reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 chyba z twojej kliniki embriolog odpowiadał na pytania. Gość wygląda i mówi sensownie, to tak w nawiązaniu do moich obaw o laboratorium. Trzymam kciuki za sobotę albo niedzielę.
Kurde, zawiesiło mi się i net mi słabo działa. Obejrzałam tylko kilka minut, ale na początku wypowiada się ten guru co Ci mówiłam

@kate_p7 czy Ty robilas NiftyPro?? Ja mam mieć pobrana krew za 2 tygodnie w piątek to będzie 9t6d. Czytam ze wynik wskazuje niskie badz wysokie ryzyko a w przypadku wysokiego ryzyka należy wykonać inwazyjne badanie aby mieć 100% pewnosc. Zastanawia mnie wobec tego czym ono rozni się od badania PAPPA skoro ono tez bada prawdopodobieństwo?? Myslala ze te badania jak NIFTY dają niemalże 100% pewnosc i amniopunkcja nie jest wtedy potrzebna... Co o tym sądzisz?

No chyba nie dam:-) się zastanawiam czy na infolinie dzwonić czy ją wysłali ;-P no normalnie świr :-) :-) dobra jutro będę ostoją spokojności - może z trzy razy tylko sprawdzę czy jest wynik buehehe.
Do ivf to powinno być jakieś szkolenie z technik panowania nad stresem i farba do włosów na siwiznę :-p

reklama
To nic, ale kapelan pracujący w szpitalu który zarabia ( tak dostaje wynagrodzenie) za posługę od szpitala po 5tys. No za co..??!
Nie wiem ile dostaje za taką pracę, była bym ostrożna mówiac że każdy dostaje po 5 tysięcy, znam takiego co ledwo 1 tys dostaje się nie i tym chciałem. Wiem natomiast za co. Za to by być pod telefonem dzień i noc w razie konieczności przyjechać do konających ludzi, ludzi w potrzebie itd. żeby pełnić posługę dla tych którzy do kosciola nie mogą iść. Wbrew pozorom często o rozmowę z nimi proszę również osoby nie wierzące. Co wynika po prostu z potrzeby bycia z drugim człowiekiem co od roku nabiera szczególnego znaczenia.

Do góry