reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

U mnie prawdopodobnie KD nawet nie sprawi że będę matką. Mimo tego nigdy nie poczułam się przedmiotowo z powodu nie mojej komórki. Mój mąż nie dopuszczał możliwości dawstwa i rozumiem to i szanuję. Mnie jest łatwiej, to dziecko wyszłoby z mojego ciała, więc jak mogłoby nie być moje... Dla faceta to trudniejsze, tymbardziej podziwiam takich facetów jak mąż @Brakujemiwiary ... Cóż... Dużo w tym emocji...
Kochana będziesz ❤️ Uda się zobaczysz, kiedyś(mam nadzieję że już niedługo) będziesz mama. Cudownego bobasa ❤️ Każdej z nas się uda, prędzej czy później ale się uda ✊✊✊✊
Co do tego mojego męża to szczerze i nieskromnie powiem ze trafił mi się prawdziwy skarb ❤️ To on zaproponował abyśmy wzieli dawce, nie ja. Ja jakoś nie mogłam tego na początku przetrawić. To on po każdym upadku pomagał mi się podnieść i dawał siłę do dalszej walki jakim jest macierzyństwo.

reklama
Jak tam? Dajesz rade? Caly dzien milczysz...
Prawie się pogodziłam że ta stymulacja jest stracona 😔. Mnie jeden zarodek nie urządza - jak w ogóle jeden zostanie.
Z minimum dwoma zarodkami opłaca się robić szczepienia bo po nich jestem wyłączona na pół roku ze stymulacją. I tylko dlatego tak bardzo zależało mi na kilku zarodkach. Czyli jestem w czarnej dupie. Mężowi nawet nic nie tłumaczę bo wkurwiony i to nie jest dobry czas na myślenie co robić później.
Idę spać 😘. Nie kłóćcie się juz bo wszystko rano przeczytam😘

Kochana będziesz ❤️ Uda się zobaczysz, kiedyś(mam nadzieję że już niedługo) będziesz mama. Cudownego bobasa ❤️ Każdej z nas się uda, prędzej czy później ale się uda ✊✊✊✊
Co do tego mojego męża to szczerze i nieskromnie powiem ze trafił mi się prawdziwy skarb ❤️ To on zaproponował abyśmy wzieli dawce, nie ja. Ja jakoś nie mogłam tego na początku przetrawić. To on po każdym upadku pomagał mi się podnieść i dawał siłę do dalszej walki jakim jest macierzyństwo.
Dzięki za miłe słowa, ale dla mnie nie ma 'kiedyś'... Przede mną ostatnia próba, a za mną wiele bólu, dylematów i rozczarowań... 😢

Przyjmuje się że należy suplementować proga po stymulacji ze względu na upośledzone działanie ciałka żółtego. Nie wiem ile w tym prawdy.
Tak ale tu też chodzi tez o okno implantacyjne dlatego na cyklu sztucznym ważne jest aby to było 5 dni przed ET a po punkcji suplementuje się tak jak piszesz ale nie zmienia to okna implantacyjnego

Prawie się pogodziłam że ta stymulacja jest stracona [emoji17]. Mnie jeden zarodek nie urządza - jak w ogóle jeden zostanie.
Z minimum dwoma zarodkami opłaca się robić szczepienia bo po nich jestem wyłączona na pół roku ze stymulacją. I tylko dlatego tak bardzo zależało mi na kilku zarodkach. Czyli jestem w czarnej dupie. Mężowi nawet nic nie tłumaczę bo wkurwiony i to nie jest dobry czas na myślenie co robić później.
Idę spać [emoji8]. Nie kłóćcie się juz bo wszystko rano przeczytam[emoji8]
Spokojnej nocy [emoji8][emoji8]
Oby następne wiesci z kliniki byly tylko dobre... [emoji171]

Tak, w UK. Trochę zaczęłam świrować bo oni wszystko robią jakoś inaczej. Już będę spokojna, dziękuję bardzo 😘
No wiem właśnie. Wracam tam za dwa tygodnie wiec czeka mnie wyzwanie prowadzenia u nich ciąży wysokiego ryzyka.. U nich to wszystko w rękach natury wiec będzie ciekawie...

reklama
Prawie się pogodziłam że ta stymulacja jest stracona 😔. Mnie jeden zarodek nie urządza - jak w ogóle jeden zostanie.
Idę spać 😘. Nie kłóćcie się juz bo wszystko rano przeczytam😘
Kochana niby obie jesteśmy w du.pie ale obie na razie mamy aż 2 szanse. Niektóre dziewczyny nie miały tyle szczęścia co my. Teraz się nie martw, poczekamy co nam przyniesie los. A teraz śpij spokojnie ❤

Do góry