski samochod i zawsze siedzenie bliziutko kier a ze wzgledu na brzuszek musialam sie oddalic od kier i nogi mi juz tak dokladnie i stabilnie nie dosiegaja pedalow. Poza tym juz od jakiegos czasu zwyczajnie sie troche boje ;) No wiem ze nie powinnam jakos super tyc tylko chodzi mi o to ze teraz dzidzius pisalyscie najwiecej przybiera na wadze to i chyba ja tez powinnam? Dzisiaj juz gotuje rosolek :D:D:D:D:D:p:p:p:p:p pachnie w calym domku - uwielbiam ;)
Ja jezdzilam do porodu, ale rozumiem, bo bylam malo skoncentrowana i w sumie gdyby nei to, ze musialam to pewnie na koncowce bym odpuscila.
To czy Ty tyjesz nie ma na dziecko wplywu, ono sobie i tak wyciagnie to, czego potrzebuje. No stress.

Trzymam mocno kciuki kochana za połówkowe ✊😘

reklama
Bardzo mi przykro:-( ale która to doba dzisiaj i jakiej są morfologii?
Dzisiaj 3 doba, jeden ma 4 komórki a drugi 5. Nic więcej nie wiem bo tylko do mnie dzwonili. Jak będę miała spotkanie z embriologiem to może powiedzą coś więcej chociaż oni ciagle powtarzają że nie wiedzą dlaczego, nic dziwnego przecież nie robili większości badań

Do góry