Ooo chyba tak!Może Taszycka?
reklama
@Gonia0605 powodzenia kochana
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Super że masz plan awaryjny ale oczywiście nie zapominaj że masz 2 dziecioki w zimnym labie. A mężem się nie przejmuj, mój też niewiele wie a żyje I przynajmniej ma mniej stresówWiesz, że ja żałuję, że w ogóle wczoraj zadzwoniłam? Tak to bym miała fajny humor przez tydzień a teraz mam tylko mega stres
Następny plan oczywiście mam. Nie byłabym sobą gdybym nie miała. Tylko że to będzie już mój ostatni plan, bo potem nie mam refundacji na leki. Oczywiście muszę wziąć kredyt - ot cały wielki plan.
Ps mąż o tym nie wie
nieagatka
Ja patrze ma to z przerazeniem...Ale zaczęłam dzień na wkur..... no i opublikowali wyrok TK!!! Wracamy do średniowiecza. Najgorsze, ze ludzie nie zdają sobie sprawy do czego to doprowadzi.
Juz od jakiegos czasu Polska nie jest miejscem, w ktorym moglabym czy chciala zyc, ale to co sie ostatnio odpierdala to przechodzi ludzkie pojecie...
Kaczynski jest geniuszem zla...
katarzyna86
Sama nie znam, ale dużo dobrego na Bocianie o niej było.Ooo chyba tak!
katarzyna86
Napewno najpierw będziecie oglądać zarodek ( mi dr wszystko sam mówił, nie wiem jak ona) więc sama dla siebie zapytaj po jakim czasie zaczął wykazywać oznaki zapłodnienia, jak się dzielił czy w odpowiednich przedziałach godzinowych po zapłodnienie, jaka była komórka, jaki plemnik, zapytaj o grubość endometrium.Ooo chyba tak!
Pchełka216
Cóż, to jest mały nieszczęśliwy człowieczek, który spełnia się w swojej misji, a jakąś na pewno ma i nie jest ona przyjazna ludziom przedsiebiorczym i kobietom (sorry, może kogoś uraże, zaznaczę - wyrażam swoje zdanie ale wszystko to jest wynikiem wpieprzania się kościoła w życie społeczne - i nieszczenie ludzi, którzy dla władzy są gorszym sortem, a dlaczego? bo są tymi uświadomionymi i nie dającymi się manipulować bajkami, które wymyślili ludzie (przecież wiele tzw. praw to wyniki soborów i interpretacje biblii pod siebie; a także rządzić swoimi sumieniami). Wygląda na człowieka, któremu nie zależy na kasie (której nigdy wielkiej nie miał), tylko na władzy; a tą niestety ma. Mam tylko nadzieję, że przetrwamy do kolejnych wyborów i się ludzie zmobilizują i przynajmniej nie będą mieć większości. To jedyna nadzieja, że w ogóle nie pójdzie to dalej. A najbardziej mnie wkurwia ta hipokryzja, typu my ludziom daliśmy, my jesteśmy lepsi o po i tamtych elit, a prawda jedynie jest to, że ludziom dali, z ich własnych kieszeni i kosztem tych co pracują, na rzecz tych co nic się nie dokładają; spowodowali, ze babki siedzą w chacie zamiast iść do pracy i być niezależne od mezów. A zachowują się tak samo przeciez jak tamte elity. Przykro mi po prostu na to patrzeć w całości, jak robią z tego kraju bandę uzależnionych od socjali i ideologii poddanych.Ja patrze ma to z przerazeniem...
Juz od jakiegos czasu Polska nie jest miejscem, w ktorym moglabym czy chciala zyc, ale to co sie ostatnio odpierdala to przechodzi ludzkie pojecie...
Kaczynski jest geniuszem zla...
katarzyna86
zapytaj dr prowadzącą bo on wypływa po paru godzinach, ja miałam zlecony dopiero wieczorem po transferze wcześniej nie brałam.Dziewczyny jutro rano transfer i tak się zastanawiam, bo mam zlecony Lutinus i to jest taki pocisk, czy to aplikować na godzinę przed transferem?. Niby w karcie mam zapisane, że w dniu transferu kontynuować przyjmowanie leków.
reklama
mala_Mi 80
Ja mam Utrogestan dopochwowy. Kiedy wczoraj zadzwonił embriolog to stanowczo kazał mi brać rano przed transferem i po południu po. Tyle że ja mam mieć transfer o 12:00 a godziny brania to 6:00, 14:00 i 22:00 więc do transferu już się wchłonie tylko zostanie ta otoczka. Ale dziewczyny kiedyś pisały, że oni to sobie oczyszczą do transferu te pozostałościDziewczyny jutro rano transfer i tak się zastanawiam, bo mam zlecony Lutinus i to jest taki pocisk, czy to aplikować na godzinę przed transferem?. Niby w karcie mam zapisane, że w dniu transferu kontynuować przyjmowanie leków.
Ps. Ale może lepiej zapytaj swojego lekarza
Podziel się: