reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam na chladymie (ujemna) a dziś miałam TSH,Anty-tpo, estradiol, FSH, prolaktyne, rOZyczke, toxo i Ft4
A co do torbieli to mam skłonności hormonalne jak to lekarz okreslił, poprostu pojawiają się w jakimś dniu cyklu i same też zanikają

A po pierwsze gratuluję wszystkim , które mają dobre wieści. Przepraszam, że tak ogólnie , ale jestem tak podekscytowana, że masakra. Myślałam ze czekaja mnie dlugie dwa tygodnie do wizyty a tu taka niespodziewajka

Ewa, witaj!!! Przykto mi bardzo,ze beta wyszla negatywna.:-(
Trafilas jednak na cudowne forum, ktore pomoze Ci przejsc przez ciezkie chwile. Tutaj znajdziesz wiele zrozumienia i ciepla , bo my wszystkie same z autopsji wiemy, jak bardzo procedura in vitro jest ciezka i skapikowana.Dlatego nikt inny jak my introwiczki rozumiemy co w danej chwil przezywasz. Musisz jednak spojrzec pozytywnie w przyszlosc. Piszesz ,ze masz jeszcze mrozaczki. Teraz musisz myslec o nich i o tym, aby domek mamusi byl dla nich przygotowany na najwyzszym poziomie. Tutaj liczy sie takze nastawienie psychiczne. Musisz byc silna. Zreszta jestem pewna ,ze juz jutro obudzisz sie z nowa nadzieja i checia do walki o najwieksze szczescie jakim jest BOBASEK.:tak:
POWODZENIA!!!!!!

Hola, a Ty tak cichaczem na transfer pojechalas, nic nam nie mowiac ;-)hihii zartuje. Najwazniejsze,ze masz maluszki juz pod serduszkiem. Oj jej super!!!! Tak sie ciesze!!!!:-)Odpoczywaj teraz kochana a my tutaj bedziemy mocno trzymac kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marcikuk, ale super ,ze od nas zawitalas :-):-):-):-):-):-)
Jaksie maja maluchy i jak sobie dajesz rade kochana???
A co do ksiedza od bruzd nie uwazasz ,ze u niego na twarzy jest jedna taka duza, ogromna BRUZDA TOTALNEGO KRETYNIZMU???

Hej dziewczyny! Dzis miałam wizytę w klinice i zgodnie z obietnicą informuje że moje endo dzis miało 8.3 i jestem już gotowa do transferu:-) Odbędzie się on najprawdopodobniej za tydzień w czwartek, jutro mam jeszcze do nich zadzwonic i powiedza mi dokładnie kiedy, co i jak:tak: Pozwoliłam sobie dopisac się do stopki;-)

Zuzia, Kinga
mocno trzymam kciuki za wysokie betki w sobotę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hola świetnie że dwa maluszki są już u ciebie, oby im się tam spodobało i zostały na kolejne 9 miesięcy:tak:
marcikuk witaj! pamietam Cię;-) fajnie że sie odezwałaś, co tam u Ciebie??

9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
14 marzec roxii udane crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja

Witam dziewczynki:) jak tam mija wam dzionek?
Ewa1979 mi też bardzo przykro że ci się nie udało, zwłaszcza że wiem co teraz przeżywasz i jak to mocno boli, ale musisz być silna, my tu wszystkie po jakichś przejściach jesteśmy, w kupie zawsze raźniej:)zobaczysz nadzieja i siła do walki zawsze wróci a dziewczyny na pewno pomogą ten czas przetrwać..
Tequila jak się boisz brać jakieś leki to weź takie które można brać kobietom w ciąży, ja polecam gorącą kąpiel, moczenie nóżek w gorącej wodzie z sola(może katarek przejdzie), a przed pójściem spać gorące mleko z miodem, czosnkiem,masłem, niektórzy tego nie nawidzą a ja lubie:)na ból głowy gorące okłady z soli bo może to zatoki się odzywają(ja mam znowu z tym problem wielki zawsze:(
Dzisiaj dużo sobie dziewczyny myślałam, i tak doszłam do wniosku że to dzięki wam w końcu znalazłam wiarę za co bardzo dziękuję:)
Szkoda tylko że po nieudanym pierwszym in vitro nie zostałam może wykaraskała bym się wcześniej....
Mam nadzieję że nie spadne z hukiem:/
Lulin fantastyczny pomysł, bo faktycznie zaczyna się czasami wszystko mieszć:)Więc i ja się dopisuję.
Dopisuję się do 18 marca i wychodzi że we 3 avocado i hola i ja:) będziemy testować tego samego dnia!!!:)Oby betki były wysokie:D
9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja

Dziewczynki wogóle mam pytanie czy was też po crio pobolewał brzuch?Taki lekki ból idący w dół macicy?Dziwi mnie to trochę bo dzisiaj jest dopiero 3 dnień po transferze więc jeszcze za wcześnie na cokolwiek....

Dagnes78 na ból gardła dobrze jest ssać goździki(nie mielone tylko całe)próbowałam pomagają ale ja nienawidze tego smaku, spróbuj też proszku do płukania gardła chyba o nazwie gagarin albo jakoś tak, mojej mamie pomaga zawsze, ja stosowałam raz z dobrym skutkiem:)

reklama
Do góry