reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tam mezowi zawsze robie kanapki do pracy tylko o 5.30 i wogole go szykuje.Mam to po mamusi😉Powiedzialam ze przestane mu je robic tylko z 2 powodow:1-przestane go kochac.2-jak pojawi sie dziecko i bede skonana po nocy.😁
To mój M. kiedyś często robił dla mnie kanapki. Wstawałam rano i były gotowe . Zołza jestem i tyle😂

A ja wlasnie chcialam Termomix - ogladalam te filmiki z porownaniem i termo jest podobno duzo lepszy. Pisze podobno bo lidlomixa nigdy nie mialam. Czekalam z tym zakupem a dopoki go nie kupilam to tarlam wszystko na zwyklej tartce 😂 😂 😂 Jedyne co mi przeszkadza to to ze cebule zawsze za mocno posieka i ona wtedy wydziela taka gorycz - ale to chyba tak jest zcebula ze jak sie ja potraktuje jakims urzadzeniem to puszcza za duzo sokow.
Ja kiedyś też chciałam jak był taki wielki szał na niego 🙈 ale stwierdziłam że mi po prostu szkoda kasy, później mi ta "chcica" przeszła 🤣🤣 dopiero w tamtym roku kupiłam. I plułam sobie w twarz jak tak długo mogłam funkcjonować bez niego. 🤦‍♀️ Też oglądałam filmy i doszlam do wniosku ze zaRyzykuje. I serioo nie ma różnicy, wręcz lidlomix ma większą misę co jest dużym plusem. Ogólnie te filmiki są o dupe rozbić. Teraz w Hiszpanii podajże wytoczyli lidlowi sprawę bo za dużo lidlomixów schodzi, jest za duża konkurencja dla termomixa. Bo wiele ludzi woli dać 1800 zł (ja dalam jeszcze mniej) niż 6 tysięcy. 🙈 Jedyny minus jak zauważyłam w lidlomixie to to że więcej miejsca zajmuje. 🙈

Podobno w szwajcarii mają zapewnić 20 stopnie i tak zrobili ogrzewanie w moim bloku że 22 stopni nie przekroczy [emoji1751]im zimniej na zewnątrz tym zimniej w mieszkaniu...

Dzis jak wstałam bylo 22.5, bo dopiero co sie ogrzewanie włączyło. Od razu podkrecilam, zeby sie szybciej nagrzalo.
A na zewnątrz mam teraz 9C [emoji4]

Ja lubie w termo platforme coocidoo. Jedyne to co piszesz to nigdy w nim zup nie robie bo jakos za male mi sie wydaje to naczynie. Ja musze miec caly gar rosolku ; ) Termoo jest dorgi to fakt ja mam ta najnowsza wersje ALE JA CHCIALAM TERMO - i nie zaluje ;) To byl czas kiedy mialam zamiar sie rozpieszczac bez ograniczen - bo sadzilam ze juz nic dobrego mnie w zyciu nie czeka :baffled: Poza tym moj Łukasz to straszny gadzeciarz, wszystko zawsze 5 razy sprawdzi i tak mnie przekona do swojej racji ;)

Spoko, nie znam nikogo, kto by powiedzial, ze zaluje, ze wydal tyle kasy jak mogl wydac mniej (w kontekscie Thermo)[emoji6] Poza moim bratem, bo on moze powiedziec mi szczerze [emoji16]
I wiadomo, ze bedziesz zadowolona, bo machina jest super. A przepisy na wszytsko sa w necie, jesli nie ma we wbudowanych i nie trzeba placic abonamentu, zeby miec dostep. Ale co kto lubi [emoji4]
I moj maz to tez gadzeciaz, ale coz - ma mnie jako glos rozsadku, bo majac dzieci wg mnie trzeba jednak myslec perspektywicznie i ograniczyc swoje zachcianki.

Ja kiedyś też chciałam jak był taki wielki szał na niego [emoji85] ale stwierdziłam że mi po prostu szkoda kasy, później mi ta "chcica" przeszła [emoji1787][emoji1787] dopiero w tamtym roku kupiłam. I plułam sobie w twarz jak tak długo mogłam funkcjonować bez niego. [emoji2356] Też oglądałam filmy i doszlam do wniosku ze zaRyzykuje. I serioo nie ma różnicy, wręcz lidlomix ma większą misę co jest dużym plusem. Ogólnie te filmiki są o dupe rozbić. Teraz w Hiszpanii podajże wytoczyli lidlowi sprawę bo za dużo lidlomixów schodzi, jest za duża konkurencja dla termomixa. Bo wiele ludzi woli dać 1800 zł (ja dalam jeszcze mniej) niż 6 tysięcy. [emoji85] Jedyny minus jak zauważyłam w lidlomixie to to że więcej miejsca zajmuje. [emoji85]
Wytoczyli i lidlomix przegral [emoji6]

reklama
Do góry