@Orchidea33 może, sama nie wiem. Nie cierpię tych aplikatorów, przez to nie mam wyczucia, bo niby trochę włożę , czuje opór i ból i kto wie, czy prawidłowo to wkładam.
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja nie używam tych aplikatorów nie umiem nimi i nie czuje czy dobrze zaaplikowałam. Wolę jednak palcem@Orchidea33 może, sama nie wiem. Nie cierpię tych aplikatorów, przez to nie mam wyczucia, bo niby trochę włożę , czuje opór i ból i kto wie, czy prawidłowo to wkładam.
Biorę trzy razy dziennie jedną tabletkę, dziś jeszcze jedna męka mnie czeka o 22-ej. Dzięki za podpowiedź, może lekarz mi zamieni.A Ty bierzesz 3x 2 tabletki? Bo jeżeli tak to tam w środku wszystko przekrwione jeszcze resztki tego lutinusa mogą działać jak papier ścierny. Coś się podrażniło i boli... może pogadaj i zmień na utrogestan bo on jest taki maziowaty... a nie odlewy gipsowe robi jak lutinus.
Na BB był wywiad z dr Kozioł embriologiem z Novum jakoś nikt nie ogląda takich rzeczy :-) a tez ciekawe.Dziewczyny wlasnue jest bardzo ciekawy live na fb bociana z lekarzem. Odpowiada na pytania embriologiczne
Tak mam zlecona no spe, ale z tym pełnym pęcherzem, to aż się bojęZ tego co pamiętam na ileś przed trzeba nospe wziąć i po transferze też, czy cię będzie bolało czy nie to bierz bo chodzi o niedopuszczenie do skurczy, na karcie z kliniki masz info ile razy dziennie, dodatkowo przed transferem pełny pęcherz. Ja miałam średnio pełny bo opóźnienie było i już nie dałam rady
No to nie jest duzo to nie wiem... przetrwaj może przejdzie:-)Biorę trzy razy dziennie jedną tabletkę, dziś jeszcze jedna męka mnie czeka o 22-ej. Dzięki za podpowiedź, może lekarz mi zamieni.
Ostatnia edycja:
Oglądałam bardzo ciekawe )Na BB był wywiad z dr Kozioł embriologiem z Novum jakoś nikt nie ogląda takich rzeczy :-) a tez ciekawe.
Co to bb? No mnie takie rzeczy interesują dlatego ponyslalam że napisze moze ktoś chciałby o cos zapytać akurat teraz o zarodek czy cos...Na BB był wywiad z dr Kozioł embriologiem z Novum jakoś nikt nie ogląda takich rzeczy :-) a tez ciekawe.
reklama
@Gonia0605 Badania, które teraz robisz, Paśnik itd. to dla mnie czarna magia. Ja nie jestem jeszcze na tym etapie. Ale nawet nie wiesz jak Ci kibicuję!
Podziel się: