Kiedy masz usg?
O 11....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz usg?
To mój M. kiedyś często robił dla mnie kanapki. Wstawałam rano i były gotowe . Zołza jestem i tyleJa tam mezowi zawsze robie kanapki do pracy tylko o 5.30 i wogole go szykuje.Mam to po mamusiPowiedzialam ze przestane mu je robic tylko z 2 powodow:1-przestane go kochac.2-jak pojawi sie dziecko i bede skonana po nocy.
Ja kiedyś też chciałam jak był taki wielki szał na niego ale stwierdziłam że mi po prostu szkoda kasy, później mi ta "chcica" przeszła dopiero w tamtym roku kupiłam. I plułam sobie w twarz jak tak długo mogłam funkcjonować bez niego. Też oglądałam filmy i doszlam do wniosku ze zaRyzykuje. I serioo nie ma różnicy, wręcz lidlomix ma większą misę co jest dużym plusem. Ogólnie te filmiki są o dupe rozbić. Teraz w Hiszpanii podajże wytoczyli lidlowi sprawę bo za dużo lidlomixów schodzi, jest za duża konkurencja dla termomixa. Bo wiele ludzi woli dać 1800 zł (ja dalam jeszcze mniej) niż 6 tysięcy. Jedyny minus jak zauważyłam w lidlomixie to to że więcej miejsca zajmuje.A ja wlasnie chcialam Termomix - ogladalam te filmiki z porownaniem i termo jest podobno duzo lepszy. Pisze podobno bo lidlomixa nigdy nie mialam. Czekalam z tym zakupem a dopoki go nie kupilam to tarlam wszystko na zwyklej tartce Jedyne co mi przeszkadza to to ze cebule zawsze za mocno posieka i ona wtedy wydziela taka gorycz - ale to chyba tak jest zcebula ze jak sie ja potraktuje jakims urzadzeniem to puszcza za duzo sokow.
Dzis jak wstałam bylo 22.5, bo dopiero co sie ogrzewanie włączyło. Od razu podkrecilam, zeby sie szybciej nagrzalo.
A na zewnątrz mam teraz 9C [emoji4]
Ja lubie w termo platforme coocidoo. Jedyne to co piszesz to nigdy w nim zup nie robie bo jakos za male mi sie wydaje to naczynie. Ja musze miec caly gar rosolku ; ) Termoo jest dorgi to fakt ja mam ta najnowsza wersje ALE JA CHCIALAM TERMO - i nie zaluje To byl czas kiedy mialam zamiar sie rozpieszczac bez ograniczen - bo sadzilam ze juz nic dobrego mnie w zyciu nie czeka Poza tym moj Łukasz to straszny gadzeciarz, wszystko zawsze 5 razy sprawdzi i tak mnie przekona do swojej racji
Wytoczyli i lidlomix przegral [emoji6]Ja kiedyś też chciałam jak był taki wielki szał na niego [emoji85] ale stwierdziłam że mi po prostu szkoda kasy, później mi ta "chcica" przeszła [emoji1787][emoji1787] dopiero w tamtym roku kupiłam. I plułam sobie w twarz jak tak długo mogłam funkcjonować bez niego. [emoji2356] Też oglądałam filmy i doszlam do wniosku ze zaRyzykuje. I serioo nie ma różnicy, wręcz lidlomix ma większą misę co jest dużym plusem. Ogólnie te filmiki są o dupe rozbić. Teraz w Hiszpanii podajże wytoczyli lidlowi sprawę bo za dużo lidlomixów schodzi, jest za duża konkurencja dla termomixa. Bo wiele ludzi woli dać 1800 zł (ja dalam jeszcze mniej) niż 6 tysięcy. [emoji85] Jedyny minus jak zauważyłam w lidlomixie to to że więcej miejsca zajmuje. [emoji85]
Zamarzlabym. Serio. 20C w domu to dla mnie lodowka.Podobno w szwajcarii mają zapewnić 20 stopnie i tak zrobili ogrzewanie w moim bloku że 22 stopni nie przekroczy [emoji1751]im zimniej na zewnątrz tym zimniej w mieszkaniu...
To juz za chwilkeO 11....