reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
9 marzec Kinga_1 beta!
9 marzec Zuzia2011 beta!
11 marzec Tequila I scratching przed crio
12 marzec dagnes78 beta!
14 marzec lulin I wizyta przed crio
Marzec malinuś crio
Marzec Kamryn stymulacja
Marzec aneszka81 stymulacja
Marzec darii stymulacja

Dagnes - dopisalam cie do listy:) A jak sie czujesz 4dpt??

Zuzia :-) dla Ciebie:

url-13.jpg

i fluidki :-)

url-2.gif

lulin jeszcze ja zostałam, ja mam 12-tego bete, jestem 4 dpt. :) dziewczyny, tak czytam Wasze doświadczenie podczas transferów i powiem wam, że wg. mnie dlaczego jest taki mały procent skuteczności pierwszego podejścia? dlatego że kliniki muszą zarobić, ja za 1 razem tez nie widziałam nic na monitorze, a wręcz asystentka nie pozwalała mi podnosić głowy, za II już było inaczej, pokazano mi momentalnie na monitorku białą plamkę, którą podobno było moje maleństwo. Koniunkture trzeba nakręcić, te kliniki muszą zarobić, same wiecie ile kosztuje I podejście, mnie wyniosło ok. 14 tys. zł, każda wizyta to 200, kolejne transfery 1400, pamiętajmy, że jesteśmy w Polsce, a to skorumpowany Kraj, i nigdy nie ma pewności czy nas nie oszukują... pozostaje tylko wierzyć... TeQila ja też zdycham, gardło boli tragicznie, dziś miałam stan podgorączkowy, ale lecze się malinkami, czosneczkiem, miodzikiem. W oczekiwaniu na cud... :) też życze Wam miłego dnia :)

dagnes mi udało się za pierwszym podejściem po zmianie kliniki, uważam że gdybym od razu trafiła do Invikty to by mi się udało, a tak straciłam pieniądze i rok na Invimed - tam faktycznie liczyły się tylko moje pieniądze a nie szczęśliwe zakończenie. I Invikcie od razu ( mąż też miał takie odczucie) poczuliśmy, że trafiliśmy do dr której zależy aby nam się udało, wydaliśmy dużo, ale myślę że warto

TeQuila - uff... bo już bardzo niecierpliwie wypatruję wiosny, choć przed chwilunią zarezerwowałam wyjazd na narty do Włoch 7 kwietnia ;-)
dagnes78 - też sobie czasami o tym myślę. Z jednej strony musimy zaufać, a z drugiej strony stoją za tym niemałe pieniądze dla klinik. A lekarze zdają sobie sprawę z desperacji pacjentów.

dagnes mi udało się za pierwszym podejściem po zmianie kliniki, uważam że gdybym od razu trafiła do Invikty to by mi się udało, a tak straciłam pieniądze i rok na Invimed - tam faktycznie liczyły się tylko moje pieniądze a nie szczęśliwe zakończenie. I Invikcie od razu ( mąż też miał takie odczucie) poczuliśmy, że trafiliśmy do dr której zależy aby nam się udało, wydaliśmy dużo, ale myślę że warto

Gotadora, mam wrażenie, jakbym czytała o Invikcie. Zmarnowałam 2 lata, straciłam nie tylko czas i pieniądze, ale poziom AMH i zdrowie. A na dobrą sprawę lekarze patrzą tam na Ciebie, nie jak na pacjenta, tylko jak na otwierający się portfel wypchany po brzegi stówkami.
I choćby Invikta byłaby ostatnia kliniką na ziemi, to nie zaufam im ponownie. Trudno, najwyżej nie będę miała dzieci.

Ale tyle dobrego, że Ty jesteś zadowolona i najważniejsze, że się Wam udało :-)

reklama
Do góry