reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane, powiedzcie kiedy zaczęłyście coś czuć w czasie stymulacji. Ja mam dzisiaj 4 dzień menopuru i nic nie czuję, żadnego kłucia czy powiększonego podbrzusza. Obawiam się . że znowu nic nie rośnie jak ostatnim razem.

reklama
Zuzia2011 - ja się wybieram tak około godz. 9 właśnie ( bo z domku wyjadę tak około 7, a mam ciut do Wrocławia) i wyniki do 2-3 godzin maks będę miała. No, a odnośnie bólu to ja ostatnio czuję się jak na @, tzn. w brzuchu cały czas mam takie odczucia. Jajniki mnie nie bolą, ale ból jajnika mega miałam chyba w 3 lub 4 dniu po transferze. Potem mi przeszło na szczęście. Kurcze to będę trzymać kciuki za Ciebie jak się będziesz kłuć i za Twoje wyniki &&&&&&& Oby były dobre.

Kinia to my prawie w jednym czasie bedziemy sie kluc i prawe w jednym czasie odbierac wyniki:szok::szok: to ja za ciebie ty za mnie &&&&&

Kinius teraz doczytalam twojego posta o tych bolacych jajnikach dziekuje bardzo to ja sie trzymam tego jak nie wiem :))

Ostatnia edycja:
Kamryn - kochana to nie ma boleć brzuch. Jak boli to znaczy, że mega mocno jesteś stymulowana.No, a ból to skutek boczny. To ma działać po prostu tylko. A nie czujesz nic jajników?

dagnes78 - ojej ale cie chorobsko dopadlo - duuuuzo zdroweczka zycze - a co do objawow ciazowych to tez ich nie widze :( A co do przeziebienia to niby oslabiony organizm lepiej przyswaja zarodki:)

TeQuila i ciebie tez dopadlo??? Ja nic nie pomoge na katar zadko mnie dopada ale tobie tez duzo zdroweczka zycze:)

Ewa19791979 - przykro mi.... wiem ze ci serce peka sama nie wiem jak to zniose jak sie nie uda mnie czeka testowanie w sobote tez bardzo sie boje. Trzymaj sie

Hola - ty!!!!! Ale nam tu niespodzianke zrobilas - ostatnio pytalam na forum kiedy podchodzisz ale nic nie odpisalas a teraz masz juz swoje dzidziulki pod sercem:-) Bardzo sie ciesze i trzymam trzymam kciuki bardzo

reklama
9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja

Marcikuk - dziekuje ze do nas zagladnelas i dalas nam troszke nadziei - no a twoje zdjecie w stopce jest dowodem na to ze sie udaje:) Duzoo zdroweczka dla ciebie i twoich szkrabow:)

Asia_77
- fajnie ze udalo cie zrobic te badania no i ze zalapalas sie juz na kolejne - kazdy dzien zbliza cie/nas do celu:)

Roxii - ty wiesz za toba w ogien kazdego dnia i w kazdej minucie&&&:-)

mgielka888 - mnie caly czas od criotransferu boli dol brzucha ale czy to dobry znak sie okaze

dziewczyny doczytalam ostatnie posty i dopisala te osobki ktore wskazaly jakas date a nie dopisaly do listy - no dopisywac sie kogo jeszcze nie ma

Ostatnia edycja:
Do góry