reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy Sen widocznie nie jestem w typie dr K :-D i mnie nie lubił. Ja też straciłam tam moje amh, było 4.5 a przed stymulacją w Invikcie 1.6 więc dużo spadło.

reklama
Zuzia czuję się fatalnie, grypa mnie rozłożyla na amen, spijam witamine C biore ten propolis forte i tantum verde, ale zbytnio mi to nie pomaga, jeśli chodzi o fasolcie to nic nie wiem, kłoje od czasu do czasu w jajnikach, ale to plamienie co miałam po transferze zaraz ustało po 2 dniach w sumie, doszukuje się jakichkolwiek objawów ciąży, ale ni cholery nic nie widzę :p Gotadora, ciężko trafić na na prawdę prawdziwego lekarza, ja ufam mojemu profesorowi, jest ciepły, i raczej skromny, ale prywatne szpitale rządzą się swoimi zasadami, póki co, jestem dobrej myśli, no i 2 fasolki które mamy też zabierzemy :)

Lulin, fajny pomysł z tym kalendarium. :-)
Ale tak sobie pomyślałam, że byłoby nam wygodniej, gdyby te daty były w jednym miejscu. Wtedy wygodniej będzie można dopisywać, zmieniać, modyfikować. Nie wiem, czy dobrze zrobiłam, może za moment mnie zganicie, że wychodzę przed szereg, ale pozwoliłam sobie na utworzenie grupy na tym forum "Foremkowe ważne daty".
Jeśli uznacie, że bez sensu, natychmiast kasuje grupę.

dziewczyny błagam pomóżcie mi leje mi się tak z nosa ze nawet na moment nie mogę odstawić chusteczki ciągle kicham a na 19 mam wizyte u dietetyka i co jak mam na nią isc w takim stanie??? macie jakies sposoby na katar???

21 lutego miałam pierwszy transfer. 6 marca (w 13 dniu) zrobiłam bete. Jestem załamana, wynik jest upokarzający 0,100, no już niżej się nie dało. W piątek 8 marca robię drugą betę. Nadzieja 0%. Chce mi się wyć do księżyca. Po prostu nie mogę w to uwierzyć. Nic mi się nie chce, najlepiej z łóżka bym nie wychodziła. DRAMAT!! Przeraża mnie ilość lekarstw, które biorę i dalej będę musiała brać. Obawiam się konsekwencji w przyszłości, jestem w grupie ryzyka, ale chyba wyjścia nie ma, żeby spełnić w końcu swoje marzenie.

witaj ewa197... ja też jestem tu nowa, i też 4 dpt, mój pierwszy wynik po I invf był podobny jak u Ciebie, te chwile kiedy go odebrałam były najgorsze w moim zyciu :( ale nie poddałam się, i wiele dziewczyn tu na forum również, Ty też musisz być silna, i mieć nadzieje...bo ona zawsze umiera ostatnia. A jakie lekarstwa bierzesz? a w jakiej grupie ryzyka? masz problemy ze zdrowiem?

Lawendowy sen uważam, że pomysł świetny! :-)
Tylko jak bym mogła Cię prosić, żebyś dała mi instrukcję gdzie jest ta grupa. Jak na nią wejść. Bo ja jestem trochę zielona :-)

reklama
Do góry