reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

1611664585105.png

@mala_Mi 80 tez spisz bez majtek? :p :p :p

reklama
😂😂😂, Kuwa, Motylek, coś się dziś tak do siebie przyjebała😂. Jak chcesz to mogę ci swój tyłek z cellulitem pokazać 😂. . Ciągle ćwiczę a on dalej sobie na mojej dupce spokojnie rośnie 😜
Teraz jest wymówka, wszystko zamknięte, nie ma gdzie ćwiczyć i tak dalej 😜
Dobra, idę zjesc cukierka. Muszę w domu się kisić, starszak mnie ubłagał abym nie szła na spacer, ma sprawdzian z j.polskiego😜 przeczytać , poprawiać. Młoda chatę rozwala, wszytko w salonie na podłodze walnięte.
Nie ma wymówek. Jest yt. Tam pełno ćwiczeń !
Hehe nienawidzę tych ćwiczeń. Kocham biegać. Niestety z mężem mamy konkurencję, jak zacznie jedno to drugie też będzie chciało 😂 haczyk jest taki że wtedy nie będzie czasu dla dzieci. Godzina biegania plus prysznic i dupa.
Etam. Chcesz?[emoji1787][emoji14]Zobacz załącznik 1231154
Ale kusisz😵 kiedy zrobiłaś ja się pytam, ja dziś kompletnie nie ogarniam. Wyglądają pysznie.

Dobra, idę zjesc cukierka. Muszę w domu się kisić, starszak mnie ubłagał abym nie szła na spacer, ma sprawdzian z j.polskiego[emoji12] przeczytać , poprawiać. Młoda chatę rozwala, wszytko w salonie na podłodze walnięte.

Hehe nienawidzę tych ćwiczeń. Kocham biegać. Niestety z mężem mamy konkurencję, jak zacznie jedno to drugie też będzie chciało [emoji23] haczyk jest taki że wtedy nie będzie czasu dla dzieci. Godzina biegania plus prysznic i dupa.

Ale kusisz[emoji43] kiedy zrobiłaś ja się pytam, ja dziś kompletnie nie ogarniam. Wyglądają pysznie.
Moja dzis mimo mega kataru jest grzeczna, poza faktem, ze k*wa probuje wstawac![emoji79][emoji79]
No i to tak pozegnalnie, od jutra sie odchudzam - [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji14][emoji14][emoji14]

reklama
No i widzisz - tez musze 10kg zrzucic, bo jak na siebie patrze to mi slabo, ale nie wiem jak mam to zrobic, jak ciagle chce mi sie zrec i to w dodatku slodkie!![emoji2358][emoji1787]
A plesniak skubaniec dobry jest [emoji16][emoji16]
No a ja dziewczynki schudłam i za niedługo będę mogła się pochwalić kaloryferem na brzuszku.Od poniedziałku zaczynam oczyszczanie organizmu z aloesem czekam na przesyłkę z suplementami.Kontynuuje ćwiczenia i jem zdrowiej mam.jiz około 8 kg mniej ale to i tak nadal mało.

Do góry