reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam w planach ten zakup, dużo pozytywnych opinii słyszałam wlasnie o lidlomoxie. Ewentualnie myślałam o robocie w typie air kitchen...
W każdym razie zaplanowałam, że jak już zdobędę któreś z tych cudów, to będę drożdżowe kręcić do upadłego 🙃
Chalke mam w planach - muze to wszystko robic stopniowo bo musze wagi plinowac ;) Ja mam w planach zakup dobrego crockpota - BARDZO CHCE GO MIEC. Od zawsze jestem fanka rosołku !!!

A ja wlasnie chcialam Termomix - ogladalam te filmiki z porownaniem i termo jest podobno duzo lepszy. Pisze podobno bo lidlomixa nigdy nie mialam. Czekalam z tym zakupem a dopoki go nie kupilam to tarlam wszystko na zwyklej tartce [emoji23] [emoji23] [emoji23] Jedyne co mi przeszkadza to to ze cebule zawsze za mocno posieka i ona wtedy wydziela taka gorycz - ale to chyba tak jest zcebula ze jak sie ja potraktuje jakims urzadzeniem to puszcza za duzo sokow.
Brat ma thermomix, mama lidlomix. To to samo. Jedyna różnica - naczynie w lidlomixie jest wieksze. No i cena thermomixa z kosmosu. Zadnej innej różnicy nie ma. Z reszta z tego właśnie powodu producent lidlomixa zostal pozwany wlasnie o plagiat w Hiszpanii [emoji6]
Moj brat do tej pory sie wkur*ia, ze dal sie żonie namowic na thermo, widzac, ze rodzice troche później kupili te sama machinę za 1/3 ceny [emoji23]

Hej dziewczynki, proszę trzymajcie kciuki za moje maleństwo oby sie okazalo dzisiaj że wszystko jest dobrze i nie ma powodu do obaw... Tak sie boje [emoji26]
Mój mąż wziął sobie specjalnie wolne w pracy żeby ze mną pojechać bo ja sama nie jestem w stanie.. [emoji3525]
Musi byc dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

Moja temperatura [emoji28] której niestety nie mogę sobie ustawić obecnie w mieszkaniu [emoji24]
Ppslaezylam się spółdzielni, że ogrzewanie nie działa, a oni mi z tekstem, że 24 stopnie nie będę mieć, bo oni muszą zapewnić w mieszkaniu 20 stopni, ja mam 22 to mi wystarczy i nawet jak dam na maxa to na 22 się zatrzyma [emoji15] a dla mnie 22 to jeszcze jest zima [emoji28]
Jak ja Cię rozumiem... Aczkolwiek u mnie da się więcej, zazwyczaj 23, może 23,5 jest. Ja marznę jeszcze, a mąż ugotowany już 🤣

Brat ma thermomix, mama lidlomix. To to samo. Jedyna różnica - naczynie w lidlomixie jest wieksze. No i cena thermomixa z kosmosu. Zadnej innej różnicy nie ma. Z reszta z tego właśnie powodu producent lidlomixa zostal pozwany wlasnie o plagiat w Hiszpanii [emoji6]
Moj brat do tej pory sie wkur*ia, ze dal sie żonie namowic na thermo, widzac, ze rodzice troche później kupili te sama machinę za 1/3 ceny [emoji23]
Ja lubie w termo platforme coocidoo. Jedyne to co piszesz to nigdy w nim zup nie robie bo jakos za male mi sie wydaje to naczynie. Ja musze miec caly gar rosolku ; ) Termoo jest dorgi to fakt ja mam ta najnowsza wersje ALE JA CHCIALAM TERMO - i nie zaluje ;) To byl czas kiedy mialam zamiar sie rozpieszczac bez ograniczen - bo sadzilam ze juz nic dobrego mnie w zyciu nie czeka :baffled: Poza tym moj Łukasz to straszny gadzeciarz, wszystko zawsze 5 razy sprawdzi i tak mnie przekona do swojej racji ;)

Hej dziewczynki, proszę trzymajcie kciuki za moje maleństwo oby sie okazalo dzisiaj że wszystko jest dobrze i nie ma powodu do obaw... Tak sie boje 😥
Mój mąż wziął sobie specjalnie wolne w pracy żeby ze mną pojechać bo ja sama nie jestem w stanie.. ☹️
Będzie dobrze! Trzymam mocno!
@dori78 @Aduś16 za Was też bardzo mocno!
Ja już po pobraniu, czekam na wyniki trzeciej weryfikacji. Jakoś dzisiaj mam takie złe myślenie, nie wiem czemu 😟

reklama
Do góry