BB babyboom nasza platforma:-)Co to bb? No mnie takie rzeczy interesują dlatego ponyslalam że napisze moze ktoś chciałby o cos zapytać akurat teraz o zarodek czy cos...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BB babyboom nasza platforma:-)Co to bb? No mnie takie rzeczy interesują dlatego ponyslalam że napisze moze ktoś chciałby o cos zapytać akurat teraz o zarodek czy cos...
https://www.babyboom.pl/temat-tygodnia/in-vitro-kiedy-moze-pomocCo to bb? No mnie takie rzeczy interesują dlatego ponyslalam że napisze moze ktoś chciałby o cos zapytać akurat teraz o zarodek czy cos...
@kate_p7 . TY zawsze taka spokojna opanowana, dasz radęPowinni mi odciąć dostęp do konta z badaniami bo cały czas sprawdzam czy nie ma wyników testu :-) Boziu ja oszaleje do wtorku...
No chyba nie dam:-) się zastanawiam czy na infolinie dzwonić czy ją wysłali ;-P no normalnie świr :-) :-) dobra jutro będę ostoją spokojności - może z trzy razy tylko sprawdzę czy jest wynik buehehe.@kate_p7 . TY zawsze taka spokojna opanowana, dasz radę
Kurde, zawiesiło mi się i net mi słabo działa. Obejrzałam tylko kilka minut, ale na początku wypowiada się ten guru co Ci mówiłam@fredka84 chyba z twojej kliniki embriolog odpowiadał na pytania. Gość wygląda i mówi sensownie, to tak w nawiązaniu do moich obaw o laboratorium. Trzymam kciuki za sobotę albo niedzielę.
Do ivf to powinno być jakieś szkolenie z technik panowania nad stresem i farba do włosów na siwiznęNo chyba nie dam:-) się zastanawiam czy na infolinie dzwonić czy ją wysłali ;-P no normalnie świr :-) :-) dobra jutro będę ostoją spokojności - może z trzy razy tylko sprawdzę czy jest wynik buehehe.
Nie wiem ile dostaje za taką pracę, była bym ostrożna mówiac że każdy dostaje po 5 tysięcy, znam takiego co ledwo 1 tys dostaje się nie i tym chciałem. Wiem natomiast za co. Za to by być pod telefonem dzień i noc w razie konieczności przyjechać do konających ludzi, ludzi w potrzebie itd. żeby pełnić posługę dla tych którzy do kosciola nie mogą iść. Wbrew pozorom często o rozmowę z nimi proszę również osoby nie wierzące. Co wynika po prostu z potrzeby bycia z drugim człowiekiem co od roku nabiera szczególnego znaczenia.To nic, ale kapelan pracujący w szpitalu który zarabia ( tak dostaje wynagrodzenie) za posługę od szpitala po 5tys. No za co..??!