reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A Ty bierzesz 3x 2 tabletki? Bo jeżeli tak to tam w środku wszystko przekrwione jeszcze resztki tego lutinusa mogą działać jak papier ścierny. Coś się podrażniło i boli... może pogadaj i zmień na utrogestan bo on jest taki maziowaty... a nie odlewy gipsowe robi jak lutinus.
Biorę trzy razy dziennie jedną tabletkę, dziś jeszcze jedna męka mnie czeka o 22-ej. Dzięki za podpowiedź, może lekarz mi zamieni.

Z tego co pamiętam na ileś przed trzeba nospe wziąć i po transferze też, czy cię będzie bolało czy nie to bierz bo chodzi o niedopuszczenie do skurczy, na karcie z kliniki masz info ile razy dziennie, dodatkowo przed transferem pełny pęcherz. Ja miałam średnio pełny bo opóźnienie było i już nie dałam rady 🙂
Tak mam zlecona no spe, ale z tym pełnym pęcherzem, to aż się boję ;-) ;)

reklama
Do góry