Gonia0605
Fanka BB :)
Dzięki..!@Gonia0605 dzisiaj wszystkie trzymamy za Ciebie. Niech ten Pasikonik wyciągnie jakiegoś asa z kieszeni. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki..!@Gonia0605 dzisiaj wszystkie trzymamy za Ciebie. Niech ten Pasikonik wyciągnie jakiegoś asa z kieszeni. Powodzenia
Mam nadzieję... obym coś spała tej nocy, bo ja jestem takim emocjonalnym wewnętrzniakiem i zazwyczaj wszystko dusze w sobie. Oby Nam się udało!Kochana jesteśmy z Tobą. Na 5 pobranych aż 2 lub 3 zapłodnione to bardzo dobry wynik. Trzymam ogromne kciuki za Twoje maleństwa Postaraj się nie zwariować do jutra, ja też próbuję
I jak zwykle po cichu [emoji36][emoji36][emoji36]Ale zaczęłam dzień na wkur..... no i opublikowali wyrok TK!!! Wracamy do średniowiecza. Najgorsze, ze ludzie nie zdają sobie sprawy do czego to doprowadzi.
Wlasnie to samo dzis przezywam wkurw.... A za kilka tygodni przyjdzie robić genetyczne. Z wynikiem bede kuz w UK, tam na szczęście nie ma tak chorego prawa. Bardzo mnie to uspokaja bo nie wyobrazam sobie urodzić chorego dziecka i baaaardzo sie boje wyniku. W Polsce bałabym się jeszcze bardziejAle zaczęłam dzień na wkur..... no i opublikowali wyrok TK!!! Wracamy do średniowiecza. Najgorsze, ze ludzie nie zdają sobie sprawy do czego to doprowadzi.
Wiesz, że ja żałuję, że w ogóle wczoraj zadzwoniłam? Tak to bym miała fajny humor przez tydzień a teraz mam tylko mega stresO Boziuuu to ja zejdę do tego czasu... zlituj się nade mną :-) A tak serio to masz ciężki czas do tej soboty - niedzieli.
Ja też mam jutro Staram się być spokojna chociaż wczoraj trochę mi odwalało Musi być dobrze, nie ma innej opcji. Domek już czeka na mojego kropciaMam nadzieję... obym coś spała tej nocy, bo ja jestem takim emocjonalnym wewnętrzniakiem i zazwyczaj wszystko dusze w sobie. Oby Nam się udało!
Nawet nie zapamiętałam nazwiska, jakaś kobieta na T.kto będzie ci robił transfer?
Może Taszycka?Nawet nie zapamiętałam nazwiska, jakaś kobieta na T.
Weź, ja już się nasapałam dziś rano moim dziewczynom w pracy . Po prostu świat się kończyAle zaczęłam dzień na wkur..... no i opublikowali wyrok TK!!! Wracamy do średniowiecza. Najgorsze, ze ludzie nie zdają sobie sprawy do czego to doprowadzi.