reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana jesteśmy z Tobą. Na 5 pobranych aż 2 lub 3 zapłodnione to bardzo dobry wynik. Trzymam ogromne kciuki za Twoje maleństwa ✊✊✊ Postaraj się nie zwariować do jutra, ja też próbuję 😘
Mam nadzieję... obym coś spała tej nocy, bo ja jestem takim emocjonalnym wewnętrzniakiem i zazwyczaj wszystko dusze w sobie. Oby Nam się udało!

Ale zaczęłam dzień na wkur..... no i opublikowali wyrok TK!!! Wracamy do średniowiecza. Najgorsze, ze ludzie nie zdają sobie sprawy do czego to doprowadzi.
Wlasnie to samo dzis przezywam wkurw.... A za kilka tygodni przyjdzie robić genetyczne. Z wynikiem bede kuz w UK, tam na szczęście nie ma tak chorego prawa. Bardzo mnie to uspokaja bo nie wyobrazam sobie urodzić chorego dziecka :( i baaaardzo sie boje wyniku. W Polsce bałabym się jeszcze bardziej

O Boziuuu to ja zejdę do tego czasu... zlituj się nade mną :-) A tak serio to masz ciężki czas do tej soboty - niedzieli.
Wiesz, że ja żałuję, że w ogóle wczoraj zadzwoniłam? Tak to bym miała fajny humor przez tydzień a teraz mam tylko mega stres😔
Następny plan oczywiście mam. Nie byłabym sobą gdybym nie miała. Tylko że to będzie już mój ostatni plan, bo potem nie mam refundacji na leki. Oczywiście muszę wziąć kredyt - ot cały wielki plan.
Ps mąż o tym nie wie😜

Mam nadzieję... obym coś spała tej nocy, bo ja jestem takim emocjonalnym wewnętrzniakiem i zazwyczaj wszystko dusze w sobie. Oby Nam się udało!
Ja też mam jutro 😬 Staram się być spokojna chociaż wczoraj trochę mi odwalało 😉 Musi być dobrze, nie ma innej opcji. Domek już czeka na mojego kropcia 🤗

reklama
Do góry