reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień Dobry kobietki :-)

Lulin - najpierw musiałam się przedstawić, i tuż potym widniało moje imię i nazwisko na tym wielkim ekranie na ścianie, nad okienkiem, czy może drzwiami embriologów. Potem pokazały się zarodki - i embriolog "coś" powiedziała, potem dr czy widzę. I widziałam najpierw same, a potem jak pipetka zabiera je. Po transferze pielęgniarka pokazała mi palcem miejsce na monitorze, cały czas trzymając usg na brzuchu, tak więc miałam pewność,że są już u mnie w brzuszku.

u mnie dziś kolejny piękny dzień i życzę Wam również dnia pełnego słońca :-)

Kinga i Zuzia już niedługo Wasz Dzień - czekam z niecierpliwością i zaciskam kciuki &&&&&

reklama
ALE ZE MNIE GAPA:no: OCZYWIŚCIE MIŁEGO DNIA ZYCZĘ I DUŻOOOOOO SŁONKA BO NIE WIEM JAK U WAS ALE U MNIE PADA DESZCZ I JEST POCHMURNO :-(

U mnie tez paskudnie - ciemno, zimno i mokro:-( Mimo tej wstretnej pogody tobie rowniez cieplego dnia:)

KInga - ja juz tez ledwo wyrabiam w dodatku bola mnie jajniki caly czas:((( Na ktora masz w sobote ja ide na pobranie 9.30 polskiego czasu u mnie bedzie 8.30 - jeszcze nie wiem o ktorej wynik

Gotadora - przeslij prosze troszke slonca i moc fluidkow na pocieszenie;-) A swoja droga kiedy ty teraz idziesz na podgladanko maluszkow??

Ps. Tobie rowniez milego dnia:)

Dziewczyny potrzebuję Waszej rady mianowicie preziębiłam się kicham,prycham z nosa mi cieknie,głowa pęka...czy to może w jakiś sposób wpłynąć na moje crio? czy nie ma to nic wspólnego? co o tym myślicie skarbnice wiedzy?? mogę spróbować się naszpikować lekami normalnie?

ALE ZE MNIE GAPA:no: OCZYWIŚCIE MIŁEGO DNIA ZYCZĘ I DUŻOOOOOO SŁONKA BO NIE WIEM JAK U WAS ALE U MNIE PADA DESZCZ I JEST POCHMURNO :-(

Ja również rankiem obudziłam się zawiedziona brakiem słoneczka. Już przez te kilka dni zdążyłam się przyzwyczaić ;-) No i ta mrzawka i wilgoć na drodze zbudziła moje czyściutkie autko... ehhh.... A odnośnie tej nocnej temperatury, to bardzo proszę ten - potraktować jako "myślnik" i cieszyć się na taką temperaturę w + ;-)

masia jeżeli o mnie chodzi to ja już zapomniałam że dałam tam minus ;) myślnik oczywiście miał być i nie o zime tylko o lato mi chodziło ;) oj wszystko mi się myli przez ta chorobę haha

Witajcie Kochane :-)

To ja pozwolę się wpisać na listę, rzeczywiście ten marzec to będzie napięty ;-)

9 marzec Kinga_1 beta!
9 marzec Zuzia2011 beta!
11 marzecTequila I scratching przed crio
14 marzec lulin I wizyta przed crio
Marzec malinuś crio
Marzec Kamryn stymulacja
Marzec aneszka81 stymulacja
Marzec darii stymulacja

Życzę miłego dnia!

lulin jeszcze ja zostałam, ja mam 12-tego bete, jestem 4 dpt. :) dziewczyny, tak czytam Wasze doświadczenie podczas transferów i powiem wam, że wg. mnie dlaczego jest taki mały procent skuteczności pierwszego podejścia? dlatego że kliniki muszą zarobić, ja za 1 razem tez nie widziałam nic na monitorze, a wręcz asystentka nie pozwalała mi podnosić głowy, za II już było inaczej, pokazano mi momentalnie na monitorku białą plamkę, którą podobno było moje maleństwo. Koniunkture trzeba nakręcić, te kliniki muszą zarobić, same wiecie ile kosztuje I podejście, mnie wyniosło ok. 14 tys. zł, każda wizyta to 200, kolejne transfery 1400, pamiętajmy, że jesteśmy w Polsce, a to skorumpowany Kraj, i nigdy nie ma pewności czy nas nie oszukują... pozostaje tylko wierzyć... TeQila ja też zdycham, gardło boli tragicznie, dziś miałam stan podgorączkowy, ale lecze się malinkami, czosneczkiem, miodzikiem. W oczekiwaniu na cud... :) też życze Wam miłego dnia :)

reklama
Dziewczyny, ja sie podpisuje pod slowami Gotadory. Invicta w Gdansku to pelen profesjonalizm. Ja tez wszystko widzialam. Przy pierwszym invitro mialam ciaze biochemiczna przy podanej 1 blastce a teraz wydaje mi sie ze obie blastki sie implantowaly ale tylko jedna przetrwala... A mam takie wrazenie ze mialam bardzo wysoka bete ns poczatku. Pewnosci nie mam ale to tylko takie moje gdybania...

Do góry