Witam dziewczynki

jak tam mija wam dzionek?
Ewa1979 mi też bardzo przykro że ci się nie udało, zwłaszcza że wiem co teraz przeżywasz i jak to mocno boli, ale musisz być silna, my tu wszystkie po jakichś przejściach jesteśmy, w kupie zawsze raźniej

zobaczysz nadzieja i siła do walki zawsze wróci a dziewczyny na pewno pomogą ten czas przetrwać..
Tequila jak się boisz brać jakieś leki to weź takie które można brać kobietom w ciąży, ja polecam gorącą kąpiel, moczenie nóżek w gorącej wodzie z sola(może katarek przejdzie), a przed pójściem spać gorące mleko z miodem, czosnkiem,masłem, niektórzy tego nie nawidzą a ja lubie

na ból głowy gorące okłady z soli bo może to zatoki się odzywają(ja mam znowu z tym problem wielki zawsze
Dzisiaj dużo sobie dziewczyny myślałam, i tak doszłam do wniosku że to dzięki wam w końcu znalazłam wiarę za co bardzo dziękuję
Szkoda tylko że po nieudanym pierwszym in vitro nie zostałam może wykaraskała bym się wcześniej....
Mam nadzieję że nie spadne z hukiem:/
Lulin fantastyczny pomysł, bo faktycznie zaczyna się czasami wszystko mieszć

Więc i ja się dopisuję.
Dopisuję się do 18 marca i wychodzi że we 3
avocado i hola i ja
będziemy testować tego samego dnia!!!

Oby betki były wysokie

9 marzec
Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec
Zuzia2011 wysoka beta!
11 marzec
Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec
dagnes78 wysoka beta!
14 marzec
lulin I wizyta przed udanym crio
18 marzec
avocado wysoka beta!
18 marzec
hola wysoka beta!
18 marzec
mgielka888 wysoka beta

(13 dpt)
Marzec
malinuś udane crio
Marzec
Kamryn owocna stymulacja
Marzec
aneszka81 owocna stymulacja
Marzec
darii owocna stymulacja
Dziewczynki wogóle mam pytanie czy was też po crio pobolewał brzuch?Taki lekki ból idący w dół macicy?Dziwi mnie to trochę bo dzisiaj jest dopiero 3 dnień po transferze więc jeszcze za wcześnie na cokolwiek....